Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

[quote]Oj, Taure, turbut busiu nesupratusi del tu apelsinu... :-[
As maniau, kad tu apelsinu tau del pilvelio gyventojo norisi.... :-[ :PSorry... wink.gif[/quote]
kam nebuna  ;) bet man ju ir dabar ziauriai norisi zinok  :smile.gif
Atsakyti
[quote]
kam nebuna  wink.gif bet man ju ir dabar ziauriai norisi zinok  :smile.gif[/quote]
Nu va, tai beveik pataikiau wink.gif
Atsakyti
Ach, kaip seniai jos mane buvo aplankiusios...tos pagirios. O šiaip tai ir man norisi ko nors rūgštesnio tomis dienomis, ypač svajoju apie mandarinus, turbūt viskas dėl to vitamino C.
Dar geriu daug žaliosios arbatos ir valgau. Nes apetitu tomis dienomis nesiskundžiu, o gasdinu aplinkinius biggrin.gif
Atsakyti
O man padeda tik jogurtas, daugiau niekas, net mineralinis ir tas netinka  ;D
Atsakyti
Tai besilaukianti, tai maitinanti- ech, jau pamiršau kas tos pagirios...
Atsakyti
As kai is vakaro padauginu, tai kita diena labai noriu valgyti. Buna net keista, kai kiti i maista paziureti negali, o as kemsu kas papuola ir kiek telpa  [smiley=eda.gif].
O siaip man labai padeda daug vandens, sulciu, vit.C ir kava. Daug kur raso, kad kavos negalima gerti, nes ji varo skyscius, o ju organizmui tokiom dienom labai truksta. Na o man be kavos nekas. Ir dar. Jei ryte balius tesiasi, tai as nepries isgerti sompano  [smiley=drink.gif]. O metadoxil poveikio nepajutau (nei silta, nei salta).
Atsakyti
[quote]O man padeda tik jogurtas, daugiau niekas, net mineralinis ir tas netinka  ;D[/quote]

O tave pykina nuo mineralinio ???

Maniskis tai 'pachmiela' dar padaro kita diena - iskart atsigauna ;D.
Atsakyti
man tai ant rytojaus labai gerti norisi, tai ,kai atsigeriu vandens didele stikline... vel ,kaip girta jauciuosi...  :-/  nezinau kodel cia taip... siaip galiu isgerti ziauriai daug alkoholio, kol zviptelia, bet tai ant rytojaus-o varge... "gydausi" tik vandeniu arba mineraliniu. o va maniskis , tai suvalgo kokias 5 citrinas, ir pazaidzia krepsini-pagiriu-kaip nebuta.. smile.gif
Atsakyti
Retai mane jos aplanko,bet galiu pasakyti,kad ta arbata,kur Migele rašė "Pu Erh" tikrai padeda.  [smiley=000085.gif] wink.gif
Atsakyti
[quote]Retai mane jos aplanko,bet galiu pasakyti,kad ta arbata,kur Migele rašė "Pu Erh" tikrai padeda.  [smiley=000085.gif] wink.gif[/quote]

o kas ta Pu Erch arbata? kur jos yra?
Man geriausiai iš ryto - karšta saldi mėtų arbatėlė. Liuks biggrin.gif O iš vakaro - vit. C  ir aspirino tabletė.
Atsakyti
[quote]

o kas ta Pu Erch arbata? kur jos yra?
Man geriausiai iš ryto - karšta saldi mėtų arbatėlė. Liuks biggrin.gif O iš vakaro - vit. C  ir aspirino tabletė.
[/quote]

Pu Erch yra IKI parduotuvese, tokie pokeliukai maiselyje, kaip triufeliniai saldainiai. Kai musu sefas ja geria, viskas aisku ;D ;D.sako dar ji ir svori reguliuoti padeda.
Atsakyti
Ta arbata yra ir Medijoj. Kaip del pagiriu, tai nezinau ar padeda, bet svorio tai ne velnio nereguliuoja >:(
Atsakyti