Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 23:17)
Mes sekamdienį į Kauną važiuojam pas vyro mamą. Kurioj vietoj Megoj tas trolių kioskas? Užsuksiu bent pažiūrėt iš tolo biggrin.gif Babkes visas vyro dovanai išleidau verysad.gif

O kaip manai, ko merginos sako, kad važiuoja pas rykliukus? Šalia rykliukų ir yra tas "postas", iškart pamatysi.

Koks įdomus Songino pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasida: 30 balandžio 2010 - 23:43
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 18:12)
Noriu pasidalinti su jumis patirtimi ir info, iš kur aš siunčiuosi troliukus ir sėkmingai gaunu per 3-5 dienas. Imetu keletą nuorodų, kaip tik čia dabar yra uniku (OOAK) išpardavimas po £14.50, išeina maždaug po 57 Lt/vnt. Siuntimo mokestis yra  £8.00 (apie 30 Lt), bet jei imsit daugiau tai tikrai labai apsimoka.

Man nepatinka MACROW karolių išdėstymas - nuprotėti galima, kol peržiūri. O atsiunčia atsakingai, tikrai greitai - užsakius pirmadienį po pietų, jau buvo galima penktadienį džiaugtis. Taip kad pliusas jiems.

Ir dar - nebepirkčiau Acotis. Kai Macrow užsakiau dėžutes ir patikslino, kad jų nebėra (turbūt Ievos sodai papirko rolleyes.gif - šiandien gavau žinutę, kad pardavinės po 150 Lt), teko Acotis užsakyti. Po 1,5 savaitės laukimo pradėjau rašyti laiškus - jokio atsako. Taip praėjo dvi savaitės, dar kelios dienos. Paskambinus kažką pradėjo lementi, kad užsakymo nemato ir t.t., ir tik po dar kelių skambučių ir prašymų grąžinti pinigus, jei jau taip, atsirado ir užsakymas, ir pareiškė, kad štai, jau išsiuntėm. Siuntos numeriuką atsiuntė po gero pusdienio, tad jei nebūčiau jų atakavusi, nežinia, kiek dar būtų tekę laukti kol išsijudins.

Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 04 30, 19:18)
Nu ant rankos negali jis sukiotis, pati pagalvok, kiek turi but didesne apyranke, kad jis apsisuktu aplink...juk jis didelis...net noredama neapsuksi, jei apyranke tau gera, ir tik vos vos laisva...O jei priverta pilna apyranke tabaluoja, kad gali dar du pirstus uzkist, tai sukiosis...

Ant apyrankės man nepatogus, nes didokas ir su kampukais visokiais, o sukasi ant viengubos fantazijos, apsiverčia. Lyg ir per plona grandinė gaunasi, ant dvigubos geriau sėdi.

QUOTE(Song @ 2010 04 30, 20:57)

Ir džiaugsmas begalinis-mano diedas išsirinko sau odinukę ant kaklo gimtadienio proga. Dar zirzė, kad brangu, bet kai pasakiau, kad vis tiek pirksiu, ar šiandien, ar viena atvažiavusi, pasirašė. Ir nerealus gėris, nes išsirinko viską priešingai, nei aš .

Dabar parinasi, ar jam darbe tiks, nes prasisegęs viršutinę marškinių sagą dirba g.gif Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo? biggrin.gif

Geriau būtų, kad dvi sagas prasisegtų, kad geriau matytusi.Garantuotai visos trolistės tokį daktarą pasirinktų thumbup.gif
QUOTE(Dovis @ 2010 04 30, 23:13)
Su tais stempeliukais, tai va man ir neaiskuma kazkokia. Uzveze pas mus naujienu, tai ciupinejau ziurinejau ir tie stempeliukai, tokie jau vos imatomi. Noa, ant tu chakru buvo daug ryskesni biggrin.gif Buvo dar ir pati direktore, sakau kaip suprasti,kodel cia nesimato. Tai tipo ne vienodai ispaudzia ir tik neabejokit, nes visi suvesti i kompa, visi tikrai tikri. Bet tokio lygio gavus is ebejaus, tai siusciau atgal kaip padielkas. Mano vienintelis peteris be prabos.  Vat kai be prabos, tai gali galvot senesnis, bet kai ta praba nei siokia, nei tokia, tai isvis nesamone. Neparduosi paskui tokio niekaip.

