esu naturali satene..norejau pasitamsinti bei pagyvinti naturalia spalva, tai pati namuose nusidaziau beamoniakiais dazias, na ir spalva tapo vietoj tamsiai rudos,varine gavosi tokia ale kastonine:( esu nusivylus,noriu atgauti pirmine spalva.Koki dazu nuemeja galetumet patarti? koks geresnis butu?
aciu uz ats:))

Labukas mamytes, jauciu pareiga pasidalinti savo patirtimi
. Jau kelis kartus perskaiciau visa tema , ir visa kita info nete - kaip isgriauzti ta juoda spalva is plauku
manieji juodai dazyti apie 8 metus, dazyti juodai ir juodai melynai, dazniausiai dazydavau su garnier, bet man jie gan greitai nusiplaudavo, tai kartais uzdazydavau su palete
, nors zinau kad brudas.
Mano kirpeja ne uz ka nesutiko sviesinti plauku, patare dazyti su rudais augaliniais ir nusiaugineti, arba sruogom sviesinti. Naturalus mano plaukai posviesiai, dabar atauge apie pora cm, tai net nzn, tokie sviesiai rusvi , visai noreciau tokios spalvos
bet cia svajonese
plaukus dazau daugiau nei 15m, idomu butu pamatyti kaip istiesu atrodau
. Seip tiktu bet kokia spalva tik nejuoda. Taigi cia pasiskaiciusi parsisiunciau salermo spalvos nuemeja, biski rankos drebejo, bet galvoju jei nues labai plaukus zirkles viska istaisys
dabar plaukai zemiau peciu, tokiu ilgu niekad dar neturejau, visad tokie budavo iki puses kaklo.
Taigi rezultatas - galai atrodo juodi, kitur tokie tamsiai bordiniai, pries saule tai visi atrodo kazkokie bordavai ryzi, bet jau tikrai nepasakysi kad juodi
, galai kazkiek pasausejo, bet galvojau kad bus blogiau, galvoju dar karteli bandysiu galus ten kur lb tamsus tepti, gal nukris plaukai ir nereiks svaigti
MB sake - kaip tu cia atrodai
- mane mates tik juoda , sake neisivaizduoja kitokios.

Mano kirpeja ne uz ka nesutiko sviesinti plauku, patare dazyti su rudais augaliniais ir nusiaugineti, arba sruogom sviesinti. Naturalus mano plaukai posviesiai, dabar atauge apie pora cm, tai net nzn, tokie sviesiai rusvi , visai noreciau tokios spalvos

Taigi rezultatas - galai atrodo juodi, kitur tokie tamsiai bordiniai, pries saule tai visi atrodo kazkokie bordavai ryzi, bet jau tikrai nepasakysi kad juodi

QUOTE(ievux79 @ 2011 05 09, 10:27)
Labukas mamytes, jauciu pareiga pasidalinti savo patirtimi
. Jau kelis kartus perskaiciau visa tema , ir visa kita info nete - kaip isgriauzti ta juoda spalva is plauku
manieji juodai dazyti apie 8 metus, dazyti juodai ir juodai melynai, dazniausiai dazydavau su garnier, bet man jie gan greitai nusiplaudavo, tai kartais uzdazydavau su palete
, nors zinau kad brudas.
bet cia svajonese
plaukus dazau daugiau nei 15m, idomu butu pamatyti kaip istiesu atrodau
. Seip tiktu bet kokia spalva tik nejuoda. Taigi cia pasiskaiciusi parsisiunciau salermo spalvos nuemeja, biski rankos drebejo, bet galvoju jei nues labai plaukus zirkles viska istaisys
dabar plaukai zemiau peciu, tokiu ilgu niekad dar neturejau, visad tokie budavo iki puses kaklo.
, galai kazkiek pasausejo, bet galvojau kad bus blogiau, galvoju dar karteli bandysiu galus ten kur lb tamsus tepti, gal nukris plaukai ir nereiks svaigti
- mane mates tik juoda , sake neisivaizduoja kitokios.

na as tajpat zadu nusipirkt alter ego nuemeja,maciau profesionalu prekese yra,plaukus nusitamsinus gal pries metus,bet tajp bijau:-|
QUOTE(GdGl @ 2011 05 09, 20:51)
Pasiryzau juodam darbui
Aprasysiu ir parodysiu kas gavosi
Dar vyksta dazymo procesas.

Aprasysiu ir parodysiu kas gavosi

Dar vyksta dazymo procesas.
Labai įdomu, laukiam

As iegi jungiuosi i bureli tu kurios bando pasisviesint plaukus. As jau gal 2 ar daugiau metu nuaugineju
dazau 6-7 atspalviu, o anksciau buvo 3-4
dabar galai dar gana tamsus taciau virsugalis tai gana sviesus.. kazkaip galvoju gal bandyt isimest sruogu kad susilygintu vaizdas
tik ar nera jos visiska atgyvena?

Pasakoju
Daug metu daziau 3-4 nr dazais, t.y. vos ne juodais. Dazydavau ir juodais. Dabar uzsinorejau pasikeisti
Pati esu blondine, naturalus kazkur 8nr.
Nuiminejau spalva siuo nuemeju :

Naudojau tik 1 karta. Taigi pries ir po:

Saknys mano jau nuaugusios, matosi sviesus plaukai, nuemejas ju nepaveike. Tai praejus kiek laiko uzdazysiu.
Tiesa, galai zinoma tamsesni. Tai nuiminesiu juos dar karteli, po kokios savaites.
Plauku nesugadino. Blizga.
Liuks
p.s. fotikas kiek patamsino spalva, realybej siek tiek sviesesni.

Daug metu daziau 3-4 nr dazais, t.y. vos ne juodais. Dazydavau ir juodais. Dabar uzsinorejau pasikeisti

Saknys mano jau nuaugusios, matosi sviesus plaukai, nuemejas ju nepaveike. Tai praejus kiek laiko uzdazysiu.
Tiesa, galai zinoma tamsesni. Tai nuiminesiu juos dar karteli, po kokios savaites.
Liuks

QUOTE(GdGl @ 2011 05 10, 16:41)
Nuostabiai

QUOTE(metamorphosis @ 2011 05 10, 17:37)
Nuostabiai
O norėjot tokios spalvos ar dar šviesesnės? Nuėmėją naudojot, remdamasi instrukcija ar žiūrėjot pagal situaciją? 

Is tikro nezinojau ko norejau

Tik labai bijojau geltonai ryzu/apelsininiu plauku, nes tokie labai negraziai atrodo.
Man svarbu buvo pasikeisti, pasisviesinti kiek imanoma. Ateity galbut noresiu sviesesniu, gerokai. Tik nelabai man ir tinka sviesus. As per blyski jiems.
Naudojau pagal instrukcija.
Narsiau youtube'j ir siaip nete, ziurejau kaip naudoja spalvos nuemejus. Jie visi vienodo principo. Plius teko jau tai patirti kirpykloj, kazkda senai.
QUOTE(GdGl @ 2011 05 10, 16:41)
Pasakoju

Liuks

Liuks

o iš kur gabote tą nuėmėją, color b4? as irgi labai jo noriu, tačiau nežinau kaip jį gauti, bandžiau siustis, bet is anglijos i lietuvą jo nesiuncia