Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip iššviesinti tamsiai dažytus plaukus

QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 02, 21:14)
Tai, jei jūsų natūralūs plaukai tamsoki, ir dabartinė spalva drastiškai nesiskiria nuo natūralios, taip ir būkit, kurių velnių jums šviesint, kiek iš profilio matosi, jums tinka tamsūs, tuo labiau jei nesate visai šviesaus gymio ir esate ryškesnių veido bruožų 4u.gif  smile.gif Graži jūsų dabartinė spalva smile.gif O tai kai šviesiais buvot, jūs ten cheminį sušukavimą turėjot? Bet tai jūsų plaukučiai gerokai nušviesinti jau buvo smile.gif Galėjot tiesiog dėt galų spalvą ant viršugalvio, ir gal būtų daugmaž susivienodinusi ta spalva smile.gif

ne, ten paprastai buvo susukti su bigučiais 4u.gif aha, tikrai jau pakankamai nušviesinti buvo smile.gif bet erzino tas spalvų skirtumas, ir, tikrai, tamsūs man daug geriau 4u.gif nes pati esu tamsoka mirksiukas.gif as šviesių ir nebenoriu, tiesiog ta tamsią rudą vos vos pašviesint.. tonu ar dviem biggrin.gif bet kuo toliau - tuo labiau linkstu prie šios minties atsisakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 05 02, 21:24)
bet kuo toliau - tuo labiau linkstu prie šios minties atsisakymo  4u.gif

Ir teisingai mirksiukas.gif 4u.gif Jei dar pati esat tamsoka... man gražiausi tamsūs plaukai, deja, kai pati esu šviesi, nelabai kaip atrodo, tad teko atsisakyt, bet tamsaus gymio tamsiaplaukėmis visada žaviuosi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Tiesa pasakius, as labai pavydziu toms, kurios turi tamsesne oda ir tikrai tinka tamsus plaukai. Tada bendras geras vaizdas priklauso tik nuo gero kirpimo, zymiai daugiau blizgesio, atrodo daugiau plauku, o tamsus ilgi iskarpyti plaukai isvis labai grazu wub.gif
Pati pastebejau viena dalyka, tik pradejau sviesint ir vel plaukai slidziausi ir minksciausi pasidare, nelaiko formos visiskai. prisiploja ir elektrinas nors tu ka, kol daziau su beamoniakiniais, zymiai standesni buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 05 03, 01:31)
Tiesa pasakius, as labai pavydziu toms, kurios turi tamsesne oda ir tikrai tinka tamsus plaukai. Tada bendras geras vaizdas priklauso tik nuo gero kirpimo, zymiai daugiau blizgesio, atrodo daugiau plauku, o tamsus ilgi iskarpyti plaukai isvis labai grazu wub.gif
Pati pastebejau viena dalyka, tik pradejau sviesint ir vel plaukai slidziausi ir minksciausi pasidare, nelaiko formos visiskai. prisiploja ir elektrinas nors tu ka, kol daziau su beamoniakiniais, zymiai standesni buvo doh.gif

visiskai pritariu, taip noretusi ir man tamsesnes spalvos, bet su tokia sviesia oda kaip mano tai tik blondine buti smile.gif o tu egliukazz vel pradejai sviesinti ane?smile.gif as uztai net ir neeksperimentuoju su tais tamsinimais, es vistiek matau, kad man tinka tik sviesus atspalviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 05 03, 01:45)
visiskai pritariu, taip noretusi ir man tamsesnes spalvos, bet su tokia sviesia oda kaip mano tai tik blondine buti smile.gif o tu egliukazz vel pradejai sviesinti ane?smile.gif as uztai net ir  neeksperimentuoju su tais tamsinimais, es vistiek matau, kad man tinka tik sviesus atspalviai  doh.gif