Aš turiu gintarų, žymėjimas vos, vos matomas. O ant gintarinių unikų bent kelių iš vis nėra.
Atsakyti
Labas rytas,
na ir as vakar koregavau savo beviltiska apyranke ir visai mano akimis neblogas varianatas gavosi thumbup.gif
Idesiu foto paskui 4u.gif
Bet va ir mano vienas karolis Pasteliniai seseliai vakar pirktas megoj nestampuotas ir jis man toks lenvesnis nei kiti g.gif
Bet kad etiketes nutrauktos tai jau keistis nesigaus ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(wizija @ 2010 04 30, 23:02)
nu kazkaip netikiu, kad megoje pardavineja karoliukus pagamintus seniau nei du metai, siaip daba susinervinus paieskojau angliskai info, tai kaip ir radau keleta nusiskundimu  kad nera stampu ant karoliuku ir kaip supratau TAIP NETURI BUTI, tai va dar labiau susinervinau, einu toliau ieskoti info  doh.gif

Iš kur jūs tuos du metus traukėte? Ar ne nuo 2007 m. vidurio buvo pradėta žymėti? Ar dar nuo seniau? Žinau tiktiek, kad žymėjimo pradžia beveik sutapo su Tibeto kompekto suretirinimu, o jis suretirintas tikrai ne prieš du metus schmoll.gif

QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 23:18)
o pas jus kuri turi uzgavenes Mardi gras idomumo dėlei ar yra zymejimas?

Pas mane yra žymėjimas, bet labai jau neryškus.

QUOTE(danske @ 2010 04 30, 23:33)
Ta pacia tema. Tada ka gali reiksti posakis- isveze zymeti, turetu grazinti. Cia Megoj. Supratau, kad kalba ejo apie gintarus. O gal ne g.gif
Tai kur juos turi zymeti? Ne ten kur gamina?

Reiškia, kad veš į Druskininkus prabuoti. Jie kaip importuotojai įsiveža, po to dar turi lietuviškus cedeliukus prikabinti su prabomis ir plombytėmis.
Atsakyti
Vakar vepsojau megoji i juodus burbulus ir kazkaip man jie tokie neisvaizdus pasirode g.gif tai vis tik nusprendziau kad sekantis karolis bus juodasis oniksas, o ne juodi burbulai. Dar del juodo sarvuocio mastau g.gif

Kas del karoliaus zymejimo, tai issitraukiau ryte padidke (sakiau kad rytas uz vakara protingesnis lotuliukas.gif ) ir vis tik ant juodu geliu mozaikos zymejimas yra, bet jis tokioje vietoje kad net nupasakoti nemoku, zodziu sibabrinis metaliukas karoliaus viduryje yra issikises uz karoliuko ribos ir pazymeta taip, kad su padidke matosi is virsaus ziurint i karoliuka, o ne is sono, bet jau taip neryskiai doh.gif kad plika akimi net neiziuretum, vienzo nevarysiu keisti, ale kita kart kai pirksiu reiks is kart vietoje apsiziuret, kad po to sau nervu negadinti. Beja avinuku megoje nebuvo, sake jau turim bet dar neuzpajamuoti. O del juodo onikso tai jau taip uzsisvaigau kad....
Atsakyti
Wizija, mano zalioji akis lygiai taip suzymeta.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 05 01, 10:42)
Vakar vepsojau megoji i juodus burbulus ir kazkaip man jie tokie neisvaizdus pasirode  g.gif tai vis tik nusprendziau kad sekantis karolis bus juodasis oniksas, o ne juodi burbulai. Dar del juodo sarvuocio mastau  g.gif

