Neturim krikšto tėvo, laukiam kol sesuo ištekės
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 22, 09:00)
Ne kiekvienas kunigas sutinka krikštyti jei tėvai nesusituokę bažnyčioje
O kodėl nesituokėt
Mes tuokėmės Pakruojo bažnyčioj, kunigas
taip viskas gražu ir gera buvo
tai ir dukrytę noriu kad tas pats kunigas krikštytų
Labiausiai nenoriu masinių krikštynų 
susirasem,kai as jau
Drauge susitare su savo pazystamu kunigu,kad gali pakrikstyti Gruzdziu baznycioje, ziejau internete grazi ji
Del masiniu tai jo
iki vakaro , isvaziuojam i Radviliski
Sveikutes, Žemietes
Uzsukau noredama apie krikstynas paklausti ir matau kaip tik apie jas diskutuojat
As kai kilusi is Siauliu ir krikstyta Kuziu baznycioje, tai ir dukryte noreciau ten pat krikstyti, dar skaiciau atsiliepimu, kad klebonas nuostabus
Tai norejau paklausti, gal kuriai teko susidurti su juo ir jo poziuriu i baznycioje nesusituokusius tevus? Zinau, kad yra klebonu, kurie nelabai noriai krikstyja vaikus, kuriu teveliai baznycioj nesituoke. O as net 1-os komunijos nepriejusi
Mes tik CM susirase.... Ir dar - kadangi jau 5 metus aktyviai negyvenu Siauliuose (tik pas mama daznai atvaziuojam), tai gal zinot kokiu vietu su grazia gamta krikstynoms atsvesti?
Aciu uz atsakymus
Uzsukau noredama apie krikstynas paklausti ir matau kaip tik apie jas diskutuojat
As kai kilusi is Siauliu ir krikstyta Kuziu baznycioje, tai ir dukryte noreciau ten pat krikstyti, dar skaiciau atsiliepimu, kad klebonas nuostabus
Aciu uz atsakymus
QUOTE(freimule @ 2010 05 22, 17:00)
Sveikutes, Žemietes
Tai norejau paklausti, gal kuriai teko susidurti su juo ir jo poziuriu i baznycioje nesusituokusius tevus? Zinau, kad yra klebonu, kurie nelabai noriai krikstyja vaikus, kuriu teveliai baznycioj nesituoke. O as net 1-os komunijos nepriejusi
Mes tik CM susirase.... Ir dar - kadangi jau 5 metus aktyviai negyvenu Siauliuose (tik pas mama daznai atvaziuojam), tai gal zinot kokiu vietu su grazia gamta krikstynoms atsvesti?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Labas rytas
Freimule,apie Kairiu baznycia girdejau tik gerus atsiliepimus
O del sventimo vietos,ju yra nemazai. maciau krikstynu forume mamos diskutavo apie sventes vietas
QUOTE(Vission @ 2010 05 23, 13:01)
Apie Kuzius galvoju,o rasau apie kairius
sveikos,mergaites,
uzkritus as kazkur,tu reikalu,darbu visokiu...
savaitgali dalyvavau Kursenu dainu sventej,tai perkaitom,pavargom...
