Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

QUOTE(Salomeja @ 2006 11 08, 13:22)
pirkdavom visokius ten specialius preparatus, bet man metu atradimas angliukas. kokio 3 tabletes pries. ir per kiek nepamirsti:) dar ryte, o po to visi stebisi kodel visiems bloga, o tau ne smile.gif))

pritariu, kai kurioms čia pasisakiusioms, kad reikia jausti saiką, tada ir pagirių nebus ax.gif
Bet, jau jau taip nutiko, kad kamuoja pagirios blush2.gif , tai asmeniškai man padeda paprastas aspirinas, aš jo išgeriu prieš balių, tada eidama gulti (jei dar turiu tam jėgų lotuliukas.gif ) ir atsikėlus.
ir tada būnu kaip agurkėlis biggrin.gif
Atsakyti
jeigu nusimato balius (rimtas), po ranka visada turiu "Apap", ryte isgeriu 2 tabletes, ant galvos ledo arba suslapinta saltu vandeniu rankslosti, paguliu ir vel sveika. thumbup.gif
taciau, jeigu baliai drinks_cheers.gif nusimato kas antra diena, siulyciau nepyktnaudziauti vaistais, skrandziui kenkia, reiketu ieskoti kitu budu pasveikti (turbut vel isgerti) biggrin.gif bet cia juokais biggrin.gif
Atsakyti
na gydymosi budu tai cia jau daug privardyjo, tik as vieno nesuprantu... kaip taip gali buti:

QUOTE(Jurgitele @ 2005 12 16, 06:01)
Tik nesakykit kad negerciau, nes taip nebus , doh.gif o gert teks  o dar ir padaugint galiu.. tik kad nesinori  rytoj veltui diena nugyvent  blink.gif

blink.gif g.gif
Papildyta:
jums ten kazkas per prievarta pila gerklen?dry.gif
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2006 11 02, 15:29)
Siaip aisku geriau nepadauginti,bet jei kam taip atsitiko,tai kiek zinau bendradarbis ryte paracetamolio tableciu 2-3 isgerdavo.Jo zmona medike,tai jam taip patare,sako krauja pravarineja,nezinau,nebandziau,bet kam buna negera pabandykit,nenusinuodysit,o gal pades g.gif

toks variantas labai kenkia kepenims. mano šeimoj 3 kartos gydytojų - tikrai žinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Banta @ 2005 12 17, 19:32)

Ryte, o taip pat grizusi vakare, kad ir kaip nemegsti isgerk nors sikline pieno. Jis sutrauks alkoholi, ir visus tuos nuodus, nuo kuriu mums buna bloga. Jeigu pieno nemegstat, tiks ir pieno produktai.

Man irgi pienas thumbup.gif drinks_cheers.gif niekada negeriu jokiu vaistu, isgeriu pieno ir viskas iskart palengveja thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad geriausia padeda vanduo vanduo ir dar karta vanduo. Juk organizmas ir taip apnuodytas alkoholiu tai dar vaistais nuodijam po to blink.gif
Atsakyti
Na man geriausias yra ENZYSTAL ir pigus ir veikia gerai, jei sedint prie stalo pajunti kad kambarys jau pradeda suktis isgeri tabletele, koki 15 min nieko nevartoji, o po to vel galima prisijungti biggrin.gif
O jei jau ryta visdelto nekas tai labai gerai REGYDRON cie kazkas tipo kaip geriama lasaline, nera skanu bet labai gerai skyscius atstato, ir organizmas greit atsigauna.
Atsakyti
Pries gerdama kokias tris tabletes angliuko isgerk. Is karto geriau. Nei supykins, nei ryte skaudes galva, nei ka. biggrin.gif Bent jau mums su draugem padejo. biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif
Ar esat pastebėjusios, kad , jei baliuke būna linksma ir atsiguli tokia pačia nuotaika, tai ryte nei bloga nei ką. Bet , neduokdie, išgerus paverkti, prisiminti senas skriaudas, susipykti ar klausytis nuobodžių kalbų - šakutės blink.gif - nei aspirinas, nei pienas, nei maldos nepadės. Ir galva sprogs per pusę , ir skrandis kažko nerims... verysad.gif
Atsakyti
Ar esat pastebėjusios, kad , jei baliuke būna linksma ir atsiguli tokia pačia nuotaika, tai ryte nei bloga nei ką. Bet , neduokdie, išgerus paverkti, prisiminti senas skriaudas, susipykti ar klausytis nuobodžių kalbų - šakutės - nei aspirinas, nei pienas, nei maldos nepadės. Ir galva sprogs per pusę , ir skrandis kažko nerims...
drinks_cheers.gif
tikrai taip kuo geresne nuotaik atsiguli tuo kita ryta geriau biggrin.gif
bet seip visada pries einant miegoti as dar isgeriu tiesiog svaraus vandens pora stikliniu ir ryte gerai biggrin.gif
Atsakyti
Putojantis aspirinas good.gif ...išbandyta ir patikrinta hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2006 07 04, 00:33)
nu man tai kazkaip juokingai skamba, kad tokioj ar anokioj kompanijoj negali negert. cia taip pat ir mano vyras kalba- visada jisai ne pats prigeria, o ji kazkas nugirdo dry.gif , arba tipo buvo su tokiais zmonemis, su kuriais REIKEJO gerti...nu dar per tiek metu nebuvau patekusi i tokia situacija, kad gerciau del to, kad reikia. na buna kartais labai jau svetingi seimininkai pasitaiko ir jiems reikia matyti, kad taurele bent kartas nuo karto buna pakeliama, tai esant reikalui ja galima taip ir kilnoti vos prie lupu pridedant. na o lieciant tema apie tai, ka daryti, kad ryte nebutu pagiriu, tai jau mano vyro ir kitu draugu isbandytas vaistas yra "cerukalis"ji reiketu gerti dar pries visas pijokystes ar netgi jau baliui ipusejus. jisai nuo skrandzio lygtai. zinoma gerai butu, jei jis visada po ranka butu, bet kadangi dazniausiai planuojama isgerti tik kelis stikliukus, o paskui neapskaiciuojama, tai pagirioms labai tinka saltas saltas sidriukas vacation4.gif

Cerucalis tai nuo pykinimo , padeda virskinimo problemoms. Bet jis turi viena bloga savybe - jis slopina. T,y. migdo. O tai reiskia ,kad gali smigti greitai.
Atsakyti