Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

Po 5 metu mes nutarem kad jau gana atskirai buti, taigi rugpjuti musu vestuves ir bus beveik 6 metai kaip mes kartu wub.gif . Nors kartu negyvename, taciau prireiktu priekabos visus daiktus grazinti i savo vietas smile.gif nejucia jie keliauja is vienu namu i kitus ax.gif
Atsakyti
mes tai kai tik pradejom draugauti tuomet pradejom svaigti apie vestuves, bet va tuoj bus keturi metai kai draugaujam, tai dabar ir vestuves jau bus tikrai
Atsakyti
nusprendem, kad jau laikas kai man suejo 19 metu, tai buvo po 4 draugysdtes metu, bet dar vis laukem kazko blush2.gif p ometu pradejom gyventi kartu, nes nebuvo finansiniu galimybiu kelti sau vestuves, o kai jos atsirado iskart ir tuokemes, tai buvo viena savaitele iki musu 6 metuku draugystes 4u.gif
Atsakyti
is dalies man buvo panasiai kaip siamkai bigsmile.gif
iki siol abu stebmes, kaip taip fantastiskai galejo atsitikti, bet mes vos susipazine, po kokio menesio jau "zinojom" kad tuoksimes 2007 07 07. kai as jam uzmeciau, kad dar oficialiai nedraugaujam, pasipirso tiek draugystei, tiek vestuvems vienu metu:) pradraugave 3 metus nusprendem, kad iki 2007 laukt siaubingai ilgai ir vis tiek finansine padetis nepasidarys stebuklinga, todel jungtuves 2006 07 07 bigsmile.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir pagalvojau okodėl mes taipgreit tuokėmės blush2.gif Gegužės mėnesį susipažinom, ojau rugpjūtį buvom vyras ir žmona g.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdutee @ 2006 01 04, 11:43)
Po 5 metu mes nutarem kad jau gana atskirai buti, taigi rugpjuti musu vestuves ir bus beveik 6 metai kaip mes kartu wub.gif .  Nors kartu negyvename, taciau prireiktu priekabos visus daiktus grazinti i savo vietas  smile.gif nejucia jie keliauja is vienu namu i kitus ax.gif

Mūsų situacija labai panaši bigsmile.gif mes draugaujam 5 metus, tik kelis metus jau gyvenam kartu, ir prieš Naujuosius metus nusprendėm, kad mum jau laikas susituokti, kad norim būti vyras ir žmona biggrin.gif taigi mūsų vestuvės savaitėlę anksčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
O mūsų pažinčiai vasario viduryje sueis 2 metukai (susipažinom 2004 m. vasarį) smile.gif Rugpjūčio 14 dieną sueis 2 metukai (pasipiršo 2004 m. rugpjūčio 14 d.) kai jis man pasipiršo biggrin.gif Vestuves buvom numatę 2005 m. vasarai, bet vėliau persigalvojom, kai sužinojom, kad būtent tą vasarą tuoksis 3 draugų poros (visose vestuvėse mes buvom porose) doh.gif Tai kažkaip nusprendėm, kad visko per daug ir reikia leisti ne tik sau, bet ir draugam atsigauti ax.gif Vat ir gavosi, kad tuoksimės kaip ne visi- vasario mėnesį tongue.gif Nors dabar žiūrim, kad pinigine prasme tai tikrai laimėsim (kainų skirtumai nuo vasaros akivaizdūs), na ir turėsim nuotraukas ne kaip visi- vis tik ne vasariški, o žiemiški vaizdai bus aplink thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiduze: 25 sausio 2006 - 23:01
Nezinau as jau draugauju 4,5 metu as noriu tuoktis o mano vaikinas nenori, vis randa prezasciu kodel ne nezinau net ka galvoti vis kitais ir kitais metais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(miegapelė @ 2006 01 31, 14:31)
Nezinau as jau draugauju 4,5 metu as noriu tuoktis o mano vaikinas nenori, vis randa prezasciu kodel ne nezinau net ka galvoti vis kitais ir kitais metais ax.gif

Vyrams sunkiau apsispręsti, įdomu kiek jums metų? Gal jis mano, kad jis dar per jaunas? Maniškio tėvai, norėjo, kad mes jau prieš metus būtume susituokę. O mes pasakėm, kad nenorim jokio spaudimo. Jau prie naujuosius metus, mano būsimasis pats pradėjo kalbėti apie datą. Taigi mes jau planuojame. Mūsų vestuvės rugpjūčio 5 d.
O tau miegapelė, patariu jo nespausti, jūs patys suprasite, kada jau laikas, mum taip buvo mirksiukas.gif Ateis ir jūsų diena, kuo nuoširdžiausiai linkiu jums sėkmės 4u.gif O tau pačiai linkiu kantrybės mirksiukas.gif
Atsakyti
O mudu pažįstami daugiau nei 3 metus, kartu gyvename daugiau nei vienerius metus...o nusprendėme...na jau prieš metus "pasvaigdavome", kad vasarą tuoksimės, tai ir žodžio laikomės biggrin.gif o šiaip aš čia daugiau "nusprendžiau", kad laikas kurti tikrą šeimą biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif O musu draugystei dabar 2 metai ir 4 men., rugseji menesi bus 3 metai, bet va jau balandi musu vestuves. g.gif Bet va as galvoju kad mes visai kaz kaip nesnekejom apie tai - kada ir kaip, viena grazia diena, thumbup.gif o tiksliau vasario 27 buvom 2 dienos isvazeve i Vilniu savaitgaliui. Ir viesbuti , vakare , prie zvakiu ir su sampanu mano mylimas pasake man uzsimerkti ir uzmoves ziedeli man ant pirsto paklause ar tekesiu uz ji ir aisku as buvau labai nustebinta ir aisku laiminga ir atsakiau -TAIP TAIP TAIP flirt.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na... blush2.gif po santuokos galėsiu sakyti, kad 6 metus draugavom mirksiukas.gif
Atsakyti