Įkraunama...
Įkraunama...

Trollbeads karoliukai

Apklausa: Kiek laiko jau sergate trolialige? *Susirgimo pradžia laikoma pirmo karoliuko/apyrankės įsigijimas (64 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Song @ 2010 04 30, 19:57)
Dabar parinasi, ar jam darbe tiks, nes prasisegęs viršutinę marškinių sagą dirba g.gif Jus sutraumuotų daktaras su troliais ant kaklo? biggrin.gif

Daktariukas su troliais bigsmile.gif Norečiau pas toki pakliūt cool.gif

QUOTE(Song @ 2010 04 30, 21:12)
Va, Songino vėrinuks rolleyes.gif

savotiškas thumbup.gif
o tavo tai vežimukas pats pačiausias wub.gif

Dėl žymėjimo, tai mano pora karoliukų, pirktų Fashion Golde, irgi turi labai neryškų žymėjimą. Bet kadangi pirkti būtent ten, o ne kokiam ebejui, tai kažkaip autentiškumo klausimo nekėliau unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruti: 01 gegužės 2010 - 10:38
QUOTE(Dovis @ 2010 04 30, 22:58)
As pirkau kartu su Jova, tai jos nuolaidu korteles nr uzrase, tai ta siandien Jovai, tai isigyjot Elfuka biggrin.gif Nu anekdotas doh.gif ir isvis kruva kvailu klausimu uzduoda, o is kur jus dar perkat, kiek draugu jusu renka troliukus? Nu toks bjaurus lindimas i dusia,fui.
Na va, issiliejau biggrin.gif

Jos matai seka musu foruma...skaito...nes kazkaip, ant zodziu pagavau...zinau kad as neiko nesakius buvau, o ji man apie drugeliuka kazka uzsimine...tai iskur...reiskia skaito...Ir netingek...Pikciausia, kad musu pletkus skaito, laiko turi,o pasidomet kas yra retiriniai, aukcijonai - tingi...As aplamai nepriimciau tokiu bapciu kai akre Kaune, arba Vilniui, kurios nenusimano, ir dar aplamai ziuri i mus kaip i durnes... Jos aplamai gadina ivaizdi troliu... Manau pardavejos turi but tokios - mylet trolius, kaip mylis juos pirkejai...

Beje, laba ryta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 11:43)
As aplamai nepriimciau tokiu bapciu kai akre Kaune, arba Vilniui, kurios nenusimano, ir dar aplamai ziuri i mus kaip i durnes... Jos aplamai gadina ivaizdi troliu... Manau pardavejos turi but tokios - mylet trolius, kaip mylis juos pirkejai...

Nu geriau nei nebuciau pasakius thumbup.gif megoje man pardaveja patiko, pas kuria prekinausi, cikantoje jauna mergicka maloni pasirode, o vyresnio amziaus tokia daug maz nieko, o va kauno akropolyje net nesugebejo prie manes prieiti doh.gif nors vepsojau 10 min. i karoliukus, tai ka jau cie bekalbeti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 04 30, 23:13)
Na ka knisuosi toliau ir ka randu  unsure.gif  sakot kad du metai kaip stampai dedami, ogi randu, kad laukine kate yra 2009 rudens kolekcijos karoliukas, taigi dar ne metu jam nera  doh.gif tai ka dabar galvoti, kad tipo megoje padielkas pardavineja, ar kad trollbeadsai blogai kontroliuoja kokybe ir pamirsta ant karoliuku ispaudus sudeti. Esu visiskai susibalamutinus. Siaip kiek paskaiciusi radau, kad jei nera stampo ant karoliuko, tai tu niekam neirodysi kad jis tikras. Gal kokiu minciu kyla  unsure.gif

As tai tavo vietoj toki grazinciau ir negalvociau...nesuk sau galvos...bet matai kokie reikalai, as taip pasitikejau, ir net negalvojau, kad taip gali but....net netikrinau, eisiu visu patikrint...

Kitas klausimas zinovems....o nuo kada bulves buvo pradetos gamint... g.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 11:49)
As tai tavo vietoj toki grazinciau ir negalvociau...nesuk sau galvos...bet matai kokie reikalai, as taip pasitikejau, ir net negalvojau, kad taip gali but....net netikrinau, eisiu visu patikrint...

