Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

QUOTE(timi @ 2010 05 14, 13:24)
Karoliuka su 4 menesiukais 4u.gif

Prisidedame ir mes 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Labutis smile.gif

Timi - gražutės abi wub.gif malonu pamatyti 4u.gif
Oras tai geras, šian, ėjom du kartus į lauką, abu kartus parvijo namo doh.gif
Vyras mano darbe, sakė ne 3 negrįš, o 6 išvažiuojam į kaimą, nujaučiu, kad reikės vairuoti man blink.gif Todėl bėgu miegoti, kad nors vienas gyvas būtume ax.gif
Gero savaitgalio, turiningo jamam lotuliukas.gif
Atsakyti
Parodau savo darbininką lotuliukas.gif

user posted image

Ir pramogautoją ax.gif

user posted image

Ką veikiat savaitgalį?
Atsakyti
Sveikutes,

vai vai vai, kaip graziai atrodo Timi su savo pupa tarp tiek daug gelyciu wink.gif

vission vaikinukas ukio darbu megejas biggrin.gif, gerai bus seneliams pagalbininkas wink.gif

As tai darbuojuosi darbuojuosi ir darbuojuosi....
Siandien kaip ant adatu, nes parvaziavo musu fura prekiu, tai vyrai turi atkrauti, tai jaudinuosi kaip pries gimdyma :DDDDDDDD

Aciu Dievams, liko vos 8 dieneles darbuotis sitam darbe, laukiu nesulaukiu isleistuviu wink.gif Kiekviena diena jauciuosi laimingesne biggrin.gif nes zinau kad jau nedaug liko.
Meluge - tu jauciu issivaizuoji ka tai reiskia biggrin.gif
Atsakyti
Labas ax.gif

nu nuotraukyciu grazumas, galetumet kelt ir kelt i kiekviena puslapi wub.gif wub.gif wub.gif

mes tai svecius islydeje namo, dabar draugo seses sekmadieni lauksim bigsmile.gif tusti namai dabar po sveciu .. verysad.gif gal vaiku jau reik g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

turejom savaitele nepakartojamu ispudziu ir vaizdu wub.gif wub.gif

QUOTE(Truzka @ 2010 05 17, 12:27)
Meluge - tu jauciu issivaizuoji ka tai reiskia biggrin.gif

aha, ir kai susiduri su bjauriu klientu, kaip dziaugiesi, kad daugiau su juo nesusidursi lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Meluge - laukiam ir mes gražių vaizdų biggrin.gif
Reikės nuotraukų dažniau įdėti, nes kitaip žiū jus sunku prisišaukti lotuliukas.gif
Truzka - tą fūrą iš Alytaus imat? Aš kažkaip suabejojau ar atsiperka blush2.gif Turėjau mintį sesę į žaislų parduotuvę įdarbinti g.gif
Atsakyti
Labas nuostabus, saulėtas, šiltas, vasariškas rytas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Važiuosim pasivaikščioti po beržynėlį su būsima krikšto mama ir jos mažyliu, gal kur Vission užmatysim ax.gif

Truzka ir munytė tikriausiai darbuose paskendusios, nepražiopsokit vasaros 4u.gif

Pas Meluge vasara jau seniai....

O mes čia, žiūriu, vos kelios belikom unsure.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

kaip tavo aerobika? aš įlindau į priešnėštuminius bridžus, aišku šonai iškritę, bet taip gera pasidarė lotuliukas.gif
labai saulė skaudi beržyne, eisim iki pietų po kiemą pasivaikščioti į pavėsį, o vakarop į beržyną, nes vyriukas mano jau įdegęs gan stipriai... o dar nosį susimušo, db toks padaužiukas doh.gif pasiimkit ko nors nuo uodų, puola net saulei šviečiant doh.gif
Atsakyti
Mes katik is lauko,siaubas kaip karsta doh.gif
Atsakyti
Va va, mes namie sėdim langais užtrauktais, tai dar kentėti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 20, 12:17)
Va va, mes namie sėdim langais užtrauktais, tai dar kentėti galima  smile.gif

o as kaip durne,nuo ryto praveriau langus,tai ir namie kaip karsta doh.gif
Atsakyti
Sveikos,
eina sau kaip jums faina...
o as tai darbe sedziu ir nieko nematau, nei karscio, nei saules, nieko..
rytais net nezinau kokius rubelius palikti mergytei i lauka. Ryte i darba kai einu visalaika svarkelio dar reikia tikrai, vakare griztu jau visa savaite lietui lyjant. Net neisivaizduoju to jausmo, kad lauke sviecia saule ir karsta biggrin.gif O mano Tajyte irgi veiduka jau nudegus, net pavydu biggrin.gif nes as tai visa baltutele, geda ir issirengti bus. I soliariuma buvau pradejus eiti, bet kas is to kai laiko neturi, du kartus nueini ir paskui menesi nera kada :DDDD
Savaitgalis laisvas, bet tikriausiai kiaules desnis bus biggrin.gif Tikriausiai kaip visada bus apsiniauke ir lis.

Grazios ir ispudziu pilnos dienos linkiu jums siandiena wink.gif
Atsakyti