Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

QUOTE(Vission @ 2010 05 20, 10:32)
Labas smile.gif

kaip tavo aerobika? aš įlindau į priešnėštuminius bridžus, aišku šonai iškritę, bet taip gera pasidarė  lotuliukas.gif
labai saulė skaudi beržyne, eisim iki pietų po kiemą pasivaikščioti į pavėsį, o vakarop į beržyną, nes vyriukas mano jau įdegęs gan stipriai... o dar nosį susimušo, db toks padaužiukas  doh.gif pasiimkit ko nors nuo uodų, puola net saulei šviečiant doh.gif

ax.gif apleidau blush2.gif reikės susiimti doh.gif o aš neįlendu niekur verysad.gif schmoll.gif

Ale kiek tame beržyne uodų!!! Visus taip puolė išskyrus mano maže, neskani tikriausiai lotuliukas.gif pasifotkinom tarp pienių wub.gif

Truzka, neliūdėk, tuoj ir tu saulute džiaugtis galėsi 4u.gif
Atsakyti
O kur nuotraukos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 20, 23:07)
O kur nuotraukos? biggrin.gif

Neturiu aš savo internetinio albumo, nemoku susikurti blush2.gif o iš kompo neduoda įkelti. Paprotinkit mane kur ir kaip, ir mes pasirodysim mirksiukas.gif

Labas rytas 4u.gif

Šiandien kažkokia tinginio diena man...

Beja, tikriausiai nesigyriau kad per Jamam nupirkau pupai gimtadieniui FP šuniuka su 20% nuolaida biggrin.gif o pampu neapsimokėjo, tarp asorti žymiai pigiau yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Lekiam į gamtą, grįžusi papasakosiu kaip save parodyti biggrin.gif
geros dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 20, 19:52)

Ale kiek tame beržyne uodų!!!  Visus taip puolė išskyrus mano maže, neskani tikriausiai  lotuliukas.gif  pasifotkinom tarp pienių  wub.gif

Labas rytas 4u.gif

Jo,berzyneli uodu kiek doh.gif doh.gif

as ir norejau prasyt fotkiu bigsmile.gif O neturi susikurus www.fotki.com ? mirksiukas.gif

Mes vakar atvaziavom pas senelius i "kaima" blush2.gif biggrin.gif tai taip gera,lauke iki pat 22.00 buvom ax.gif Grysim gal tik sekmadieni ax.gif bigsmile.gif

Vission geros dieneles mirksiukas.gif neperkaiskit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 21, 08:52)
Labas smile.gif

Lekiam į gamtą, grįžusi papasakosiu kaip save parodyti  biggrin.gif
geros dienos 4u.gif

einam ir mes kol dar nėra labai karšta pavaikštinėti, prasuksiu pro mokyklą, gal munytę kur pamatysiu rolleyes.gif

QUOTE(timi @ 2010 05 21, 09:09)
Labas rytas 4u.gif

Jo,berzyneli uodu kiek doh.gif  doh.gif

as ir norejau prasyt fotkiu bigsmile.gif O neturi susikurus www.fotki.com ? mirksiukas.gif

Mes vakar atvaziavom  pas senelius i "kaima" blush2.gif  biggrin.gif tai taip gera,lauke iki pat 22.00 buvom ax.gif Grysim gal tik sekmadieni ax.gif  bigsmile.gif
Vission geros dieneles mirksiukas.gif neperkaiskit 4u.gif

neturiu schmoll.gif o ir kaimo nebeturim... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 21, 09:49)
einam ir mes kol dar nėra labai karšta pavaikštinėti, prasuksiu pro mokyklą, gal munytę kur pamatysiu  rolleyes.gif
neturiu  schmoll.gif  o ir kaimo nebeturim... verysad.gif

ten nera sunku susikurt mirksiukas.gif

musu "kaimas" Rekyvos soduose biggrin.gif
Atsakyti
Irmusiux - tu Ginkūnuose ar aš kažko nesuprantu g.gif
Atsakyti
Sveikutes wink.gif
su grazia diena jus wink.gif

Kimarinu darbe, bet jau nedaug liko trejetas valandeliu ir sausim seimyna i kelione biggrin.gif
Si savaitgali bandysim darbus su malonumais derinti biggrin.gif

Viilda - kur tu pradingus ?
Munyte- ir tu? Sugrizkit merginos atgal pas mus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 21, 15:08)
Irmusiux - tu Ginkūnuose ar aš kažko nesuprantu  g.gif

Taip, Ginkūnuose.

Vis pamirštu paklausti, ar kas nors vesite savo mažuosius Šiauliečius Birželio 1d. į Tarptautinę vaikų gynimo dieną? Kadangi mūsų planai paviešėti pas senelius žlugo, tai šiandien bėgom nusifotografuoti, o antradienį registruotis važiuosim, ir šventėje dalyvausim 4u.gif Kas su mumis? bigsmile.gif

Tai kaip ten tą albumėlį kurti? g.gif
Atsakyti
Mes praitais metais gavome pazymejima,bet kooookia eile reikejo atstovet doh.gif gal siemet sumastys kaip nors kitaip iteikt tuos pazymejimus g.gif bigsmile.gif

www.fotki.com albuma cia gali susikurti http://signup.fotki.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo timi: 21 gegužės 2010 - 15:17
user posted image
user posted image

Bandom ax.gif

Tik susiraukus, saulutės akytės bijo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(timi @ 2010 05 21, 16:15)
Mes praitais metais gavome pazymejima,bet kooookia eile reikejo atstovet doh.gif gal siemet sumastys kaip nors kitaip iteikt tuos pazymejimus g.gif  bigsmile.gif

www.fotki.com albuma cia gali susikurti http://signup.fotki.com/

Tai ten tik pažymėjimus teduoda? kvietime rašo kad dovanėlės bus g.gif bet ne tai svarbiausia, noriu mažyte į šventę nuvesti, vis kitokia diena nei visos. O eilės įsivaizduoju kad bus, bet mes laiko turim dauuug biggrin.gif Tai niekas daugiau neis? verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 21 gegužės 2010 - 15:44