jerguteliau,kaip čia fainiai visoms už sveikinimus.Būtu ne penktadienis sakyčiau varykit visos su vaikiukais pas mane i Ginkūnus ir darom tūsą ...Bet šiandien penktadienis-grįžta brangiausias vyras,kurį reiks užimt,o dar visų pirma-dukrai Janonyne paskutinis skambutis,tai leksiu graudint dūšią ir braukt gailią ašarą
Ar kada nors turėjai daugiau už meilę..? Už šilumą..? Už draugystę, už kito šypseną..? Ar pagalvojai, ką darytum, jei tai prarastum..? Vertink, tai ką turi, nes sunku pasakyti koks brangus žmogus....
jo....vaizdelis nerealus buvo.Visi grazus ,pasipuose,o dukros klase visi su kamufliazais.Salduvej aukletojai pravede rikiuote,su britva paskraidino ja,paskui parveze i Janoni.Ten ir visa klase sustojo is abieju pusiu prie kilimo ir einant aukletojai savo skanduote isvare- Mano šūlė man namai Mano klasė man šeima. Šūlės dyrikas man tėvas, O Romutė man mama.... O dabar chebra isvare i Aukstelke pasvest.O as laukiu savo brangiausio vyro su katlietais:))))
Ar kada nors turėjai daugiau už meilę..? Už šilumą..? Už draugystę, už kito šypseną..? Ar pagalvojai, ką darytum, jei tai prarastum..? Vertink, tai ką turi, nes sunku pasakyti koks brangus žmogus....
jo....vaizdelis nerealus buvo.Visi grazus ,pasipuose,o dukros klase visi su kamufliazais.Salduvej aukletojai pravede rikiuote,su britva paskraidino ja,paskui parveze i Janoni.Ten ir visa klase sustojo is abieju pusiu prie kilimo ir einant aukletojai savo skanduote isvare-
Mano šūlė man namai
Mano klasė man šeima.
Šūlės dyrikas man tėvas,
O Romutė man mama....
O dabar chebra isvare i Aukstelke pasvest.O as laukiu savo brangiausio vyro su katlietais:))))
jo....vaizdelis nerealus buvo.Visi grazus ,pasipuose,o dukros klase visi su kamufliazais.Salduvej aukletojai pravede rikiuote,su britva paskraidino ja,paskui parveze i Janoni.Ten ir visa klase sustojo is abieju pusiu prie kilimo ir einant aukletojai savo skanduote isvare-
Mano šūlė man namai
Mano klasė man šeima.
Šūlės dyrikas man tėvas,
O Romutė man mama....
O dabar chebra isvare i Aukstelke pasvest.O as laukiu savo brangiausio vyro su katlietais:))))