Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

sveikos,
bandziau atsisiusti per linomanija naujus sims3... na su kompiuteriais man labai sudetinga, atsisiuntus zaidima, man jisisisaugo kaip torentu failas, ir zaidimo pasileisti nepavyksta... gal galite kas pakonsultuoti, kaip ka daryti? baisiai noriu sito zaidimo as verysad.gif aciukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai tu parsisiuntei tik torento failiuką, o ne simsus. Paleisk tą failiuką su utorrent programa ir parsisiųsi viską.
Atsakyti
o as su klausimuku blush2.gif parsisiunciau pailidymus ir ten atidariua aplanka faliukai kaip nurode barby ir paskui MSInfo dokuments kaip toki reikia instaliuoti? g.gif
Atsakyti
Package failas? Į Mods\Packages įkelk wink.gif O tas kitas failas tik informacinis. Jo naudoti nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 21 balandžio 2010 - 14:43
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 21, 15:43)
Package failas? Į Mods\Packages įkelk wink.gif O tas kitas failas tik informacinis. Jo naudoti nereikia.

aaaa aha aisku aciu aciuks.gif

o jei pas mane nera sio aplankalo as ji galiu susikurti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *irma*: 21 balandžio 2010 - 15:18
Gal kam nors buvo tokia problema? Atrodo viska isirasiau, updeitinau, nukrekinau ir visa kita, bet kai bandau pasileist, tai is pradziu uzkrauna, o paskui kai pradeda miesta kraut, ismeta mane is tu simsu ir desktopas atsiranda. Kas tai galetu but? gal zinot?
Atsakyti
Sveiki, aš irgi iš tų negeriečių kurie bando naudotis piratinėm versijom... blush2.gif Ale baisiai norisi tų Sims 3... blush2.gif
Mano problema tokia, kad susiinstaliavau, bet nepaleidžia nes šaukia kad nėra d3dx9_31.dll failo... Ką daryti????? unsure.gif Gal kas pagelbės? Please... 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
įsirašiau kątik The sims3.. Užkrauna beveik pilnai Simsus ir tuomet išmeta lentelę "We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims3. Please Conact customer service."
Ką daryt? verysad.gif kiek supratau, cd kopija bloga.. iš kur man ją parsisiųsti tuomet? sad.gif
Atsakyti
Sveiki,
įsirašiau kątik The sims3.. Užkrauna beveik pilnai Simsus ir tuomet išmeta lentelę "We are unable to verify that your disc is a valid copy of the sims3. Please Conact customer service."
Ką daryt? verysad.gif kiek supratau, cd kopija bloga.. iš kur man ją parsisiųsti tuomet? sad.gif
Atsakyti
Manau, nenucrackinai. Arba negerai tą padarei. Buvo ir man taip buvę. Perinstalinau simsus, nucrackinau ir susitvarkė.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 04 27, 11:45)
Manau, nenucrackinai. Arba negerai tą padarei. Buvo ir man taip buvę. Perinstalinau simsus, nucrackinau ir susitvarkė.

necrackinau blush2.gif tik išarchyvavau... o kaip nukrackint? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 04 27, 12:19)
necrackinau  blush2.gif tik išarchyvavau... o kaip nukrackint?  blush2.gif

pasidariau, ačiū 4u.gif
Atsakyti