Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

QUOTE(irmusiux @ 2010 05 21, 16:48)

Bandom  ax.gif

Tik susiraukus, saulutės akytės bijo  rolleyes.gif
Papildyta:
Tai ten tik pažymėjimus teduoda? kvietime rašo kad dovanėlės bus  g.gif  bet ne tai svarbiausia, noriu mažyte į šventę nuvesti, vis kitokia diena nei visos.  O eilės įsivaizduoju kad bus, bet mes laiko turim dauuug  biggrin.gif  Tai niekas daugiau neis?  verysad.gif

grazuole wub.gif

Gavom pazymejima ir puodeli man rodos g.gif

o eile buvo tokia,kad mano panele pietu miego spejo numikti lotuliukas.gif dalino prie valerijono ten tarp tu arku,o kai atvaziavom atsistojom eiles gale uz Saulio viesbucio biggrin.gif

bet seip linksma,daug mamu,daug vaiku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 05 21, 17:48)
grazuole wub.gif

Gavom pazymejima ir puodeli man rodos g.gif

o eile buvo tokia,kad mano panele pietu miego spejo numikti lotuliukas.gif dalino prie valerijono ten tarp tu arku,o  kai atvaziavom atsistojom eiles gale uz Saulio viesbucio biggrin.gif

bet seip linksma,daug mamu,daug vaiku bigsmile.gif

Ačiū 4u.gif

Oho blink.gif šykart prie Višinskio paminklo, kiek suprantu jis prie maximos centre g.gif

Atsakyti
Mergytė kokia graži wub.gif Gaila mamytės šalia nėra ax.gif Kol darbus nudirbau jau išmokai ir nuotraukas įkelti thumbup.gif
Mes pernai paveikslavomės, bet eilės kaip jau minėjo buvo milžiniškos, tad su klyksmais lėkėm namo, po to vyras iš santuokų rūmų pažymėjimą paėmė, tik puodelis buvo 2008 metų, tad nei šen, nei duok doh.gif

Višinskio paminklas prie Višinskio g, prie Čili, prie Humanitarinio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vission: 21 gegužės 2010 - 17:46
QUOTE(Vission @ 2010 05 21, 18:46)
Mergytė kokia graži  wub.gif  Gaila mamytės šalia nėra  ax.gif Kol darbus nudirbau jau išmokai ir nuotraukas įkelti  thumbup.gif
Mes pernai paveikslavomės, bet eilės kaip jau minėjo buvo milžiniškos, tad su klyksmais lėkėm namo, po to vyras iš santuokų rūmų pažymėjimą paėmė, tik puodelis buvo 2008 metų, tad nei šen, nei duok  doh.gif

Višinskio paminklas prie Višinskio g, prie Čili, prie Humanitarinio  4u.gif

Kaip smagu kai giria lotuliukas.gif wub.gif blush2.gif Ačiū 4u.gif
Mamytė tik nuotraukas gadina blush2.gif 100 metų kirpykloj nebuvus, pervargus, baisu pačiai į save žiūrėti, tuo labiau kitiems rodytis doh.gif

Jūs pernai dar mažiukai buvot, todėl ir nekantrūs rolleyes.gif Matysim kaip mums seksis, gal ištversim lotuliukas.gif

Kad jau išmokau tai ir rankdarbių temutėse pasirodžiau su savo raizginiais ax.gif
Jeigu įdomu tai čia ax.gif

rūbiukai 156 žinutė

bačiukai 359 ž.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 21 gegužės 2010 - 18:18
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 21, 19:16)

rūbiukai  156 žinutė

bačiukai  359 ž.

begalo grazu wub.gif labai labai wub.gif

as mezgu,bet paprastus,man tokie mandrus neiseina blush2.gif doh.gif

Mociute mum kaip tik mezga su saulyte ta megstuka biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 05 21, 19:28)
begalo grazu wub.gif labai labai wub.gif

as mezgu,bet paprastus,man tokie mandrus neiseina blush2.gif  doh.gif

Mociute mum kaip tik mezga su saulyte ta megstuka  biggrin.gif  blush2.gif

blush2.gif

tokia jau ten iš manęs mezgėja, tik į dekretą išėjus pradėjau rimčiau megzti, kojines megzti išmokau iš knygų, tai tokių miniatiūrinių vilnonių primezgiau, kad net naujagimiui mažos buvo doh.gif lotuliukas.gif bus lėlėms. dabar pradedu krikšto suknytę narplioti, kad tik spėčiau, nes mažei nepatinka kai aš užsiėmus g.gif

Gero savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 22, 08:09)
blush2.gif 

tokia jau ten iš manęs mezgėja, tik į dekretą išėjus pradėjau rimčiau megzti, kojines megzti išmokau iš knygų, tai tokių miniatiūrinių vilnonių primezgiau, kad net naujagimiui mažos buvo  doh.gif  lotuliukas.gif bus lėlėms.  dabar pradedu krikšto suknytę narplioti, kad tik spėčiau, nes mažei nepatinka kai aš užsiėmus  g.gif 

Gero savaitgalio visoms  4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Kada krikstysit? blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Planuojam Liepos gale, bet tiksliai dar nežinom, su kunigu dar nesitarėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 22, 08:46)
Planuojam Liepos gale, bet tiksliai dar nežinom, su kunigu dar nesitarėm  g.gif

as ir planuoju liepos gale/rugpjucio pradzioj. Tik mes beda turim,nes nesam susituoke baznycioje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 05 22, 08:53)
as ir planuoju liepos gale/rugpjucio pradzioj. Tik mes beda turim,nes nesam susituoke baznycioje doh.gif

Ne kiekvienas kunigas sutinka krikštyti jei tėvai nesusituokę bažnyčioje g.gif O kodėl nesituokėt blush2.gif Mes tuokėmės Pakruojo bažnyčioj, kunigas thumbup.gif taip viskas gražu ir gera buvo wub.gif tai ir dukrytę noriu kad tas pats kunigas krikštytų bigsmile.gif Labiausiai nenoriu masinių krikštynų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(timi @ 2010 05 22, 08:53)

Mes ir nesituokę, rasim kas pakrikštija blush2.gif Draugai vieni irgi be bažnyčios, o vaiką pakrikštijo wink.gif

Irmusiux - kokie grožiai wub.gif Ypač tas su saulute wub.gif Man geltona ir oranžinė spalvos thumbup.gif

Vyras darbe, vaikas nuo 3 val atsikėlęs, tai smagu nerealiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 22, 09:48)
Mes ir nesituokę, rasim kas pakrikštija  blush2.gif Draugai vieni irgi be bažnyčios, o vaiką pakrikštijo wink.gif

Irmusiux - kokie grožiai  wub.gif Ypač tas su saulute  wub.gif Man geltona ir oranžinė spalvos  thumbup.gif

Vyras darbe, vaikas nuo 3 val atsikėlęs, tai smagu nerealiai doh.gif

O kada jūs krikštysit? Na iš gausybės kunigų tikrai atsiras kas sutiks mirksiukas.gif O ko taip anksti keliatės? g.gif Mes apie 6 širyt doh.gif ir tai jau anksti, nes paprastai tarp 7-8 keliamės. Maniškė jau pavargo, greit laušim miegučio, ir mūsų tetukas darbelį verysad.gif
Atsakyti