Įkraunama...
Įkraunama...

Išsausėjimas po gimdymo

QUOTE(Mylimukas @ 2007 03 07, 00:14)
ax.gif Na visoms pasitaiko. Man tai mano protinga ginekologė parekomendavo Multi Gyn produktus, tai iki dabar negaliu atsidžiaugt. Yra toks Multi gyn gelis, kuris nuima "vidinį diskomfortą" blush2.gif nžn kaip išversti teisingiau. Na žodžiu jis atstato mikroflorą ir pan. Labai geras dalykas ir specialiai pritaikytas isišvirkšt į vidų. Na man tai jis  thumbup.gif  atradimas. Tai čia sveikatai patarimas 4u.gif
O lubrikantą irgi naudoju iš tos pačios serijos - vadinasi berods Liquid Gel. Jis irgi turi gydomųjų savybių ten visokių. Man net kartą vaistinėj bandė aiškint, kad jis ne lubrikantas.... Bet viena iš jo savybių informaciniame lapelyje, parašyta - "puikus lubrikantas", tai mano manymu, kad jis dar ir gydomųjų savybių turi tai tik geriau thumbup.gif
Tik viena bėda, kad šių produktų ne visose vaistinėse būna doh.gif Bet paieškojus didesnėse tikrai galima rast.
Taip, kad kam reikia ir gydomųjų savybių, tai nuoširdžiai rekomenduoju įsigyt 4u.gif

blush2.gif negali parašyti, ar Multi-Gyn Gel naudoji kiekviena diena? ar tik prieš smileysex.gif ? nes to antro nei vienoj vaistinėj nėra, bet tipo tas pirmas irgi gali būti naudojamas kaip lubrikantas ir nuo išsausėjimo...
cia yra informacija apie šį produktą...
Atsakyti
o man po lubrikanto naudojimo pasidare kazkas negerai unsure.gif ar kazkoks uzdegimas ar kas. gal cia ir sutapimas, bet itarimai krypsta ant lubrikanto...Jums nebuvo nieko panasaus????
Atsakyti
man tai nei vienas skausmo nenuima, tai gal problema kur kitur g.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 08 28, 10:18)
o man po lubrikanto naudojimo pasidare kazkas negerai unsure.gif 

Negali būti alergija?
Atsakyti
QUOTE(uoga22 @ 2007 08 28, 09:18)
o man po lubrikanto naudojimo pasidare kazkas negerai unsure.gif  ar kazkoks uzdegimas ar kas. gal cia ir sutapimas, bet itarimai krypsta ant lubrikanto...Jums nebuvo nieko panasaus????

QUOTE(Rūta bitė @ 2008 01 07, 14:47)
man tai nei vienas skausmo nenuima, tai gal problema kur kitur  g.gif

ir vienu ir kitu atveju patarciau kreiptis pas daktarus. nes siaip liubrikantai padeda iveikti skausma kuris pagimdzius buna del issausejimo. gyd geriau zinos kas yra
Atsakyti
Pirmą kartą po gimdymo (CS) prisimenu kaip baisiausią savo gyvenimo kartą... smile.gif Labai sausa buvo, nors be proto norėjau mylėtis... O dabar darome dar ilgesnę įžangą, viskas labai švelniai... ir pavyksta be jokių lubrikantų. Tiesa lovytės reikalai pasikeitė, ir nėra tokie kaip iki gimdymo. Laimei, kad pasikeitė į gerąją pusę thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
skaitau ir matau,kad daugeliui tokiu problemu iskyla...O taip noretusi be jokiu paildu ,kai noras uzeina ir smileysex.gif blush2.gif ..nervuoja mane tie tepaliukai...As naudojau ir ta multi gyn..bet i vidu netepdavau-nors ir taip man kazkaip perstejo....Poto perejau ant lubrikanto..Nors pastebejau,kad reikalai po truputi is paleto jau" dreksta" blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2007 03 07, 01:14)
ax.gif Na visoms pasitaiko. Man tai mano protinga ginekologė parekomendavo Multi Gyn produktus, tai iki dabar negaliu atsidžiaugt. Yra toks Multi gyn gelis, kuris nuima "vidinį diskomfortą" blush2.gif nžn kaip išversti teisingiau. Na žodžiu jis atstato mikroflorą ir pan. Labai geras dalykas ir specialiai pritaikytas isišvirkšt į vidų. Na man tai jis  thumbup.gif  atradimas. Tai čia sveikatai patarimas 4u.gif
O lubrikantą irgi naudoju iš tos pačios serijos - vadinasi berods Liquid Gel. Jis irgi turi gydomųjų savybių ten visokių. Man net kartą vaistinėj bandė aiškint, kad jis ne lubrikantas.... Bet viena iš jo savybių informaciniame lapelyje, parašyta - "puikus lubrikantas", tai mano manymu, kad jis dar ir gydomųjų savybių turi tai tik geriau thumbup.gif
Tik viena bėda, kad šių produktų ne visose vaistinėse būna doh.gif Bet paieškojus didesnėse tikrai galima rast.
Taip, kad kam reikia ir gydomųjų savybių, tai nuoširdžiai rekomenduoju įsigyt 4u.gif

norejau paklaust kiek kainuoja tas multi gyn,ir ar nuo jo nepersti?ir kaip naudoji,kiekviena diena ar tik pries santykius?
Atsakyti
as irgi aquageli naudoju
Atsakyti
O aš jau galvojau kad čia man vienai kažkas negerai, pasirodo, kad ne, tai net geriau ant širdies, o aš jau ir vyrą kaltinti pradėjau, kad sujaudinti nebemoka blush2.gif
Atsakyti
as taip pat vyra uzsipuoliau,kad sujaudinti nebemoka,o cia pasirodo manyje problemos lotuliukas.gif
Atsakyti
sakykit, o tas issausejimas kada nors dings ar taip ir liks? doh.gif
Atsakyti