Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

QUOTE(VanilineBraske @ 2010 05 15, 13:03)
tai, kad aš zmule nelabai pasitikiu  blush2.gif

Aš irgi ne.

Linkomanija tinka?
Arba iš čia.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 15, 13:34)
Aš irgi ne.

Linkomanija tinka?
Arba iš čia.

Netinka verysad.gif
Atsakyti
Tuomet lauk, kol atsiras torrent.lt seederių.. Arba ieškok užsienietiškuose trackeriuose. Bet iš jų gali labai ilgai siųsti.
Atsakyti
mergaites, nesuprantu kame šaknys doh.gif g.gif
noriu suinstaliuoti simsus kitame kompiuteryje ir gaunasi š... doh.gif darau kaip ir aname kompe, vadovaujuosi pagalba viską padarau iki galo, tik paspaudus nuo ekrano sims ikonėlę, man išmeta lentelę su užrašu Please enter the entire Registration code found either in your confirmation email, your game manual/product packaging, or game card blink.gif
Atsakyti
as is zmules siunciaus ir thumbup.gif
o griztant prie temos.. niekaip neiseina pasidaryti tu greiciu.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif gal dar kas pagelbeti galit? verysad.gif
Atsakyti
O tu tikiesi, kad bus super didelis greitis? Kaip Sims 2? Jei taip, tai nesitikėk wink.gif Trečioje dalyje yra optimizuotas laikas, kad būtų panašiau į realybę. T.y. miego laikas padarytas ilgas, tačiau kitų veiksmų laikai sutrumpinti. Todėl tas trečias greitis yra lėtesnis, nei antroje dalyje. Ir greitesnio nebus.
Minėjau updeitus. Taip, pačiam pirmam release greitis buvo mažesnis, bet po updeitų jis šiek tiek padidėjo. Tačiau vis tiek nesiekia tokio, koks buvo Sims 2.
Atsakyti
Sveikos, turiu SIMS3, instaliavau viskas tvarkoje, bet pries prasidedant zaidimui isoka lentele su tekstu del licenzijos ta TS3 bandziau idet ten kur, reikia bet nera pas mane folderiu game/bin!!!
Ka siulote?
Atsakyti
QUOTE(Saulės_radija @ 2010 05 23, 21:09)
Sveikos, turiu SIMS3, instaliavau viskas tvarkoje, bet pries prasidedant zaidimui isoka lentele su tekstu del licenzijos ta TS3 bandziau idet ten kur, reikia bet nera pas mane folderiu game/bin!!!
Ka  siulote?

Kaip tai nėra? Ieškok iš naujo. Jei suinstaliavai, tikrai yra toks folderis.
Atsakyti
Sveikos, prisisunčiau sims 3 download'ų ir nežinau, kaip juos visus suinstallint vienu metu iš karto. Užknisa po vieną package spaudinėt ir laukt belenkiek, kol suinstaliuos. Gal galima kaip nors visus iš karto? Pvz., kaip sims 2 būdavo, sukuri atitinkamoj vietoj folderį "downloads", išextractini ten failus ir viskas smile.gif Gal yra kaip nors ir trečiuose simsuose? smile.gif
Atsakyti
Kokie ten failai? Jeigu su galūne .package, tai į mods/packages įkelk.
Jeigu .Sims3Pack, tai į downloads, kaip ir sims2. Ir tuomet, kai paleisi launcherį, reikės tuos daiktus suinstaliuoti. Yra tab'as lyg pavadinimu Downloads.
Kiekvienu atveju, jeigu nežinai, kaip įkelti į žaidimą kokį nors parsisiųstą daiktą, reikia skaityti puslapyje, iš kurio jį siunti. Ten būna parašyta instrukcija 4u.gif Jei iš jos vis tiek neaišku, ką daryti, kopinkit instrukciją ar nuorodą į tą daiktą čia. Padėsim wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 25 gegužės 2010 - 13:56
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 25, 15:56)
Kokie ten failai? Jeigu su galūne .package, tai į mods/packages įkelk.
Jeigu .Sims3Pack, tai į downloads, kaip ir sims2. Ir tuomet, kai paleisi launcherį, reikės tuos daiktus suinstaliuoti. Yra tab'as lyg pavadinimu Downloads.
Kiekvienu atveju, jeigu nežinai, kaip įkelti į žaidimą kokį nors parsisiųstą daiktą, reikia skaityti puslapyje, iš kurio jį siunti. Ten būna parašyta instrukcija  4u.gif Jei iš jos vis tiek neaišku, ką daryti, kopinkit instrukciją ar nuorodą į tą daiktą čia. Padėsim wink.gif

Oh, kaip ačiū už geranoriškumą smile.gif 4u.gif
Šiaip jau gana aiškiai paaiškinai, reiks mėgint!! smile.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, o reikia tą helper monkey parsisiųst?
Atsakyti
QUOTE(Huba Buba @ 2010 05 25, 15:24)
Beje, o reikia tą helper monkey parsisiųst?

Kas tas per daiktas? Matyt nereikia, jei nežinau nieko apie jį biggrin.gif
Papildyta:
Pas mane ir be beždžionių žaidimai veikia lotuliukas.gif
Atsakyti