o siaip viskas normaliai
Irmusiux,gal matei mane ir neuzsnekinai.As pasiskaiciavau pagal dienikes,kad ta diena turejau lyg dirbti is ryto.Lyg ta diena ir maciau mamyte su mazu vaikiuku besistumdancia pro mokykla.Tu jei pamatysi -snekink;),nebijok,nesu as tokia baisi:))))
o siaip viskas normaliai
Irmusiux,gal matei mane ir neuzsnekinai.As pasiskaiciavau pagal dienikes,kad ta diena turejau lyg dirbti is ryto.Lyg ta diena ir maciau mamyte su mazu vaikiuku besistumdancia pro mokykla.Tu jei pamatysi -snekink;),nebijok,nesu as tokia baisi:))))
Sveikos 
Nebeparašiau visai tik įsijungdavau kompą pažiūrėti,ar egzai išlaikyti ar ne,ir vėl atgal jungdavau lauk
Šeštadienį paskutinius du egzus išlaikiau,tai dabar ramybė ir atokvėpis iki rudens
Niekur nebespėjau ir nieko nebenorėjau paskutiniu metu
Gyvenam gerai,visą savaitgalį skyriau generalinei,tai dar ne viską baigiau
Darbe kai karštos dienos buvo labai pavargdavau,o dar uodai
Mano Viltę kai sukando lauke,tai be tavegylio neįmanoma,jei taip visą vasarą puls,tai ką aš žinau,gamtą reiks pamiršti
Labankt
Nebeparašiau visai tik įsijungdavau kompą pažiūrėti,ar egzai išlaikyti ar ne,ir vėl atgal jungdavau lauk
Šeštadienį paskutinius du egzus išlaikiau,tai dabar ramybė ir atokvėpis iki rudens
Mano Viltę kai sukando lauke,tai be tavegylio neįmanoma,jei taip visą vasarą puls,tai ką aš žinau,gamtą reiks pamiršti
Labankt
QUOTE(munyte @ 2010 05 23, 22:12)
sveikos,mergaites,
o siaip viskas normaliai
o siaip viskas normaliai
Kažkas ant mokyklos palangės sėdėjo ir telefonu kalbėjo, bet kažkaip nepanaši į munytę pasirodė
QUOTE(viilda @ 2010 05 23, 23:15)
Sveikos 
Niekur nebespėjau ir nieko nebenorėjau paskutiniu metu
Labankt
Labankt
Darboholikės ir hobiholikės
O uodai šiemet tikrai kažkokie pasiutę, puola betkur ir betkada
Mano mažei ir vėl slanka plaukaučiai
Labas rytas
Labas rytas
orai kokie
orai kokie
Labas 
Kas nori plaukų, o neturi, kas į kirpyklą kirpti eina
Irmusiux - ar vaikšto tavoji panelė su šalmu?
Maniškiui dantys dygsta, kokie 2 tai tikrai, tai nemiegotos naktys, sunkios dienos, o dar išeiti per vėjus niekur negalim
Truzka - kai kada išleistuvių balius, laukiu laukiu, švęsti noriu, o stalo kaip niekas nedengia, taip nedengia
Kas nori plaukų, o neturi, kas į kirpyklą kirpti eina
Irmusiux - ar vaikšto tavoji panelė su šalmu?
Maniškiui dantys dygsta, kokie 2 tai tikrai, tai nemiegotos naktys, sunkios dienos, o dar išeiti per vėjus niekur negalim
Truzka - kai kada išleistuvių balius, laukiu laukiu, švęsti noriu, o stalo kaip niekas nedengia, taip nedengia
Dar nevaikšto
bet šalmuką dėvi, tik teko savaip užsegimą sumontuoti, nes kai išmoko lipuką atsegti tai tik uždedi tuoj nusiimdavo
Bet šiaip nesipriešino, tik kai sušyla pradeda kasyti, tampyti, parodo kad jau nori pravėdinti galvytę. Šiltom dienom labai mažai tedėjom, nes vos 5min. pabuvus visa šlapia, o va tokios dienos kaip šiandien šalmuko nešiojimui
Kad lengviau dantukai dygtų
O aš per naktį n kartų keliuosi tam kad pakiščiau ją po antklode. Nors ir pririšta bet vistiek išlenda ir miega ant o ne po
ko tik neišbandžiau, sakau gal per šilta, ploniau rengiau, išlindus sušalo, su miegmaišiu ir tai išlenda, nžn ką bedaryti
O mes munytės gimtadienio nepražiopsojom?
Kad lengviau dantukai dygtų
O aš per naktį n kartų keliuosi tam kad pakiščiau ją po antklode. Nors ir pririšta bet vistiek išlenda ir miega ant o ne po
O mes munytės gimtadienio nepražiopsojom?