mano uzgavenes guli pimame aukste, tai tingiu lipti, bet pirktos is antru ranku, tai aisku,kad ciupinejau ir tyrinejau ar tikros, tai butu uzkliuve jei be prabos butu buvusios. Vadinasi yra. Idomiai cia su tais stempeliukais.
laba vakara, net puoliau savo stiklinukus tikrint, ir ant mano wild cat yra praba ir zymejimas LAA pirktas megoj gal metu pradzioj... nebesuprantu tada nieko...
Apžiūrėjau avo violetinių gėlių mozaiką, tai įspaudas yra, bet toks neryškus, kad vos vos įžiūrimas, panažesnis į šiaip kažkokius vos matomus brūkšnelius nei raides ar skaičius. Taip kad gal atidžiau pažiūrėk ir pas tave kažkas panašau bus
Mega gavo 5 Labradoritus vienas uz kita grazesni, bet isskirciau 2 mano skoniui vienas melsvo truputi atspalvio kitas panasei kaip mano
buvau ir as! nukoviau viena is ju pati didziausia, graziausia, puikiausia, prabangiausia... kiek nedaug truxta iki pilnatves ir beribes laimes... P.S. dzaska, tavo apyranke nereali.
ne nu man tikrai proto uztemimas pradejau kalbeti apie viena dalyka o pabaigiau apie kitka, laikas eit miegot matyt ant laukines kates yra ispaudai, nera ant juodu geliu mozaikos, nuo kada ji gaminama gal zinote?
Radau pati, juodu geliu mozaika 2009 pavasaris, taigi 2 metu taipogi nera
na pas mane, tai zymejimo nera ant uzgaveniu ir dar vieno retinto, juos pirkau is danu, tai kai paklausiau kodel, tai atsake kad tada dar nededavo, o jie dabar suretinti... lai lai...
o pas jus kuri turi uzgavenes Mardi gras idomumo dėlei ar yra zymejimas?