Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 23:18)
o pas jus kuri turi uzgavenes Mardi gras idomumo dėlei ar yra zymejimas?

Yra.
Bet juos gi tik nuo 2010 suretirino, tai iki tol gamino...
Atsakyti
mano uzgavenes guli pimame aukste, tai tingiu lipti, biggrin.gif bet pirktos is antru ranku, tai aisku,kad ciupinejau ir tyrinejau ar tikros, tai butu uzkliuve jei be prabos butu buvusios. Vadinasi yra. g.gif Idomiai cia su tais stempeliukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovis: 30 balandžio 2010 - 22:23
QUOTE(Enita @ 2010 04 30, 22:21)
O kaip čia nuo juodų gėlių mozaikos įvyko perėjimas prie laukinės katės g.gif Nelabai supratau šito posūkio unsure.gif

tai sakau kad miegot laikas, kai 3 karolius turiu tai lengva pasiklysti lotuliukas.gif
bet vistiek esme kad man kyla labai dideli itarimai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 30 balandžio 2010 - 22:23
Pas mane ir katė, ir užgavėnės sužymėtos.
Užtat ABBA be ženklų unsure.gif Ją pirkau Kauno akropolyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yell: 30 balandžio 2010 - 22:26
Kita vertus, tie štempeliukai labai jau elementarūs, juos suklastot neturėtų būt sunku - jei jau klastotum. Ne koks ten herbas...
Atsakyti
laba vakara, net puoliau savo stiklinukus tikrint, unsure.gif ir ant mano wild cat yra praba ir zymejimas LAA pirktas megoj gal metu pradzioj... nebesuprantu tada nieko...
Atsakyti
Apžiūrėjau avo violetinių gėlių mozaiką, tai įspaudas yra, bet toks neryškus, kad vos vos įžiūrimas, panažesnis į šiaip kažkokius vos matomus brūkšnelius nei raides ar skaičius. Taip kad gal atidžiau pažiūrėk ir pas tave kažkas panašau bus g.gif
Atsakyti
tai aš jau nieko nebesuprantu - kas Megoj pirktas ir be štempelio, gėlės ar katė? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzaska @ 2010 04 30, 19:44)
Mega gavo 5 Labradoritus vienas uz kita grazesni, bet isskirciau 2 mano skoniui vienas melsvo truputi atspalvio kitas panasei kaip mano  thumbup.gif 

buvau ir as! nukoviau viena is ju thumbup.gif pati didziausia, graziausia, puikiausia, prabangiausia... kiek nedaug truxta iki pilnatves ir beribes laimes... blush2.gif
P.S. dzaska, tavo apyranke nereali. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 30, 23:20)
ne nu man tikrai proto uztemimas pradejau kalbeti apie viena dalyka o pabaigiau apie kitka, laikas eit miegot matyt  doh.gif  ant laukines kates yra ispaudai, nera ant juodu geliu mozaikos, nuo kada ji gaminama gal zinote?

Radau pati, juodu geliu mozaika 2009 pavasaris, taigi 2 metu taipogi nera

sakiau drinks_cheers.gif
na tai tu nesinervuok, o pasikeisk ir lai nepudrina smegenu
o tiksliai apziurejai kad nera LAA, gal mikroskopinem raidelem lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 23:18)
na pas mane, tai zymejimo nera ant uzgaveniu ir dar vieno retinto, juos pirkau is danu, tai kai paklausiau kodel, tai atsake kad tada dar nededavo, o jie dabar suretinti... lai lai... g.gif
o pas jus kuri turi uzgavenes Mardi gras idomumo dėlei ar yra zymejimas?

Ziuriu . Yra.
Atsakyti
na va ir man gal sunerimti del savo uzgaveniu g.gif doh.gif , einam gal miegot neieskoje ko nepamete smile.gif, o tai dabar su tom raidelem nervus susigadinsim schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 30 balandžio 2010 - 22:33