Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės naujakurės Šiauliuose, tema 3

Nes vakar užmigo 18 val po tūsų ir laukų, toks karštis unsure.gif
Neturim krikšto tėvo, laukiam kol sesuo ištekės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 22, 09:00)
Ne kiekvienas kunigas sutinka krikštyti jei tėvai nesusituokę bažnyčioje  g.gif  O kodėl nesituokėt  blush2.gif  Mes tuokėmės Pakruojo bažnyčioj, kunigas  thumbup.gif  taip viskas gražu ir gera  buvo  wub.gif  tai ir dukrytę noriu kad tas pats kunigas krikštytų  bigsmile.gif  Labiausiai nenoriu masinių krikštynų  schmoll.gif

susirasem,kai as jau nestuke.gif: buvau smile.gif tai i baznycia nesinorejo eit su pilvu doh.gif

Drauge susitare su savo pazystamu kunigu,kad gali pakrikstyti Gruzdziu baznycioje, ziejau internete grazi ji wub.gif

Del masiniu tai jo doh.gif sustato 14ka vaiku ir urmu biggrin.gif doh.gif

iki vakaro , isvaziuojam i Radviliski ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, Žemietes 4u.gif

Uzsukau noredama apie krikstynas paklausti ir matau kaip tik apie jas diskutuojat smile.gif

As kai kilusi is Siauliu ir krikstyta Kuziu baznycioje, tai ir dukryte noreciau ten pat krikstyti, dar skaiciau atsiliepimu, kad klebonas nuostabus wub.gif Tai norejau paklausti, gal kuriai teko susidurti su juo ir jo poziuriu i baznycioje nesusituokusius tevus? Zinau, kad yra klebonu, kurie nelabai noriai krikstyja vaikus, kuriu teveliai baznycioj nesituoke. O as net 1-os komunijos nepriejusi blush2.gif Mes tik CM susirase.... Ir dar - kadangi jau 5 metus aktyviai negyvenu Siauliuose (tik pas mama daznai atvaziuojam), tai gal zinot kokiu vietu su grazia gamta krikstynoms atsvesti?

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(freimule @ 2010 05 22, 17:00)
Sveikutes, Žemietes  4u.gif

Uzsukau noredama apie krikstynas paklausti ir matau kaip tik apie jas diskutuojat  smile.gif

As kai kilusi is Siauliu ir krikstyta Kuziu baznycioje, tai ir dukryte noreciau ten pat krikstyti, dar skaiciau atsiliepimu, kad klebonas nuostabus  wub.gif  Tai norejau paklausti, gal kuriai teko susidurti su juo ir jo poziuriu i baznycioje nesusituokusius tevus? Zinau, kad yra klebonu, kurie nelabai noriai krikstyja vaikus, kuriu teveliai baznycioj nesituoke. O as net 1-os komunijos nepriejusi  blush2.gif Mes tik CM susirase.... Ir dar - kadangi jau 5 metus aktyviai negyvenu Siauliuose (tik pas mama daznai atvaziuojam), tai gal zinot kokiu vietu su grazia gamta krikstynoms atsvesti?

Aciu uz atsakymus  4u.gif

Labas rytas 4u.gif

Freimule,apie Kairiu baznycia girdejau tik gerus atsiliepimus ax.gif
O del sventimo vietos,ju yra nemazai. maciau krikstynu forume mamos diskutavo apie sventes vietas ax.gif
Atsakyti
Viena apie Kužius, kita - apie Kairius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vission @ 2010 05 23, 13:01)
Viena apie Kužius, kita - apie Kairius  lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif

Apie Kuzius galvoju,o rasau apie kairius doh.gif lotuliukas.gif nu nesvarbu irnesakyk.gif
Atsakyti
sveikos,mergaites,
uzkritus as kazkur,tu reikalu,darbu visokiu...
savaitgali dalyvavau Kursenu dainu sventej,tai perkaitom,pavargom...
o siaip viskas normaliai

Irmusiux,gal matei mane ir neuzsnekinai.As pasiskaiciavau pagal dienikes,kad ta diena turejau lyg dirbti is ryto.Lyg ta diena ir maciau mamyte su mazu vaikiuku besistumdancia pro mokykla.Tu jei pamatysi -snekink;),nebijok,nesu as tokia baisi:))))
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nebeparašiau visai tik įsijungdavau kompą pažiūrėti,ar egzai išlaikyti ar ne,ir vėl atgal jungdavau lauk rolleyes.gif
Šeštadienį paskutinius du egzus išlaikiau,tai dabar ramybė ir atokvėpis iki rudens biggrin.gif Niekur nebespėjau ir nieko nebenorėjau paskutiniu metu doh.gif

