QUOTE(erilukaha @ 2010 04 30, 19:18)
Nu ant rankos negali jis sukiotis, pati pagalvok, kiek turi but didesne apyranke, kad jis apsisuktu aplink...juk jis didelis...net noredama neapsuksi, jei apyranke tau gera, ir tik vos vos laisva...O jei priverta pilna apyranke tabaluoja, kad gali dar du pirstus uzkist, tai sukiosis...
Ant apyrankės man nepatogus, nes didokas ir su kampukais visokiais, o sukasi ant viengubos fantazijos, apsiverčia. Lyg ir per plona grandinė gaunasi, ant dvigubos geriau sėdi.
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 20:57)
Ir džiaugsmas begalinis-mano diedas išsirinko sau odinukę ant kaklo gimtadienio proga. Dar zirzė, kad brangu, bet kai pasakiau, kad vis tiek pirksiu, ar šiandien, ar viena atvažiavusi, pasirašė. Ir nerealus gėris, nes išsirinko viską priešingai, nei aš .
Dabar parinasi, ar jam darbe tiks, nes prasisegęs viršutinę marškinių sagą dirba

Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo?
Geriau būtų, kad dvi sagas prasisegtų, kad geriau matytusi.Garantuotai visos trolistės tokį daktarą pasirinktų
QUOTE(Dovis @ 2010 04 30, 23:13)
Su tais stempeliukais, tai va man ir neaiskuma kazkokia. Uzveze pas mus naujienu, tai ciupinejau ziurinejau ir tie stempeliukai, tokie jau vos imatomi. Noa, ant tu chakru buvo daug ryskesni

Buvo dar ir pati direktore, sakau kaip suprasti,kodel cia nesimato. Tai tipo ne vienodai ispaudzia ir tik neabejokit, nes visi suvesti i kompa, visi tikrai tikri. Bet tokio lygio gavus is ebejaus, tai siusciau atgal kaip padielkas. Mano vienintelis peteris be prabos. Vat kai be prabos, tai gali galvot senesnis, bet kai ta praba nei siokia, nei tokia, tai isvis nesamone. Neparduosi paskui tokio niekaip.
Aš turiu gintarų, žymėjimas vos, vos matomas. O ant gintarinių unikų bent kelių iš vis nėra.