Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Va visame grazume abu karoliai is abieju pusiu doh.gif

user posted image
Atsakyti
Apžiūrėjau visus savo karoliukus, tai tikrai ant kai kurių tokio neryškumo tas įspaudas, kad net galima suabejot ar jis ten yra, ar jo nėra, o tik vaidenas. Jaučiu pati paėmus elementarias manikiųrines žirklutes giliau įrėžčiau doh.gif
Atsakyti
Ta pacia tema. Tada ka gali reiksti posakis- isveze zymeti, turetu grazinti. Cia Megoj. Supratau, kad kalba ejo apie gintarus. O gal ne g.gif
Tai kur juos turi zymeti? Ne ten kur gamina?
Atsakyti
QUOTE(ewidenta @ 2010 04 30, 22:24)
laba vakara, net puoliau savo stiklinukus tikrint,  unsure.gif  ir  ant mano wild cat yra praba ir zymejimas LAA pirktas megoj gal metu pradzioj... nebesuprantu tada nieko...

sorry subalamutinau, laukine kateir mano su stempeliu, be stempelio juodu geliu mozaika unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 30, 22:25)
tai aš jau nieko nebesuprantu - kas Megoj pirktas ir be štempelio, gėlės ar katė? lotuliukas.gif

geles geles, kate pirkau cikantoje ir ji su stampeliu. Is tu nervu net sumaisiau apie ka kalbu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wizija: 30 balandžio 2010 - 22:36
QUOTE(danske @ 2010 04 30, 23:33)
Ta pacia tema. Tada ka gali reiksti posakis- isveze zymeti, turetu grazinti. Cia Megoj. Supratau, kad kalba ejo apie gintarus. O gal ne g.gif
Tai kur juos turi zymeti? Ne ten kur gamina?

nemanau, juk gali tai padaryti ir LT juvelyrikos parduotuvej, lygiai kaip ir kinieciai.
o pastebejot jei kas pirkot per ebay pas pardaveja beaddealerusa, kad jo supakuoti karoliukai ir ant krepselio parasyta made in PRC, o tai reiskia people republic of china, tai va siuncia is USA, o pagaminti Kinijoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 30 balandžio 2010 - 22:38
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 22:28)
sakiau  drinks_cheers.gif
na tai tu nesinervuok, o pasikeisk ir lai nepudrina smegenu
o tiksliai apziurejai kad nera LAA, gal mikroskopinem raidelem  lotuliukas.gif ?

nera jokiom raidelem, net uzuominos nera, vienzo reikia per nakti sumastyti ku daryti, faktas, kad taip neturetu buti, gal reikia ryt vaziuoti ir apkeisti g.gif
Atsakyti
Na nuotraukoj tikrai nesimato žymėjimo, bet dėl karolio tikrumo man kažkaip jokių abejonių nekyla schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Enita @ 2010 04 30, 23:38)
Na nuotraukoj tikrai nesimato žymėjimo, bet dėl karolio tikrumo man kažkaip jokių abejonių nekyla schmoll.gif

pacio karoliuko but labai sunku padirbt , juk jis su dichroniniu stiklu, siaip gal pamirso ispaudus sudet ant kokios tai serijos, o jei neramu, tai tikrai apsikeisk, ir ryt miegosi ramiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fontenay: 30 balandžio 2010 - 22:41
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 22:41)
pacio karoliuko but labai sunku padirbt , juk jis su dichroniniu stiklu, siaip gal pamirso ispaudus sudet ant kokios tai serijos, o jei neramu, tai tikrai apsikeisk, ir ryt miegosi ramiai  smile.gif

nu taip ir reiks padaryt, jei rytoj dar bus neramu, rytas uz vakara protingesnis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 23:38)
nemanau, juk gali tai padaryti ir LT juvelyrikos parduotuvej, lygiai kaip ir kinieciai.
o pastebejot jei kas pirkot per ebay pas pardaveja beaddealerusa, kad jo supakuoti karoliukai ir ant krepselio parasyta made in PRC, o tai reiskia people republic of china, tai va siuncia is USA, o pagaminti Kinijoj  lotuliukas.gif

As suprantu, kad galima padaryti. Bet kaip turetu buti? Mano supratimu, jei pagamino karoli, ji pazymejo ir pardave , tai pats gamintojas.

Bet ne taip, kad ai , pamirsom tiems sudeti, issiuntem i LT, susides patys, jei netinges doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danske: 30 balandžio 2010 - 22:46
QUOTE(wizija @ 2010 04 30, 23:43)
nu taip ir reiks padaryt, jei rytoj dar bus neramu, rytas uz vakara protingesnis  lotuliukas.gif

Tik etiketę tai jau nuėmei, įdomu ar be etiketės keis g.gif
Atsakyti
cituoju is trollbeads.lt puslapio :"Kur „Trollbeads“ gaminami?
Sulaukus pasaulinės sėkmės, dalis „Trollbeads“ gamybos buvo iškelta iš Danijos. Šiandien karoliukai yra gaminami įvairiose pasaulio šalyse, siekiant sutelkti gamybai išskirtinius gebėjimus kuriant šį produktą."
na pries kelis menesius dar buvo sakinys, kad gaminami Kinijoje, Danijoje,Lietuvoje, .... bet dabar ziuriu, kad pataisyta ir jau nevardija saliu. smile.gif

Atsakyti