QUOTE(zuzu @ 2010 04 30, 20:57)
bet jūs man atsakykit vistiek, kaip su ta meile? jum juokinga kai parašiau jums pakomentavimą: neveda - tai myli? į kurį atrašėt_ diev e, nejaugi vestuvės - vienintelis meilės įrodymas?
aišku, ne. bet tarytum jūs pabrėžiat - vat neveda, aš nenoriu, jis nenoriu - tai tobula meilė šiais laikais? būtent jums, jūsų tarpe, vadinasi?
Zuzu, kokiu jums meiles irodymu reikia? Su vyru esam 23 metus kartu ir nei vienos dienos neabejojau, kad jis mane myli, net tada, kai jis juodai gere. Ir pati, kaip cia pasakius, Biblijine prasme pazinojau tik viena vyra, ji, nes nebuvo poreikio ieskoti pakaitalo. Jo pagalba esu istraukta is mirties nagu, ne pilnos "komplektacijos" moteriske, kuri negalejo jam pagimdyti daugiau vaiku, niekada neesu girdejusi is jo puses priekaistu, beje ir as jam nepriekaistauju, jis alkocholikas, tiesa, negeriantis jau daugiau kaip 15 metu. Isivaizuojate ir nera jokiu grandiniu, tramdomuju marskiniu, virvuciu, katalizatoiu, saugikliu, kad ipareigotu mus buti padoriais zmonemis. Tik paprastas pasizadejimas vienas kitam. Ir manes tikrai nekankina nepilnavertiskumo kompleksas, ar paranoja, kad reikia santuokiniu garantu, nes as suvokiu, kad ne tame esme ir zinau, kad as pasitikiu zmogaus-vyro padorumu, kuri pasirinkau. Tiesa, tai as buvau ir esu tas stabdis.
Visiskai neagituoju, kad visi pultu ir gyventu pagal mano seimos modeli. Visai nenuvertinu ir tu, kuriem savarbi santuoka. Kiekvienam savo. Mane tiesiog stebina, kodel negalima priimti kita zmogaus pasirinkima, ir abejoti jo padorumu.