Įkraunama...
Įkraunama...

Grįžimas į darbą po motinystės atostogų

QUOTE(Bitute1977 @ 2010 05 15, 09:15)
Labas,taip yra is tikruju mirksiukas.gif

thumbup.gif Idomu kokius dokumentus reik nunest rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Birutka @ 2010 05 15, 08:57)
thumbup.gif Idomu kokius dokumentus reik nunest rolleyes.gif

jei tikrai Įdomu pasikaitysite čia rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,
na ka, atejo ilgai "lauktoji " diena. Ryt zygiuoju i darba....gal kas galit papasakoti kaip ten elgtis? Speju darbo vietos nebus, tiesiog eitiir buti? O reikia kazkaip uzfiksuoti, kazkam pranesti kad as esu darbe ? Darbo man neduos, tai ka daryti? Prasyti gal kazkaip rastu ar kaip?
trumpai mano istorija - manes nepriima, nes darbo vieta uzimta - prieme kita zmogu vietoj manes neterminuotai...tokios pareigos buvo ir yra tik vienos. imone laikosi gerai, netgi pletesi per tuos du metus. Pranesima kad griztu parasiau kaip ir priklauso - jokiu ziniu nesulaukiau smile.gif taigi ryt ir einu i darba suzinoti kas ir kaip. Kad nepriima zinau tik is patikimu neoficialiu saltiniu...Variantas kad viskas bus gerai ir priims - neegzistuoja, todel prasau patarimu kaip elgtis konkreciai nuejus i tokia "darbo vieta"...
Atsakyti
tiesiog dirbti, ar buti ten darbe nuo darbo pradzios iki pabaigos.Na jeigu viskas bus blogai i darbo inspekcija kreptis. Na lauksim ziniu is Jusu.Uzknyso musu Lietuvele, zmones is vis nieko verti cia.Moteris negali normaliai po motinystes atostogu i darba grizti.Bardakas gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 05 23, 20:34)
tiesiog dirbti, ar buti ten darbe nuo darbo pradzios iki pabaigos.Na jeigu viskas bus blogai i darbo inspekcija kreptis. Na lauksim ziniu is Jusu.Uzknyso musu Lietuvele, zmones is vis nieko verti cia.Moteris negali normaliai po motinystes atostogu i darba grizti.Bardakas  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

o blogai tai kaip? Kaip suprantu i juos kreiptis reiktu tokiu atveju jeigu mane fiziskai isvarytu ar neileistu i pastata ar pan.
o dirbti man nesigaus, nes kaip ir sakiau - neturesiu net fizines darbo vietos,nei kur atsisest nei kompo nieko.
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 05 23, 19:25)
sveikos,
na ka, atejo ilgai "lauktoji " diena. Ryt zygiuoju i darba....gal kas galit papasakoti kaip ten elgtis? Speju darbo vietos nebus, tiesiog eitiir buti? O reikia kazkaip uzfiksuoti, kazkam pranesti kad as esu darbe ? Darbo man neduos, tai ka daryti? Prasyti gal kazkaip rastu ar kaip?
trumpai mano istorija - manes nepriima, nes darbo vieta uzimta - prieme kita zmogu vietoj manes neterminuotai...tokios pareigos buvo ir yra tik vienos. imone laikosi gerai, netgi pletesi per tuos du metus. Pranesima kad griztu parasiau kaip ir priklauso - jokiu ziniu nesulaukiau smile.gif taigi ryt ir einu i darba suzinoti kas ir kaip. Kad nepriima zinau tik is patikimu neoficialiu saltiniu...Variantas kad viskas bus gerai ir priims - neegzistuoja, todel prasau patarimu kaip elgtis konkreciai nuejus i tokia "darbo vieta"...

DK 180 straipsnis 'Atostogos vaikui prižiūrėti, kol jam sueis treji metai':
1. Pagal šeimos pasirinkimą motinai (įmotei), tėvui (įtėviui), senelei, seneliui arba kitiems giminaičiams, faktiškai auginantiems vaiką, taip pat darbuotojui, paskirtam vaiko globėju, suteikiamos atostogos vaikui prižiūrėti, kol jam sueis treji metai. Atostogas galima imti visas iš karto arba dalimis. Darbuotojai, turintys teisę gauti šias atostogas, gali jas imti pakaitomis.
2. Darbuotojas, ketinantis pasinaudoti šiomis atostogomis ar grįžti į darbą joms nepasibaigus, apie tai raštu privalo įspėti darbdavį ne vėliau kaip prieš keturiolika dienų. Kolektyvinėje sutartyje gali būti nustatytas ilgesnis įspėjimo terminas.
3. Per šį atostogų laikotarpį paliekama darbo vieta (pareigos), išskyrus atvejus, kai įmonė visiškai likviduojama

Tai viską turėtų paaiškint 4u.gif
Atsakyti
sita as zinau. O kaip man konkreciai siandien elgtis...na kaip nors. Palinkekit stiprybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 05 24, 07:20)
sita as zinau. O kaip man konkreciai siandien elgtis...na kaip nors. Palinkekit stiprybes smile.gif

Linkim stiprybes 4u.gif Parasyk kaip seksis
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2010 05 24, 09:16)
Linkim stiprybes 4u.gif Parasyk kaip seksis

na jau padirbau smile.gif
gavau ispejima apie naikinama darbo vieta, isakyma del prastovos ir pasiulyma sumoketi iseitine uz tris menesius. Kaip pradziai neblogai. Ryt susitinkam deretis del didesnes iseitines smile.gif
Atsakyti
o man siandien pasake, kad ieskociau kitos darbo vietos.Kur ja rasiu?Darba siais laikas sunku rasti.Irgi bandysim kovoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tata11 @ 2010 05 24, 12:01)
o man siandien pasake, kad ieskociau kitos darbo vietos.Kur ja rasiu?Darba siais laikas sunku rasti.Irgi bandysim kovoti doh.gif

tel.(8 5)213 97 72) paskambinkit i darbo inspekc ir jums viska graziai paaiskins.ka tik skambinau labai protingai viska pasake.neturi teises, turi atleisti sena darbuotoja o jus priimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tata11: 24 gegužės 2010 - 13:08
QUOTE(AusraR @ 2010 05 24, 09:45)
na jau padirbau smile.gif
gavau ispejima apie naikinama darbo vieta, isakyma del prastovos ir pasiulyma sumoketi iseitine uz tris menesius. Kaip pradziai neblogai. Ryt susitinkam deretis del didesnes iseitines smile.gif

Tikiuos, kad viską sėkmingai aptarsite smile.gif su advokate.
Linkiu tiesiog kantrybės, viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti