Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

Sveikutes,
pradingus truputi buvau blush2.gif
pasiklydau darbuose ir moksluose, moksluose tiek visokiu spragu kurias reikia issitaisyti, kad net baisu doh.gif ir viskas per tuos darbus.
Bet nieko isleistuves is darbo pirmadieni, tai visiems kitiems dalykams liks tikrai daugiau laiko 4u.gif
Sakot baliaus norit? Galim drinks_cheers.gif

O su tais mazyliu salmiukais tai buvo juoko viena karta lotuliukas.gif gavom nauja siunta, o joje buvo chicco salmiukai berniukiski, tai brolis sako va vaikui kokia kepure lotuliukas.gif sakau eik tu kvailuti, cia db vaikuciams salmukai apsaugai lotuliukas.gif
O jis kaip kepure butu uzdejas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 26, 13:58)

O mes munytės gimtadienio nepražiopsojom?  g.gif  unsure.gif

OOOO blin.... rimtai jauciu praziopsojom verysad.gif Nu bet gi galima pasigirti merginos kada ir kaip svenciat ir mums lengviau atsiminti ir zinoti 4u.gif
Atsakyti
Aišku kad taip doh.gif

Nors ir pavėluotai blush2.gif ax.gif

user posted image
Atsakyti
vo ,geras:)))) aciu,mergaites.Kaip sakoma,geriau veliau nei niekad wink.gif jau gera savaite kai ikopiau i kitus metus.Esu sene palei jus;).Nu dar turit proga pasitaisyt,poryt 22 metai -kai vede su vyru esam.Vel balius;)

Irmusiux,pasirodo ten tu buvai,bet zinok vis tiek nepazinciau,nes kazkaip neisiminiau.Geda
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 05 26, 20:21)
vo ,geras:)))) aciu,mergaites.Kaip sakoma,geriau veliau nei niekad wink.gif jau gera savaite kai ikopiau i kitus metus.Esu sene palei jus;).Nu dar turit proga pasitaisyt,poryt 22 metai -kai vede su vyru esam.Vel balius;)

Irmusiux,pasirodo ten tu buvai,bet zinok  vis tiek nepazinciau,nes kazkaip neisiminiau.Geda

Jei ir vėl nepražiopsosim atsiūsim gėlių ir šampano lotuliukas.gif Aš t.p. neįsidėmiu žmonių doh.gif
Kur melugė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 26, 21:30)
Jei ir vėl nepražiopsosim atsiūsim gėlių ir šampano  lotuliukas.gif  Aš t.p. neįsidėmiu žmonių doh.gif 
Kur melugė?  unsure.gif

aciu,aciu:)
Bet jei kada pamatytum-pakalbink;)
O Meluge mane facebook'e pasveikino,bet nekalbejom ir skypej nesimato jos...
Atsakyti
user posted image

Munytei 4u.gif

Vakar vyras pajungė indaplovę, tai už pusvalandžio tikrinsiu kaip puodus išplovė rolleyes.gif

Labutis smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

oras atrodo siand neblogas ax.gif

Munytei nors ir paveluotai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 26, 20:30)
Jei ir vėl nepražiopsosim atsiūsim gėlių ir šampano  lotuliukas.gif  Aš t.p. neįsidėmiu žmonių doh.gif 
Kur melugė?  unsure.gif

as cia 4u.gif visada su jumis, tik tyliai mirksiukas.gif

QUOTE(Vission @ 2010 05 27, 09:59)

Vakar vyras pajungė indaplovę, tai už pusvalandžio tikrinsiu kaip puodus išplovė  rolleyes.gif

kitos skundziasi indaplovem, bet man tai super daiktas drinks_cheers.gif tik ne viska galima det. as tai puodus sukraunu, kai jau visiskai tingiu rankas judint lotuliukas.gif

Atsakyti
aciu,mergaites uz sveikinimus;)...nepykit tingiu rasyt;)
Atsakyti
Munyte - ne tu viena as ir prie tinginiu biggrin.gif

Sveikos merginos, visos aisku jau tikriausiai lovose ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Gal saldainių? biggrin.gif

user posted image

Nepatenkinta indaplove, bet nurašau tabletėms, kai vyras atsilaisvins nuo savo pyp.... mokslų, reikės iki Filipso palėkti rimtų priemonių papirkti ax.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, su šampanu ir gėlėmis bėgam švęsti munytės vestuvių metinių 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti