Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

Maniškis miega puse dienos, o aš niekaip-širdis lipa lauk. Vos atsikėlusi bėgu plautis dantis, nes burnoj... pastoviu po dušu pusvalanduką, ir tada galima atgal į lovą pasiėmus maišą mandarinų ir lopą topą biggrin.gif va dabar taip ir ''gydaus'' na ant vakaro jaučiu šaldytuvą su visom durim prarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai gydausi sidru arba kefyru g.gif
Atsakyti
Niekas man nepadedavo... Jei jau stipriai padaugindavau, kita diena apsikabinus tulika doh.gif Jei nestiprios pagirios, tik siaip jauciasi negerumas, tai padedavo daug miego ir Alka Selzter. Gerai, kad jau seniai tai bebuvo, brrrrr mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai taip ir būna, kai neturi žmogus savo nuomonės ir negali pasakyti žodelio "ne".
Atsakyti
Mano drauges kai kurios geria mezym forte... sake padeda neapsigerti, ir ryte nebuna bloga... nors as asmeniskai nemanau, kad tai sveika... g.gif
Atsakyti
QUOTE(MeLLoMa @ 2007 12 12, 18:22)
Mano drauges kai kurios geria mezym forte... sake padeda neapsigerti, ir ryte nebuna bloga... nors as asmeniskai nemanau, kad tai sveika...  g.gif

mezym forte yra nuo virskinimo nelabaijso padeda nuo pagyriu g.gif o kas liecia metadoksil ar kaip ten jis tai as ju negersiu niekada daugiau nes man tokiu pagiriu nera buve kaip su jom doh.gif galvojau kad numirsiu tai daugiau geriu su saiku kad nebutu isryto blogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raimonda23 @ 2007 12 12, 17:27)
mezym forte yra nuo virskinimo nelabaijso padeda nuo pagyriu  g.gif  o kas liecia metadoksil ar kaip ten jis tai as ju negersiu niekada daugiau nes man tokiu pagiriu nera buve kaip su jom  doh.gif  galvojau kad numirsiu tai daugiau geriu su saiku kad nebutu isryto blogai  biggrin.gif

taip taip, nuo virskinimo.. ir kadangi ji gera kartu su alkoholio vartojimu, labai gerai isskaido alkoholi, ir nebuna jokiu pagiriu, nebereik ir vaistu nuo pagiriu... drinks_cheers.gif
Atsakyti
nereikai padauginti ir nebus pagiriu thumbup.gif thumbup.gif ir nereikia maisyti gerimu ax.gif gerti tik gera degtine mirksiukas.gif ir neturetu skaudeti galvos 4u.gif o jei taip atsitiktu kad skaudetu galvyte ,tai gert mineralini vandeni ,ir nusipirkti vaistineje tableciu kurios dedamos i stikline vandens uznypscia (istirpsta) lotuliukas.gif lotuliukas.gif isgeri ir liuks blush2.gif bet koks pavadinimas tai neatsimenu ,nes netenka perdaug tokiu dalykeliu naudoti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raspberry @ 2006 12 03, 15:02)
Man irgi pienas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  niekada negeriu jokiu vaistu, isgeriu pieno ir viskas iskart palengveja  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

blink.gif As vienakart isgeriau pieno.OJJJJJ kokios pasekmes buvo doh.gif doh.gif O seip man geriausias vaistas,jeigu labai bloga-50 gramu.Slykstu,bet veiksminga.Dar citrinos valgau ax.gif .O vandens gert negaliu,nes dar labiau atsiskiedzia ir dar labiau galva plysta blush2.gif
Atsakyti
Na dėl metadoksilo tai nežinau ax.gif Man jis superinis dalykas thumbup.gif Visos vidurinės išleistuvės, pačios vestuvės, sesers vestuvės(tada piršliavom ir alkoholis liejos per kraštus) lotuliukas.gif ir kiti nemenki baliukai neapsieina be metadoksilo thumbup.gif Bet va aš jį geriu ne po baliaus, o das PRIEŠ JĮ ax.gif Ir efektas toks, kad prigert įmanoma tiek kiek norėsi(tik gal alkoholio kiekis didesnis reikalingas, norint daugiau apgirst doh.gif ), o va rytas toks kaip kad eilinė dienelė, gal tik troškina kažkiek rolleyes.gif Bet manau kad troškulys geriau nei pasninka visa diena lovoj lotuliukas.gif
Atsakyti
man gydytojas(tas kur blaivina biggrin.gif ) sakė,kad pora val prieš balių reikia išgerti aspirino tablete ir pagirių nebus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VAIDAMA @ 2007 12 28, 01:48)
man gydytojas(tas kur blaivina biggrin.gif ) sakė,kad  pora val prieš balių reikia išgerti aspirino tablete ir pagirių nebus thumbup.gif

aš ir išgeriu "UPSA" kad galvelės neskaudėtų (prieš ir po).. padeda ne visada, bet daiktas geras showoff.gif
Atsakyti