Įkraunama...
Įkraunama...

The sims3

QUOTE(kukushka123 @ 2010 04 25, 22:54)
Sveiki, aš irgi iš tų negeriečių kurie bando naudotis piratinėm versijom...  blush2.gif  Ale baisiai norisi tų Sims 3...  blush2.gif 
Mano problema tokia, kad susiinstaliavau, bet nepaleidžia nes šaukia kad nėra d3dx9_31.dll failo... Ką daryti?????  unsure.gif  Gal kas pagelbės? Please...  4u.gif

Gal kas galit pagelbėt???? cry.gif Guli simsai stalčiuj, o net pabandyt pažaist negaliu... doh.gif
Atsakyti
Bandyk perinstaliuot, arba prašyt kieno, kad atsiųstų tą failą x) Aš neturiu suinstaliuotų, tai padėt negaliu...
Atsakyti
Kas vis dar žaidzia senuosius 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras,
gal kas galetu imesti linka is kur parsisiusti sims3?
as juos turiu, bet is 4 greiciu man veikia tik vienas.. ;/ gal klaida kokia yra tam instale ar kazkas panasaus.. ;/
Atsakyti
„Greičius“ turi omeny, kaip greitai bėga laikas žaidime? Jei taip, tai tau reikia ne naujos instaliacijos, o atnaujinimų. Paieškok internete visų atnaujinimų, juos įrašyk. Tačiau nežinau, ar po paskutinio updeito žaidimas veiks, kaip priklauso. Po trečio ar ketvirto susigadindavo žaidimas. Tačiau kai buvau įrašiusi visus, įsirašiau ir world adventures. Ir kai leidau per WA failiuką, viskas veikė, kaip priklauso. Tai gali bandyti leisti su paskutinio papildymo cracku arba iškart įrašyti WA.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calaquendi: 10 gegužės 2010 - 08:27
QUOTE(marka100 @ 2009 07 29, 13:18)

ačiū už tai, nes vien dėl jo, mano šis vakaras jau suplanuotas 4u.gif biggrin.gif
o ką reiškia šone lentelė kur nupiešti vaizdai ir rodomos valandos, kad po tiek laiko turėsim kartot vaizdą? nes žiūriu to įprasto sims2 lentelių buities nėra, ko simsui reikia, miegot, į wc, valgyt?

kaip galėčiau savo šeimą perkelt į kitą nama?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 05 14, 20:49)
ačiū už tai, nes vien dėl jo, mano šis vakaras jau suplanuotas  4u.gif  biggrin.gif
o ką reiškia šone lentelė kur nupiešti vaizdai ir rodomos valandos, kad po tiek laiko turėsim kartot vaizdą? nes žiūriu to įprasto sims2 lentelių buities nėra, ko simsui reikia, miegot, į wc, valgyt?

kaip galėčiau savo šeimą perkelt į kitą nama?

Lentelė su valandoms rodo tavo žmogaus būseną. Ar jis laimingas, ar piktas, ar nusivylęs, ar jaučia komfortą ir t.t. Užvesk ant paveiksliuko ir paskaitysi. Valandos rodo, kiek laiko ta jo būsena tęsis.

„Ko simsui reikia“ yra, tik įjungus žaidimą, tos lentelės nerodo. Paspausk rodyklę, kuri rodo į dešinę pusę (prie tos būsenos lentelės) ir išsiskleis platesnė info. Be to, ten dar daugiau visko rasi.

Perkelti į kitą namą gali ligtais per kompą arba telefoną. Mobiliakas yra simso inventoriuj. Rasi, kai išskleisi pagrindinę lentelę.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2010 05 14, 22:15)
Lentelė su valandoms rodo tavo žmogaus būseną. Ar jis laimingas, ar piktas, ar nusivylęs, ar jaučia komfortą ir t.t. Užvesk ant paveiksliuko ir paskaitysi. Valandos rodo, kiek laiko ta jo būsena tęsis.

„Ko simsui reikia“ yra, tik įjungus žaidimą, tos lentelės nerodo. Paspausk rodyklę, kuri rodo į dešinę pusę (prie tos būsenos lentelės) ir išsiskleis platesnė info. Be to, ten dar daugiau visko rasi.

Perkelti į kitą namą gali ligtais per kompą arba telefoną. Mobiliakas yra simso inventoriuj. Rasi, kai išskleisi pagrindinę lentelę.

ačiū, jau maždaug kaip ir aišku, šiandien dienai uteks, laikas miegot į realią lovą biggrin.gif
o kokį naminį gyvūną, šunį, katę galima kur įsigyti?
Atsakyti
Nėra gyvūnų trečioj versijoj. Gal kada nors išleis papildymą, kaip Sims2.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Dukterėčiai labai prisireikė Sims 2 su visais papildymais. Gal žinot gerą, veikiančią nuorodą, nes iš torrent.lt nesisiunčia 4u.gif Būsiu labai dėkingą
Atsakyti
QUOTE(VanilineBraske @ 2010 05 15, 12:31)
Sveikos  smile.gif 
Dukterėčiai labai prisireikė Sims 2 su visais papildymais. Gal žinot gerą, veikiančią nuorodą, nes iš torrent.lt nesisiunčia  4u.gif Būsiu labai dėkingą

zmulej yra sims2 su 16 papildymu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 05 15, 12:36)
zmulej yra sims2 su 16 papildymu  4u.gif

tai, kad aš zmule nelabai pasitikiu blush2.gif
Atsakyti