Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

man geriausias rytas buna tada, kai nemaisau gerimu. tada nieko neskauda thumbup.gif
Atsakyti
jei jau bloga, tai patariu į didelę stiklinę gazuoto mineralinio išspaust pusę citrinos arba net visą. tikrai padeda. pati nebandžiau, bet kitus labai pagydydavo greit.
Atsakyti
man labai padeda Halls (stipriausias), ne nuo galvos skausmo, o nuo šiaip tokio bendro šlykštumo, kuris pasireiškia nenoru valgyt ir panašiai
Atsakyti
As ekad esu girdejus, kad pries vakareli reikia isgerti pora tableciu angliuko ir dar parejus pries einant miegot viena, tada kita diena bloga nebuna. bet pati nebandziau ax.gif
Atsakyti
iš vakaro mažiau paimti 4u.gif
Atsakyti
o man pagiriu niekad nebuna 4u.gif nors ir kiek tenka islenkti kartais nemazai blush2.gif
Atsakyti
Žinokit, negalima aktyvuotos anglies gerti su alkoholiu (prieš/po, nebent vietoj biggrin.gif ), kartu organizme susidaro nuodingi junginiai, galimos liūdnos pasėkmės. Paracetamolio irgi negalima, nes žiauriai kerta per kepenis. Aspirinas (acetylsalicilo rūgštis) galima tik jei sveikas skrandis.
Mano asmeninė patirtis - tai "Antipochmelin", tokios rusiškos tabletės (sako, kad KGB sukurtos savo agentams), nebrangios ir tikrai efektyvios: 2 prieš, 2 po, 2 iš ryto.
Atsakyti
kai ryte galva plysta ir sirdis balbatuoja man padeda UPSARIN UPSA putojancios tablets, isgeriu ryte, o jei reikia dar veliau viena isgeriu. taip buna jau po gero baliaus, o kai isgeri kokio vyno ar sidro po pora tauriu tai man pagiriu nebuna smile.gif
Atsakyti
vakar per radija girdejau, kad pries baliuka reikia isgerti kokias 8 aktyvintos anglies tabletes, o po to kas valanda dar po pora ir neprisigersi isviso thumbup.gif
nebandziau, ir nebandyciau turbut biggrin.gif
Atsakyti
Man asmeniskai geriausiai padeda ledai vaniliniai ir kuo daugiau thumbup.gif
Atsakyti
Anksciau padedavo CIDO pomidoru sultys (bet tik sios) biggrin.gif poto laikinai nuo kefyro pageredavo, dar nuo saldytu sulciu ledu, koks saltas arbuzas irgi sirdele neblogai atgaivina.. bet aisku visad stengiuos 'ismiegoti' paxmiela- nes dazniausiai po baliusku anksti prabundu su baaaisia savijauta, ir jei daugiau neuzmiegu-taip ir kankinuosi,todel ikalu saridono ir stengiuos toliau miegot. Na bet yra buve kad niekas nepadeda-visa diena klozeta apsikabinus pratupiu.. brrr.. geriau taip nebutu
Atsakyti
QUOTE(anime @ 2007 10 27, 17:25)
vakar per radija girdejau, kad pries baliuka reikia isgerti kokias 8 aktyvintos anglies tabletes, o po to kas valanda dar po pora ir neprisigersi isviso  thumbup.gif
nebandziau, ir nebandyciau turbut biggrin.gif

O as tai zinau zmogu, kuris nuolat ta praktikuoja wink.gif na pareigos tokios, kad pastoviai su klientais visokie neformalus "pasisedejimai" buna, tai vat ikala angliuku ir pila kaip i backa - biggrin.gif visi nusitasho, o ji sedi kaip uoga zvali thumbup.gif

kita buda zinau - pries vartojant alkoholi riebalo kokio, pvz aliejaus sauksta isger. Atseit skrandi aptraukia riebia plevele. Bet nebandziau, tik girdejau smile.gif
Atsakyti