Tai siandien ryte su padidke ziurejau tai radau mikroskopinius pazymejimus, bet jie tik is virsaus i karoliuka ziurint matosi, negaliu daba nufotkinti, nes diedas fotika issiveze. Zodziu biski yra ne ten, kur kituose karoliukuose. Ale cia kai sakant tas nervu patampymas gera pamoka man, kita kart pirkdama butinai apsiziuresiu.
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 11:49)

Pradėtos??? Net kada užbaigtos nežinau biggrin.gif Nu kažkada akmens amžiuj, taip manau happy.gif

Ai, užbaigta tai 2008...
Papildyta:
Aha. O tibetai pradėti 2004, o pabaigti 2005. Mat, ko jie tokie brungūs. Info iš čia:
http://www.retiredtr...lo-=-Tibet.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 01 gegužės 2010 - 11:07
QUOTE(pieva:) @ 2010 04 30, 23:14)
tai va, ir man taip atrodo! jei ne tabaluos - tai ir nesisukios... esme ta, kad mano apyranke dar ne pilna (dar toli iki shviesos tunelio gale smile.gif ) todel sunku pasakyt, kaip ten bus... ech...  rolleyes.gif

Siulau, patupdyt ji tuomet, kai apyranke i pabaiga eis... mirksiukas.gif Ar ba jei labai, labai norisi...tai su stoperiais pabandyk fiksuot...nors labai abejoju, kad bus patogu, nes matai nepilna gi apsisuka centras i vidine rieso daly, tai nepatogu bus, nes sparnai dideli, ir trukdys, vidinej pusej...bent man si problema isisprende, ti tuomet, kai trumpesne apyranke paimiau...tada dabar viskas super....bet vel kitom patinka, kad ji tabaluoja, ir barsak...tai sunku cia ka patart...Nes maniske, ir tai kartais suzvanga... g.gif Bandyk pati... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 23:18)
na pas mane, tai zymejimo nera ant uzgaveniu ir dar vieno retinto, juos pirkau is danu, tai kai paklausiau kodel, tai atsake kad tada dar nededavo, o jie dabar suretinti... lai lai... g.gif
o pas jus kuri turi uzgavenes Mardi gras idomumo dėlei ar yra zymejimas?

Pas mane zymejimas yra rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 30, 23:19)
Aš ten apie gėlių mozaiką kalbėjau... Ta senesnė. Norsssssss... Gal ji išėjo kartu su Aquarelle kit?  unsure.gif  Tai gal jei bogu bus 2009 pavasaris? g.gif

Man atrodo, mes per dauk protingos daromes lotuliukas.gif , sunku su mumis bus, trolininkams...Pamatys ateinant i troliu kiskeli, tik snai ant prekystalio,"Kioskelis nedirba, del tehniniu kliuciu",...o patys po stalu tupi, ir laukia, kada nueisim... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 30, 23:21)
Yra.
Bet juos gi tik nuo 2010 suretirino, tai iki tol gamino...

O tai apie gaminima nieks nekalba.... doh.gif Nu jus cia vakar pasikalbejot... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 30, 23:24)
Kita vertus, tie štempeliukai labai jau elementarūs, juos suklastot neturėtų būt sunku - jei jau klastotum. Ne koks ten herbas...

Nu nekoks, bet pati prisimink, kur tvyne rode zuvi, kurios liezuvelis buvo sumaisytas... Juk jei Petrukas sedi , kokiame rusy, ir stampuoja...tai gali ir suklyst...o dar grama koki padare... lotuliukas.gif O gamykloj, tai vistiek yra , kokie, kurie tikrina, nubrokuoja jei kas- tehnologai...kai ir siuvimo kokiam cehe... O Petrukas, tai tehnologes kai neturi, taip ir gaunasi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 12:20)
Nu nekoks, bet pati prisimink, kur tvyne rode zuvi, kurios liezuvelis buvo sumaisytas... Juk jei Petrukas sedi , kokiame rusy, ir stampuoja...tai gali ir suklyst...

