Įkraunama...
Įkraunama...

Rytas be pagirių

siaip jau metadoksilas yra labai brangus,o kam reikia moketi uz reklama arba firma, yra puikus vaistas paxmielin thumbup.gif wink.gif
Atsakyti
pries pradedant baliu 2 tabletes aspirino ir 2 tabletes festalo, ir pries einant miegoti pakartoti. Labai padeda...Studijuodama, igijau sioje srytyje daug patirties sad.gif blink.gif .
Atsakyti
na as labai retai piktnaudziauju alko, nes labai gerai zinau, kad sekancia diena po to reikes isbraukti is savo gyvenimo smile.gif bet vat praeita savaitgali netycia padauginau (nors dar ta pati vakara taip neatrode). oi blogai buvo kita diena, oi blogai... nei i maista negalejau ziureti, nei is lovos pakilti. nenoriu net prisiminti sad.gif prisiekiau sau daugiau nei laso!
Atsakyti
Vakar audringai alc.gif sumaisiau sampana ir brendi, visa nakti i ryga varynejau dry.gif nuo 5 val ryto nesimiega, bloga, galva tuoj plysh blink.gif Kaip man save pagydit ? Tuoj vaikas atsikels, o as tokioj negrazioj formoj blush2.gif
Atsakyti
labai ir man aktuali si tema blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif nu duodat jus mergos...

Nu ka ka kalkit tablietkas alkaselser ( ar kaip ten jos vadinasi), daug daug mineralinio, ir lovon tongue.gif

Nors man labai padeda stipri kava, labai gerai pramusa blush-anim-cl.gif
Atsakyti
aš tai po dušu 0,5 val stovėčiau
Atsakyti
daryciau taip: ikalu c vitamino doze ir dar po saltu dusu biggrin.gif
Atsakyti
Cia dar extra atvejui, sako nuo ko susirgai tuo ir gydykis. Gal 50 gramuku padetu, nu nezinau laugh.gif
Atsakyti
stikline alaus man tai visada padeda.... smile.gif
po to tabtele- saridon ( nuo galvos skausmo), puodas kavos ir normalus pusryciai, kad butu angliavandeniu, kad ir bandele ...
bet sia blink.gif ip ar taip, visa diena sush...bus....
Atsakyti
užuojauta biggrin.gif man vakar panašiai buvo... tai paryčiais Saridono, paskui Ketanovo... kaušai vandens... labai gerai vitamino C didelės dozės-tik skaičiau kad reik gramą prieš pjankę, 1 gramą prieš einant gult smile.gif ir ryte dar gramą... O ryte daug skysčių, saldi arbata arba kava, nes sumažėja cukraus kiekis organizme.. Man vat labai tinka ryte torto gabalas ir šaltas šampanas arba sidras... bet čia kai namie po baliaus gero lieka tokių gėrybių biggrin.gif o šiaip tai vakar atsigavau tik tų pačių vaistų išgėrus wink.gif degtinės ir Rygos balzamo su arbata blush-anim-cl.gif
Ech, sunki ta pijoko dalia doh.gif
Atsakyti
Aš tai turiu savo receptą. Kadangi po audringo baliaus ir pasikartojančių naktinių kelionių "į Rygą" ( thumbup.gif ) aš dažniausiai net negaliu žiūrėti į jokius 50 gr ar maistą, tai man labiausiai tinka gazuotas mineralinis vanduo su daug citrinos. blush-anim-cl.gif Angliarūgštė "išbudina" skrandį, jis pradeda "veikti", o citrinos rūgštelė atgaivina visą sužalotą organizmą. smile.gif Išbandyta mano kailiu! thumbup.gif
Atsakyti