Na nuejau sruogeliu pasiprasyt, ale kirpeja sudurniavo, ar as ne taip paaiskinau, kad noriu naturaliu 2-3 atspalviais sviesesniu sruogeliu. Nu ka, uzsimaise viena kose, kaip as jai patariau, kad mane mano kirpeja LT taip dazydavo, kita, kaip pati galvojo. Ta, kur as sakiau, gavosi gerai, o ka ji sumaise pagal save - nifiga nematau, tai zodziu neblogai vaizda pagadino, pati namuose kiek pataisiau, kita menesy vel bandysiu jai paaiskinti kaip ir ka dazyt ir tikiuos bus, kaip noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 05 03, 23:41)
Na nuejau sruogeliu pasiprasyt, ale kirpeja sudurniavo, ar as ne taip paaiskinau, kad noriu naturaliu 2-3 atspalviais sviesesniu sruogeliu. Nu ka, uzsimaise viena kose, kaip as jai patariau, kad mane mano kirpeja LT taip dazydavo, kita, kaip pati galvojo. Ta, kur as sakiau, gavosi gerai, o ka ji sumaise pagal save - nifiga nematau, tai zodziu neblogai vaizda pagadino, pati namuose kiek pataisiau, kita menesy vel bandysiu jai paaiskinti kaip ir ka dazyt ir tikiuos bus, kaip noriu smile.gif

o tai kaip tu nori?smile.gif busi satene?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 05 04, 00:03)
o tai kaip tu nori?smile.gif busi satene?smile.gif

Kokia dar satene biggrin.gif Mano naturalus 7, daziausi su 7.23, 7.24 arba 7.32 nuo rudens pati, na palaikiau naturalia spalvyte. Dabar prisireike 2-3 tonais sviesesniu sruogeliu, kas yra vidutinio sviesumo blond smile.gif Tik kai patamsini ir vel sviesinti nori, tai ojojoj kiek vargu vargeliu ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
As vis paskaitau jusu tema, nes pati ryzausi tokiam darbui, na dar tik ruosiuosi.
Mano naturalus plaukai sviesus, na gal koks 8 dabar (su metais tamseja), o dazau 3-4nr, dazau jau nemazai metu, bet vis ateina laikas kai igrista tas dazymas kas 2 savaites, mat greitai pradeda sviesti ataugusios saknys bei sviesi oda.
Kazkada buvau atsisviesinusi labai neblogai, bet tuomet plaukai trumpi buvo ir nebuvo grazu. Bei spalva ne mano buvo. Dabar bandysiu atsirinkti spalva, kuri man tiktu (tik nezinau kaip tai padaryti). Ir siom dienom keisiu splava, nes jau labai reikia dazyti, saknys ataugusios gal tik 0,5 cm, bet atrodo jau ne kaip.
Atsakyti
QUOTE(GdGl @ 2011 05 04, 10:36)
Dabar bandysiu atsirinkti spalva, kuri man tiktu (tik nezinau kaip tai padaryti). Ir siom dienom keisiu splava, nes jau labai reikia dazyti, saknys ataugusios gal tik 0,5 cm, bet atrodo jau ne kaip.

Gal pabandykit šią programą: http://www.taaz.com/ ? 4u.gif Man padėjo apsispręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 04, 09:46)
Gal pabandykit šią programą: http://www.taaz.com/ ? 4u.gif  Man padėjo apsispręsti smile.gif

aciu, einu bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 05 04, 01:01)
Kokia dar satene biggrin.gif Mano naturalus 7, daziausi su 7.23, 7.24 arba 7.32 nuo rudens pati, na palaikiau naturalia spalvyte. Dabar prisireike 2-3 tonais sviesesniu sruogeliu, kas yra vidutinio sviesumo blond smile.gif Tik kai patamsini ir vel sviesinti nori, tai ojojoj kiek vargu vargeliu ax.gif

egliukazz tu daug zinai labai, tai pvzmano naturali yra tokia lietuviska pilka spalvyte smile.gif tai cia koks tonas yra?:)irgi 7 ?smile.gif o dazausi sruogelem tai koks dazytu tonas mazdaug?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2011 05 04, 13:10)
egliukazz tu daug zinai labai, tai pvzmano naturali yra tokia lietuviska pilka spalvyte smile.gif tai cia koks tonas yra?:)irgi 7 ?smile.gif o dazausi sruogelem tai koks dazytu tonas mazdaug?smile.gif

Kad lietuviska pilka, tai dar daug nereiskia, ziurint kokio tamsumo/sviesumo. Gali buti ir 6, ir 7 ir 8 - tau geriau matyt. Tas pats del sruogeliu, sviesinant jas galima blukinti 2 tonais, o galima pakelti ir iki 4, priklausomai nuo naturalios tamsumo/sviesumo ir dazymo technikos. Apie save galiu tiksliai sakyt, nes matau veidrodyje kasdien mirksiukas.gif
Atsakyti