Įkraunama...
Įkraunama...

Po kiek laiko nusprendėt, kad jau laikas?

niu va,siand suzinojau kad mano sesutei pasipirso biggrin.gif dziugu - vestuvem kvepia tongue.gif po jos ir as ramiai galesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2005 10 10, 13:46)
Mano situacija pakankamai idomi. Pradraugavom mudu beveik 7 metus, is kuriu 1 gyvenom kartu. Pora metu is eiles, pabiro draugai su vestuvem. Na manau kaip ir daugumai sueme baltas pavydas kodel ne man  cry.gif  Taigi, siais metais liepos 16 diena(atsimenu kaip vakar tai butu ivyke biggrin.gif ) buvom draugu vestuvese, na zinoma atsokom, kita diena vaziuojam namo, as vel kalbu kaip as noreciau, bet maniskis suraukia kakta ir sako, kad ne dabar, na gerai, tyliu 3 val, kol parvaziuojam namo. Vakaras. Maniskis skambina tiems jaunavedziams(kuriu vestuvese buvom) ir klausia, kada reikia nunesti pareiskimus. Zinokit atvirai pasakius nesupratau, kas ivyko, kaip ten pas ji viskas galveleje apsiverte, bet pirmus didelius zingsnius padare jis. Taigi musu vestuves ivyko rugpjucio 27 diena thumbup.gif

na manau tu jam ikirėjai su tais zyzimais tai jis tai ir padarė, teisingai, kartais juos reikia priremti, o to niekada po to neapsispręs biggrin.gif
Atsakyti
Mes nusprendem po mazdaug 2.5 metu draugystes ir panasiai tiek gyvenimo kartu. Gal vestuves butu palaukusios dar kokius 2 metelius, nes visai neblogai gyvenosi nesusituokus kartu, bet labai norejom lengvatine paskola paimti, taigi galima sakyti valstybe priverte doh.gif
Atsakyti
mes jau 5 metai kartu ir net kartu negyvenam:)
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2005 10 11, 19:27)
na manau tu jam ikirėjai su tais zyzimais tai jis tai ir padarė, teisingai, kartais juos reikia priremti, o to niekada po to neapsispręs biggrin.gif

kokia grazi istorija.... biggrin.gif
Atsakyti
Apsisprendem po 8metu draugystes is ju 5 m. gyvenimo kartu ir kai lelius jau didelis ir antro norisi rolleyes.gif Siaip jausmas tai nezinau,vis galvoju,o gal nereikia,juk ne vienadienis apsisprendimas.Tai tikriausiai yra skirtumas gyvent susituokus ar ne.
Atsakyti
na maniškis tai oficiliai man ir nesipiršo.Papraščiausiai po vienu giminaičių vestuvių, kurios įvyko šią vasarą, pradėjom daug kalbėti apie savo vestuves, ir pamąstėm, jog būtų pats laikas mums susituokti ateinantį pavasarį.Tai va mes jau draugaujam beveik 4 metukus. thumbup.gif
Atsakyti
mes draugaujame 3 metus lotuliukas.gif , beveik 2 metus gyvename kartu o tuoktis nusprendem po 1,5 metu draugystes, ir jau sia vasara musu vestuves drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
as manu kad jei surandi sau tinkama zmogu tai laukti nera ko.
Atsakyti
QUOTE(amusante20 @ 2005 12 06, 10:34)
na maniškis tai oficiliai man ir nesipiršo.Papraščiausiai po vienu giminaičių vestuvių, kurios įvyko šią vasarą, pradėjom daug kalbėti apie savo vestuves, ir pamąstėm, jog būtų pats laikas mums susituokti ateinantį pavasarį.Tai va mes jau draugaujam beveik 4 metukus. thumbup.gif

drinks_cheers.gif ir mums taip buvo...po mano puskes vestuviu pradejom apie savasias kalbeti...nors puokstes nepagavau....ai bendrai pagavau..tik rumsiskese vienose is tu kleciu....ten tokia tradicija yra, meta kazkoki tai daikta, ir kas ji pagauna, ta i mergas pakelia ir reiksia tures isteketi greit...tai matyt tas padejo... ax.gif
Atsakyti
Man brangusis pasipirso dar nesulaukes metu draugystes sukakties. Per pirmuju draugystes metiniu proga nunesem pareiskimus del santuokos ir susituokeme po metu ir 8 menesiuku draugystes wub.gif vieni sake per greit, kiti, kad pats tas, o mes manome, kad laikas nieko nebutu pakeites ir vis tiek butume susituoke wink.gif ax.gif
Atsakyti
Per vestuves buvo beveik 3 metai nuo pažinties ir 2 metai draugystės. O nutarėm tuoktis padraugavę ~ 1 metus. Na, ten su kokiais 3 mėn.
Atsakyti
Mes nusprendėm kad jau laikas beveik po 7 metų draugystės. Vestuves kelsime rugpjūtį, tai jau bus be 2 mėn. 8 metai kaip mes kartu wub.gif
Beje, mes vis dar kartu negyvename ax.gif
Atsakyti