Posakis isve, reiskia, kad probuoja visus karolius turi patikrinti prabavimo rumai
Sveikos
Kuku drugeliuks sedi kaimuki, su tokiu baisiu internetu, kad blogiau jau nebuna
Zodziu kol puslapi uzkrauna, atsiranda zilu plauku
Tai va zalia sarvuoti taigi dar gamina, o bulves suretirino 2005 atrodo. O del zymejimo, tai as turiu karoli is danu, kuris be zymes ir labai galvos sau nesuku
Ypatingai jei senesnio modelio:D
Posakis isve, reiskia, kad probuoja visus karolius turi patikrinti prabavimo rumai
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 12:56)
Zinot, kokia man ideja kilo...
Cia toms, kurios su anglu kalba labai draugauja, gal Noa...tu galetum parasyt...danam, laiskely,... Prisistayt, kai sena troliu gerbeja, ir kad tave labai domina info, kada kokie karoliukai buvo isleisti, kada kokie suretirinti, nuo kada kas buvo pradeti zymet...ir t.t... jie gi turi turet visa sita info, ..gal kokios lenteles yra,...ba tai ka mes turim tikrai labai maza inf dalis....
Cia toms, kurios su anglu kalba labai draugauja, gal Noa...tu galetum parasyt...danam, laiskely,... Prisistayt, kai sena troliu gerbeja, ir kad tave labai domina info, kada kokie karoliukai buvo isleisti, kada kokie suretirinti, nuo kada kas buvo pradeti zymet...ir t.t... jie gi turi turet visa sita info, ..gal kokios lenteles yra,...ba tai ka mes turim tikrai labai maza inf dalis....
Gera ideja
Butu tikrai neblogai suzinot pvz. kada mano water lily(11221) suretintas
http://www.retiredtr...Water-Lily.aspx
Beje sveikos visos
[quote=drugeliukaiten,2010 05 01, 13:24]
Tai va zalia sarvuoti taigi dar gamina, o bulves suretirino 2005 atrodo.
As turiu omeni,: Green Lilac Armadillo - Tibet
Ti jei 2005, tai ji negali but zymeta..
Papildyta:
Radau zalia bulve suretirinta 2008
Melyna - nezinau
Gryn lilac tibet 2005
Tai reiskia, kad negali jie but zymeti...
Tai va zalia sarvuoti taigi dar gamina, o bulves suretirino 2005 atrodo.
As turiu omeni,: Green Lilac Armadillo - Tibet
Ti jei 2005, tai ji negali but zymeta..
Papildyta:
Radau zalia bulve suretirinta 2008
Melyna - nezinau
Gryn lilac tibet 2005
Tai reiskia, kad negali jie but zymeti...
Laba visom
Pagaliau prijungiau taip rupejo greiciau istrukt is darbelio
erilukaha atmesk koki karoliuka man uzsakei plis
Nu zinokit negaliu nesijuokt, atsitiktinai radau prettygirl.lt, ir paskatinejus atsiliepimus "tipo pirkeju" net balsu kvatojausi, faktas kad jie visi surasyti to pacio pardavejo, tas pats braizas, nugi paskutiniai du atsiliepimai, net varduose pasiklysta
jei netingit paskaitykit http://www.prettygir...tu-atsiliepimai
jei netingit paskaitykit http://www.prettygir...tu-atsiliepimai
QUOTE(dzaska @ 2010 05 01, 14:16)
Laba visom
Tau cia atmest
Bendram teismui...
Tuoj i skype atmesim..
Niu kaip Panevezys gyvuoja? Gal kuri dirbt nuejo is forumieciu.. butu gerai
nors nusimanytu
Idomu kaip atidarymas?
Ar matėt, kas dedasi FB konkurse
Gi trolbeadai paskelbė, kad trečios vietos laimėtojai atiteks sidabriukas didelis ritinys, pasirodo visai ne fantazija
Eilinį kartą išdūrė
Bent jau aš pagal pradinę info buvau supratus, kad visos trys vietos gauna po fantaziją 
Dar radau: antrai vietai sidabrinė apyrankė su užsegimu gulbė. Irgi ne fantazija
P.S. Ir man įdomu, ką gero mergaitės Panevėžy nukovė
Dar radau: antrai vietai sidabrinė apyrankė su užsegimu gulbė. Irgi ne fantazija
QUOTE(Ruti @ 2010 05 01, 17:11)
Butu gerai kad kuri is forumieciu laimetu
QUOTE(Ruti @ 2010 05 01, 17:11)
Ar matėt, kas dedasi FB konkurse
Gi trolbeadai paskelbė, kad trečios vietos laimėtojai atiteks sidabriukas didelis ritinys, pasirodo visai ne fantazija
Eilinį kartą išdūrė
Bent jau aš pagal pradinę info buvau supratus, kad visos trys vietos gauna po fantaziją 
Aš kažkaip nuo pat pradžių supratau, kad tik pirmai vietai fantazija, o antros ir trečios vietos prizai nežinomi seniau buvo, o va dabar paskelbė.