siaip jau metadoksilas yra labai brangus,o kam reikia moketi uz reklama arba firma, yra puikus vaistas paxmielin
pries pradedant baliu 2 tabletes aspirino ir 2 tabletes festalo, ir pries einant miegoti pakartoti. Labai padeda...Studijuodama, igijau sioje srytyje daug patirties
.
na as labai retai piktnaudziauju alko, nes labai gerai zinau, kad sekancia diena po to reikes isbraukti is savo gyvenimo
bet vat praeita savaitgali netycia padauginau (nors dar ta pati vakara taip neatrode). oi blogai buvo kita diena, oi blogai... nei i maista negalejau ziureti, nei is lovos pakilti. nenoriu net prisiminti
prisiekiau sau daugiau nei laso!
Vakar audringai
sumaisiau sampana ir brendi, visa nakti i ryga varynejau
nuo 5 val ryto nesimiega, bloga, galva tuoj plysh
Kaip man save pagydit ? Tuoj vaikas atsikels, o as tokioj negrazioj formoj
labai ir man aktuali si tema
Nu ka ka kalkit tablietkas alkaselser ( ar kaip ten jos vadinasi), daug daug mineralinio, ir lovon
Nors man labai padeda stipri kava, labai gerai pramusa
stikline alaus man tai visada padeda....
po to tabtele- saridon ( nuo galvos skausmo), puodas kavos ir normalus pusryciai, kad butu angliavandeniu, kad ir bandele ...
bet sia
ip ar taip, visa diena sush...bus....
po to tabtele- saridon ( nuo galvos skausmo), puodas kavos ir normalus pusryciai, kad butu angliavandeniu, kad ir bandele ...
bet sia
užuojauta
man vakar panašiai buvo... tai paryčiais Saridono, paskui Ketanovo... kaušai vandens... labai gerai vitamino C didelės dozės-tik skaičiau kad reik gramą prieš pjankę, 1 gramą prieš einant gult
ir ryte dar gramą... O ryte daug skysčių, saldi arbata arba kava, nes sumažėja cukraus kiekis organizme.. Man vat labai tinka ryte torto gabalas ir šaltas šampanas arba sidras... bet čia kai namie po baliaus gero lieka tokių gėrybių
o šiaip tai vakar atsigavau tik tų pačių vaistų išgėrus
degtinės ir Rygos balzamo su arbata
Ech, sunki ta pijoko dalia
Ech, sunki ta pijoko dalia
Aš tai turiu savo receptą. Kadangi po audringo baliaus ir pasikartojančių naktinių kelionių "į Rygą" (
) aš dažniausiai net negaliu žiūrėti į jokius 50 gr ar maistą, tai man labiausiai tinka gazuotas mineralinis vanduo su daug citrinos.
Angliarūgštė "išbudina" skrandį, jis pradeda "veikti", o citrinos rūgštelė atgaivina visą sužalotą organizmą.
Išbandyta mano kailiu!