QUOTE(pieva:) @ 2010 04 30, 23:14)
tai va, ir man taip atrodo! jei ne tabaluos - tai ir nesisukios... esme ta, kad mano apyranke dar ne pilna (dar toli iki shviesos tunelio gale

) todel sunku pasakyt, kaip ten bus... ech...
Siulau, patupdyt ji tuomet, kai apyranke i pabaiga eis...

Ar ba jei labai, labai norisi...tai su stoperiais pabandyk fiksuot...nors labai abejoju, kad bus patogu, nes matai nepilna gi apsisuka centras i vidine rieso daly, tai nepatogu bus, nes sparnai dideli, ir trukdys, vidinej pusej...bent man si problema isisprende, ti tuomet, kai trumpesne apyranke paimiau...tada dabar viskas super....bet vel kitom patinka, kad ji tabaluoja, ir barsak...tai sunku cia ka patart...Nes maniske, ir tai kartais suzvanga...

Bandyk pati...
Papildyta:
QUOTE(Fontenay @ 2010 04 30, 23:18)
na pas mane, tai zymejimo nera ant uzgaveniu ir dar vieno retinto, juos pirkau is danu, tai kai paklausiau kodel, tai atsake kad tada dar nededavo, o jie dabar suretinti... lai lai...
o pas jus kuri turi uzgavenes Mardi gras idomumo dėlei ar yra zymejimas?
Pas mane zymejimas yra
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 30, 23:19)
Aš ten apie gėlių mozaiką kalbėjau... Ta senesnė. Norsssssss... Gal ji išėjo kartu su Aquarelle kit?

Tai gal jei bogu bus 2009 pavasaris?
Man atrodo, mes per dauk protingos daromes

, sunku su mumis bus, trolininkams...Pamatys ateinant i troliu kiskeli, tik snai ant prekystalio,"Kioskelis nedirba, del tehniniu kliuciu",...o patys po stalu tupi, ir laukia, kada nueisim...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 30, 23:21)
Yra.
Bet juos gi tik nuo 2010 suretirino, tai iki tol gamino...
O tai apie gaminima nieks nekalba....

Nu jus cia vakar pasikalbejot...
Papildyta:
QUOTE(Noa @ 2010 04 30, 23:24)
Kita vertus, tie štempeliukai labai jau elementarūs, juos suklastot neturėtų būt sunku - jei jau klastotum. Ne koks ten herbas...
Nu nekoks, bet pati prisimink, kur tvyne rode zuvi, kurios liezuvelis buvo sumaisytas... Juk jei Petrukas sedi , kokiame rusy, ir stampuoja...tai gali ir suklyst...o dar grama koki padare...

O gamykloj, tai vistiek yra , kokie, kurie tikrina, nubrokuoja jei kas- tehnologai...kai ir siuvimo kokiam cehe... O Petrukas, tai tehnologes kai neturi, taip ir gaunasi...
Gyvenimo grožis priklauso ne nuo to, koks laimingas esi, bet kokie laimingi yra kiti del to, kad tu esi.