Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

na,isiterpsiu ir as smile.gif
pries baliu gerti metadoxila nenaudinga,nes jis iskarto pradeda skaidyti alkoholi,o tai mums suteikia stiprybes dar pakelnoti taureles ir taip daznai mes per daug pridauginame,kad gaunasi tas pats kaip ir nebutume gere vaistu.
metadoxila rekomenduojama gerti tik tada ,kai nebegeriame alkoholio pries einant miegoti ,tada jo poveikis buna pats efektyviausias.
kam nepadeda metadoxilas ar negali gerti del kokios nors ligos ,pvz.: kepenu ,galima vartoti virskinima skatinancius vaistus,kaip pvz.: "mezim forte",ir aisq daug skysciu.
mes su vyru per baliu,valgymo metu, isgeriame virskinima skatinancius vaistus,o grize namo metadoxila.
Atsakyti
[quote]

Pu Erch yra IKI parduotuvese, tokie pokeliukai maiselyje, kaip triufeliniai saldainiai. Kai musu sefas ja geria, viskas aisku ;D ;D.sako dar ji ir svori reguliuoti padeda.
[/quote]

Aciu , bandysim ;D   oi, kaip butu gerai, kad ir tą svorį kas pareguliuotų :-[
Atsakyti
mano mama sita arbata 3 metus gere,svoris ne kiek nenukrito.
Atsakyti
[quote]kam nepadeda metadoxilas ar negali gerti del kokios nors ligos ,pvz.: kepenu ,galima vartoti virskinima skatinancius vaistus,kaip pvz.: "mezim forte",ir aisq daug skysciu.
mes su vyru per baliu,valgymo metu, isgeriame virskinima skatinancius vaistus,o grize namo metadoxila.[/quote]
Mezim forte ir man padeda. Labai  [smiley=vo.gif] vaistas. As ji pries 3,5 metu geriau tikedamasi, kad pageres virskinimas ir pagrazes veido oda (pries vestuves). Buvau labai patenkinta, pagrazejo veido oda ir numeciau svorio. Aciu Gintare, kad priminei apie si vaista, reikes vel nusipirkti  [smiley=flowerface.gif].
Atsakyti
Nu va apsišviečiau tokia aktualia tema...  :smile.gif ir labai nustebau, kad daugeliui apetitas pakyla???  man tai sunkiai sekasi valgyti, nes net kvapai pykina (čia jau kai labai liūdna būna :B )  O šiaip, tai iš tikrųjų, nors labai sumnu prisiversti, bet jei yra dar ko-geriau padaryti pachmieliuką ... tik vat alus man netinka visai tam tikslui.. geriausia šalto šampano taurė arba sidro... dar vynas tinka, tik dažniausiai tų dalykų namie nebūna... sad.gif  tada tenka tenkintis mineraliniu, paprastu vandeniu... sultimis... ir tablete nuo galvos skausmo  ;) O prieš eidama gult dažniausiai visada išgeriu mezim forte tabletę, kad susivirškintų maisto kokteilis.  Reiks kada pabandyti tą metadoxilą, tik labai jau nepigus jis....  :-/
Atsakyti
galit juoktis ir netiket, bet nezinau, kas tai yra pagirios ir galvos skausmas ar pykinimas po baliaus...tiesiog taip nera buve, nes negirtauju, o tie keli kartais kai buvau "ishiles", buvo be jokiu pasekmiu, nors alkoholi maishau visoki
Atsakyti
arba man metadoxilas padeda, arba as per mazai isgeriu, nes paskutiniu metu pagiriu nera tik po to miego norisi
Atsakyti
Mums irgi Metadoksilis padeda.Seniau vyras prisigerdavo ir visa diena is lovos ir tualeto marsruto nepasitraukdavo.O dabar zvalesnis buna,tik galva siek tiek paskauda,bet siaip savijauta nebe tokia lavoniska.Dabar kazkokias kitas piliules reklamuoja,uzmirsau pavadinima.Idomu kaip jos padeda.
Atsakyti
man asmeniskai padeda saldi juoda arbata... bet ji turi but laaaaaabai saldi zodziu vos ne sirupas... bet nei galva skauda nieko... thumbup.gif
Atsakyti
Man kai is ryto atrodo kad kazkas prisiko i burna biggrin.gif , gelbeja tik kava su daug pieno ir milziniski kiekiai maisto- kai dedu tai uz visa savaite. o siaip daug negeriu, daugiausiai tris butelius alaus, bet ir tai retai, o nuo ju man buna OHOHO kokios pagirios. Neipratus as smile.gif
Atsakyti
QUOTE (uzklydusi @ 2003 08 29, 00:16)
O man siuo  [smiley=drink.gif] [smiley=tit.gif]atveju padedavo tik kefyras [smiley=kaimas.gif] ;D

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Dar labai gerai įkalt Aspirino su vitaminu C. Tikrai padeda
Atsakyti
labai retai taip būna,bet jau kai būna,tai tik mineralinis...daug daug mineralinio ir jokio maisto ...
Atsakyti