Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

QUOTE(Saga @ 2010 07 20, 15:32)
Niu merginos kaip sekesi per karscius sportuoti? as pasportavau viena diena ir nusprendziau kad tai savizudybe, prakaitas akis grauzia, oro truksta...... koks cia sportas.... tai dabar mano treniruoklis ilsisi jau antra savaite o as tikra dviratuka minu, vakarais isvaiziuoju kokia 20.30 val. numinu 20 km tempa gera laikant tai super  thumbup.gif ...... buvau biski svorio priaugus, nors i myniau 5 kartus i savaite, su maistu apsileidau ir viskas, net nesisveriu, bijau rezultatu  blush2.gif ...... dabar susiemiau jau trys savaites jauciu kad pernai metu vasariniai sijonai nebebraska, lasvai sukinejas kaip ir sukinejos..... vienzo sportuoti neuztenka reik mityba su sportu deritnti, pries tris metus labai intensyviai svori meciau (-20 kg turejau)  ax.gif kelis metus normaliai islaikiau, o va pavasari apisleidau  4u.gif .... taig vel po truputi gryztu i formas, kurias turejau pries 3 metus .....

ot saunuole 4u.gif o man sunkiai sekasi, treniruoklio nebeminu nes labai karsta , minu tikra dviratuka, bet nieko gero rezultatu nematyti verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
apleidau ir as kolkas..bet tik kolkas...svoris nejuda,ir upo nebera.
Dabar tvarkausi mityba ir gal net siandien jei dar jegu turesiu paminsiu valandele 4u.gif
Atsakyti
minu minu tai tik praikaitas zliaugia upeliais biggrin.gif biggrin.gif ausinukas ant ausu ir pirmyn!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Orbitrek Platinum ieško naujos šeimininkės 4u.gif
http://public.fotki....-treniruok.html
į Až
Atsakyti
As, deja, tokiu oru negaliu sportuot verysad.gif Per karsta man, siaip kvėpuot sunku, o kai pagalvoju apie sokinejima ant elipsiuko dar silpniau pasidaro ax.gif Kazkaip bijau, kad mano sirdis nepaves tokio kruvio doh.gif
Atsakyti
Per karscius neminu doh.gif Bet va vakar isdrisau ant svarstykliu uzlipt, ir rezultatas maloniai nustebino 60 kg thumbup.gif, taigi per 2 menesiukus, mazdaug 3 kartus per savaite po 30 min ir nebeturiu 5 kg thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Greituole @ 2010 07 27, 16:04)
Per karscius neminu  doh.gif  Bet va vakar isdrisau ant svarstykliu uzlipt, ir rezultatas maloniai nustebino 60 kg  thumbup.gif, taigi per 2 menesiukus, mazdaug 3 kartus per savaite po 30 min ir nebeturiu 5 kg  thumbup.gif  wub.gif

Saunuole 4u.gif
Greituole, o kaip valgai ? Ar riboji maista ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(annushka @ 2010 07 29, 10:03)
Saunuole  4u.gif
Greituole, o kaip valgai ? Ar riboji maista ? ax.gif

Maisto neriboju, tiesiog pradejau valgyti daug vaisiu ir svieziu darzoviu. O daugiau kad lyg nieko nekeiciau mityboje savo, o pavalgyti tikrai megstu ir labai nesveikai (cepelinai, picos ir t.t. doh.gif )
Atsakyti
Baigesi karciai pradejau minti savo elipsiuka thumbup.gif . Kas jungiasi ?

http://www.jamu.lt/ainita
Atsakyti
QUOTE(@Smilte@ @ 2010 07 29, 15:21)
Baigesi karciai pradejau minti savo elipsiuka  thumbup.gif . Kas jungiasi ?

http://www.jamu.lt/ainita

Aš vakar myniau,o per karščius buvau apleidus,nes į darbą ėjo "laukinis" dviratukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ramirėja @ 2010 07 29, 17:44)
Aš vakar myniau,o per karščius buvau apleidus,nes į darbą ėjo "laukinis" dviratukas bigsmile.gif

o as vakar vis tiek su tikru vaziavau, galvoju visa ziema kamuosiu ta elpisiuka, reik naudotis proga kol galiu tikra minti.....
Atsakyti
Sveiki,

drauge parduoda cross treniruokli elliptical taifun 1000. Geros bukles.
Praso 800 Lt.

Ka domina skambinkite jai 869945042
Atsakyti