Turiu ir burbulus, ir oniksą, man abu savaip gražūs thumbup.gif Oniksas tai be žodžių, o burbulai, pažiūrėjus prieš šviesą, yra tokie violetiniai juodi. Ir man patinka, kad burbulai yra be balto. Toliau tikrai rinksiu į juodą pusę (kad galėčiau ne tik su kitomis spalvomis pamaišyti, kaip dabar, bet ir vien tik juodą susiverti), tai sąraše yra juodasis deimantas su juoduoju auksu, greičiausiai obsidianas, ir dar nežinau kaip dėl juodojo šilko. O šarvuotis netraukia todėl, kad jis juodas su baltu. Nebent pavyktų rasti, kr ta balta yra pilka, kaip obsidiano snaigės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 01, 10:48)
O šarvuotis netraukia todėl, kad jis juodas su baltu

va butent del to sarvuotis ir nera pirmoje vietoje dabar, dar mastysiu del jo, nes as baltos spalvos kazkaip irgi nenoriu mastau.gif bet i juoda puse traukia nors tu ka unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 01, 10:48)
Nebent pavyktų rasti, kr ta balta yra pilka, kaip obsidiano snaigės  smile.gif

o ir tokiu buna g.gif

siaip vakar kai rinkausi juodu geliu mozaika tai visos tokios skirtingos buvo blink.gif kelios buvo tokios, kad per ketvirtadali karoliuko is vis tik juoda spalva ir nera jokios mozaikos uzpiesta, siaip idomiai atrode, dabar net gailiuosi kad nepirkau dvieju, nes karoliukiai atrode pakankamai skirtingai, o is kitos puses ir pakankamai panasus, kad jaustusi atsikartojimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 01 gegužės 2010 - 09:55
QUOTE(wizija @ 2010 05 01, 10:53)

o ir tokiu buna  g.gif

siaip vakar kai rinkausi juodu geliu mozaika tai visos tokios skirtingos buvo  blink.gif  kelios buvo tokios, kad per ketvirtadali karoliuko is vis tik juoda spalva ir nera jokios mozaikos uzpiesta, siaip idomiai atrode, dabar net gailiuosi kad nepirkau dvieju, nes karoliukiai atrode pakankamai skirtingai, o is kitos puses ir pakankamai panasus, kad jaustusi atsikartojimas.

Na, ta balta, kur susilieja su juoda, gaunasi pilka. Jeigu balti dryžiai siauri, galbūt gali gautis ir išvis pilki rolleyes.gif

Mozaika įdomiai turėtų atrodyti bigsmile.gif Kur matei, aišku, ne Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 01, 11:14)
Na, ta balta, kur susilieja su juoda, gaunasi pilka. Jeigu balti dryžiai siauri, galbūt gali gautis ir išvis pilki  rolleyes.gif

Mozaika įdomiai turėtų atrodyti  bigsmile.gif Kur matei, aišku, ne Vilniuje?

Kaune megoje
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 30, 23:33)
Ta pacia tema. Tada ka gali reiksti posakis- isveze zymeti, turetu grazinti. Cia Megoj. Supratau, kad kalba ejo apie gintarus. O gal ne g.gif
Tai kur juos turi zymeti? Ne ten kur gamina?

Man regis, lietuviškai prabuot. Nes Lietuvoj parduodami karoliukai dar turi ir lietuvišką prabą. Tingiu skaityt įstatymą, bet gal privaloma? Nes šiaip būčiau manius, kad ES žymėtų prabuot nereikia... Kita vertus, ant jų yra tik gamintojo žymėjimas, o ne praba. Nu va, todėl ir prabuoja.

QUOTE(Erszebeth @ 2010 05 01, 10:05)
Labas rytas  4u.gif
Iš kur jūs tuos du metus traukėte? Ar ne nuo 2007 m. vidurio buvo pradėta žymėti? Ar dar nuo seniau?

Aš ištraukiau biggrin.gif Sakiau, kad gal kokie du metai kaip žymi biggrin.gif
Atsakyti