Tai kad ten ne Petrukas, o babajus koks. Ar koks kinietis, kuriam viskas px, bo jis angliškai nemoka biggrin.gif

o dar grama koki padare... lotuliukas.gif 

Dėl blogų darbo sąlygų biggrin.gif

O gamykloj, tai vistiek yra , kokie, kurie tikrina, nubrokuoja jei kas- tehnologai...kai ir siuvimo kokiam cehe... O Petrukas, tai tehnologes kai neturi, taip ir gaunasi... lotuliukas.gif

Arba turi kokią netikusią, kur viena akis faniera užkalta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(danske @ 2010 04 30, 23:33)
Ta pacia tema. Tada ka gali reiksti posakis- isveze zymeti, turetu grazinti. Cia Megoj. Supratau, kad kalba ejo apie gintarus. O gal ne g.gif
Tai kur juos turi zymeti? Ne ten kur gamina?

Cia turbut eina kalba apie 925S.... g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamile @ 2010 05 01, 07:15)
Ant apyrankės man nepatogus, nes didokas ir su kampukais visokiais, o sukasi ant  viengubos fantazijos, apsiverčia. Lyg ir per plona grandinė gaunasi, ant dvigubos geriau sėdi.

Sutik, kad aplamai visa apuranke, nera patogi, ji tik grazi lotuliukas.gif
Nes jei tenka rasyti...tai tikrai trukdo, ir baisu, kad stipriau nestuktelt i stala...kad kokio stikliuko nesuskaldyt...ypac, kai rase, kad bulves trapios, baisu spuogu neismetyt... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(wizija @ 2010 05 01, 11:54)
Tai siandien ryte su padidke ziurejau tai radau mikroskopinius pazymejimus, bet jie tik is virsaus i karoliuka ziurint matosi, negaliu daba nufotkinti, nes diedas fotika issiveze. Zodziu biski yra ne ten, kur kituose karoliukuose. Ale cia kai sakant tas nervu patampymas gera pamoka man, kita kart pirkdama butinai apsiziuresiu.

Gerai, kad pasidalinai, su mumis tuo "nervu patampymu", dabar ir as labiau ziuresiu...Kazinai, paskui anukai sakys: "ot bbcia padielku pripirkus" doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 05 01, 12:05)
Pradėtos??? Net kada užbaigtos nežinau biggrin.gif Nu kažkada akmens amžiuj, taip manau happy.gif

Ai, užbaigta tai 2008...

Todel, kad viena pas mane pazymeta...tai cia gerai ar ne... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 05 01, 12:23)
Tai kad ten ne Petrukas, o babajus koks. Ar koks kinietis, kuriam viskas px, bo jis angliškai nemoka biggrin.gif
Dėl blogų darbo sąlygų biggrin.gif
Arba turi kokią netikusią, kur viena akis faniera užkalta biggrin.gif

Aik, jau tu...faniera uzkalta... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As rimtai g.gif ...

O kada sarvuotis zalias pagamintas ir baiktas gamint, gal zinot... ir bulve labai suintrigavo... g.gif
Drugeliukas viska zino,...Drugeliukai, kur tu...ku,ku... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 01 gegužės 2010 - 11:49
svekas, seip as esu siek tiek skeptiska troliuku atzvilgiu, manau kad tai mados klyksmas. bet va radau toki idomu straipnsiuka, gal bus idomu kuriai:
http://www.apievestu...ka-ir-vestuvems
Atsakyti

Zinot, kokia man ideja kilo... bigsmile.gif

Cia toms, kurios su anglu kalba labai draugauja, gal Noa...tu galetum parasyt...danam, laiskely,... Prisistayt, kai sena troliu gerbeja, ir kad tave labai domina info, kada kokie karoliukai buvo isleisti, kada kokie suretirinti, nuo kada kas buvo pradeti zymet...ir t.t... jie gi turi turet visa sita info, ..gal kokios lenteles yra,...ba tai ka mes turim tikrai labai maza inf dalis....
Atsakyti
QUOTE(erilukaha @ 2010 05 01, 11:56)
Zinot, kokia man ideja kilo... bigsmile.gif

Cia toms, kurios su anglu kalba labai draugauja, gal Noa...tu galetum parasyt...danam, laiskely,... Prisistayt, kai sena troliu gerbeja, ir kad tave labai domina info, kada kokie karoliukai buvo isleisti, kada kokie suretirinti, nuo kada kas buvo pradeti zymet...ir t.t... jie gi turi turet visa sita info, ..gal kokios lenteles yra,...ba tai ka mes turim tikrai labai maza inf dalis....

bigsmile.gif super idėja drinks_cheers.gif nes kai kurios info tikrai trūksta ax.gif
Atsakyti