Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

QUOTE(Vission @ 2010 05 28, 09:38)
Labas rytas smile.gif

Gal saldainių?  biggrin.gif

nuo pacio ryto su saldumynais biggrin.gif biggrin.gif bigsmile.gif

irmusiux biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif

munytei
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timi: 28 gegužės 2010 - 08:47
user posted image

Sveikinu munyčius su vestuvių metinėmis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Nuo ryto pasigersim, saldumynų apsivalgysim, gera savaitgalio pradžia thumbup.gif
Atsakyti
jerguteliau,kaip čia fainiai clap.gif oro_buckis.gif visoms už sveikinimus.Būtu ne penktadienis sakyčiau varykit visos su vaikiukais pas mane i Ginkūnus ir darom tūsą gathering.gif ...Bet šiandien penktadienis-grįžta brangiausias vyras,kurį reiks užimt,o dar visų pirma-dukrai Janonyne paskutinis skambutis,tai leksiu graudint dūšią ir braukt gailią ašarą cry.gif
Atsakyti
Šiandien paskutinis skambutis gi smile.gif Man taip ten širdį spaudžia, o kai savo vaikas, tai jaučiu žliumbčiau nesustodama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 05 27, 21:42)
aciu,mergaites uz sveikinimus;)...nepykit tingiu rasyt;)

ir kas cia per tinginiuko liga? blink.gif biggrin.gif
QUOTE(Vission @ 2010 05 28, 09:38)

Nepatenkinta indaplove, bet nurašau tabletėms, kai vyras atsilaisvins nuo savo pyp.... mokslų, reikės iki Filipso palėkti rimtų priemonių papirkti  ax.gif

kokiu priemoniu? bigsmile.gif

Munytei 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif daug daugg uz visas grazias progas. wub.gif
Nesigraudink,viskas gi grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Indaplovei atskirų miltelių, druskos, skaliklio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 28, 14:28)
Indaplovei atskirų miltelių, druskos, skaliklio  doh.gif

as tai finish naudoju visus tuos.
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 28, 10:38)
Šiandien paskutinis skambutis gi  smile.gif Man taip ten širdį spaudžia, o kai savo vaikas, tai jaučiu žliumbčiau nesustodama blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
jo....vaizdelis nerealus buvo.Visi grazus ,pasipuose,o dukros klase visi su kamufliazais.Salduvej aukletojai pravede rikiuote,su britva paskraidino ja,paskui parveze i Janoni.Ten ir visa klase sustojo is abieju pusiu prie kilimo ir einant aukletojai savo skanduote isvare-
Mano šūlė man namai
Mano klasė man šeima.
Šūlės dyrikas man tėvas,
O Romutė man mama....
O dabar chebra isvare i Aukstelke pasvest.O as laukiu savo brangiausio vyro su katlietais:))))
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 05 28, 16:00)
jo....vaizdelis nerealus buvo.Visi grazus ,pasipuose,o dukros klase visi su kamufliazais.Salduvej aukletojai pravede rikiuote,su britva paskraidino ja,paskui parveze i Janoni.Ten ir visa klase sustojo is abieju pusiu prie kilimo ir einant aukletojai savo skanduote isvare-
    Mano šūlė man namai
    Mano klasė man šeima.
    Šūlės dyrikas man tėvas,
    O Romutė man mama....
  O dabar chebra isvare i Aukstelke pasvest.O as laukiu savo brangiausio vyro su katlietais:))))

nu faina thumbup.gif thumbup.gif noreciau gryst i tuos laikus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 05 28, 16:00)
    Mano šūlė man namai
    Mano klasė man šeima.
    Šūlės dyrikas man tėvas,
    O Romutė man mama....

perskaiciau ir siurpuliukai per kuna perbego.. wub.gif
Atsakyti