Gyvenam gerai,visą savaitgalį skyriau generalinei,tai dar ne viską baigiau blush2.gif
Darbe kai karštos dienos buvo labai pavargdavau,o dar uodai doh.gif
Mano Viltę kai sukando lauke,tai be tavegylio neįmanoma,jei taip visą vasarą puls,tai ką aš žinau,gamtą reiks pamiršti

Labankt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munyte @ 2010 05 23, 22:12)
sveikos,mergaites,
uzkritus as kazkur,tu reikalu,darbu visokiu...
savaitgali dalyvavau Kursenu dainu sventej,tai perkaitom,pavargom...
o siaip viskas normaliai

Irmusiux,gal matei mane ir neuzsnekinai.As pasiskaiciavau pagal dienikes,kad ta diena turejau lyg dirbti is ryto.Lyg ta diena ir maciau mamyte su mazu vaikiuku besistumdancia pro mokykla.Tu jei pamatysi -snekink;),nebijok,nesu as tokia baisi:))))

Kažkas ant mokyklos palangės sėdėjo ir telefonu kalbėjo, bet kažkaip nepanaši į munytę pasirodė ax.gif

QUOTE(viilda @ 2010 05 23, 23:15)
Sveikos 4u.gif
Nebeparašiau visai tik įsijungdavau kompą pažiūrėti,ar egzai išlaikyti ar ne,ir vėl atgal jungdavau lauk rolleyes.gif
Šeštadienį paskutinius du egzus išlaikiau,tai dabar ramybė ir atokvėpis iki rudens biggrin.gif Niekur nebespėjau ir nieko nebenorėjau paskutiniu metu doh.gif

Gyvenam gerai,visą savaitgalį skyriau generalinei,tai dar ne viską baigiau blush2.gif
Darbe kai karštos dienos buvo labai pavargdavau,o dar uodai doh.gif
Mano Viltę kai sukando lauke,tai be tavegylio neįmanoma,jei taip visą vasarą puls,tai ką aš žinau,gamtą reiks pamiršti

Labankt 4u.gif

Darboholikės ir hobiholikės lotuliukas.gif
O uodai šiemet tikrai kažkokie pasiutę, puola betkur ir betkada doh.gif

Mano mažei ir vėl slanka plaukaučiai verysad.gif doh.gif o jau taip džiaugiausi kad biškutį paaugo, buvo ką ir paglostyti, ir še tau kad nori, būsim vasarą plikos verysad.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

orai kokie blink.gif verysad.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Kas nori plaukų, o neturi, kas į kirpyklą kirpti eina doh.gif
Irmusiux - ar vaikšto tavoji panelė su šalmu?
Maniškiui dantys dygsta, kokie 2 tai tikrai, tai nemiegotos naktys, sunkios dienos, o dar išeiti per vėjus niekur negalim doh.gif
Truzka - kai kada išleistuvių balius, laukiu laukiu, švęsti noriu, o stalo kaip niekas nedengia, taip nedengia g.gif
Atsakyti
Dar nevaikšto lotuliukas.gif bet šalmuką dėvi, tik teko savaip užsegimą sumontuoti, nes kai išmoko lipuką atsegti tai tik uždedi tuoj nusiimdavo doh.gif Bet šiaip nesipriešino, tik kai sušyla pradeda kasyti, tampyti, parodo kad jau nori pravėdinti galvytę. Šiltom dienom labai mažai tedėjom, nes vos 5min. pabuvus visa šlapia, o va tokios dienos kaip šiandien šalmuko nešiojimui thumbup.gif

Kad lengviau dantukai dygtų 4u.gif

O aš per naktį n kartų keliuosi tam kad pakiščiau ją po antklode. Nors ir pririšta bet vistiek išlenda ir miega ant o ne po doh.gif lotuliukas.gif ko tik neišbandžiau, sakau gal per šilta, ploniau rengiau, išlindus sušalo, su miegmaišiu ir tai išlenda, nžn ką bedaryti g.gif doh.gif

O mes munytės gimtadienio nepražiopsojom? g.gif unsure.gif
Atsakyti