Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

oho, susižavėjau jūsų ištverme minti po valandą ir daugiau smile.gif super smile.gif
pati turiu hammer cross fit xt (pirkau senukuose) jau pora metų, visada minu fat burning po 40 min, esu numetus 8kg, bet ne tik sportuojant, bet ir valgant pagrinde visokiad salotas, deja dabar pastoviai neužlipu, nes jis pas mane lb girgžda ir tai labai užknisa, nes tikrai garsiai, gal kuriai taip buvo, girgžda pats tas stiebas nuo apačios, bet nžn, ką ten sutept būtų galima...
Atsakyti
QUOTE(OwReLee @ 2010 09 12, 20:23)
oho, susižavėjau jūsų ištverme minti po valandą ir daugiau smile.gif super smile.gif
pati turiu hammer cross fit xt (pirkau senukuose) jau pora metų, visada minu fat burning po 40 min, esu numetus 8kg, bet ne tik sportuojant, bet ir valgant pagrinde visokiad salotas, deja dabar pastoviai neužlipu, nes jis pas mane lb girgžda ir tai labai užknisa, nes tikrai garsiai, gal kuriai taip buvo, girgžda pats tas stiebas nuo apačios, bet nžn, ką ten sutept būtų galima...

Sveikutes,uzsisakiau elipsini 8niu apkrovu,kazin ar ne per lengvos bus treniruotes? g.gif
Atsakyti
merginos, kurioms pavyko suliekneti, kokiu lygiujus minate? as stengiuosiu bent 3 kartus per savaite paminti 1val kokiu 3 lygiu.. didesniu lygiu bijau minti, nes bijau, kad blauzdos gali sustoreti... tai pamadciau, kad gal ilgiau ir leciau minti yra geriau, nei dideliu kruviu.. kaip jums su blauzdom? as turiu lb negrazias blauzdas, tiksliau kojas... tikiuosi, jog iki vasaros sulieknes mano tos nelemtosios kojos..smile.gif
Atsakyti
Elipsiukas 4u.gif prasom i AZ ax.gif
Atsakyti
Negi nebera minanciu? unsure.gif
Atsakyti
aš nuo rytojaus pradedu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pole: 23 rugsėjo 2010 - 14:23
QUOTE(pole @ 2010 09 23, 15:22)
aš nuo rytojaus pradedu biggrin.gif

Sveikinu thumbup.gif Koki nusipirkai? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos as turiu hamerr tikrai geras, bet stovi nenaudojamas gal kam reikia
http://www.supermama...howtopic=646389
Atsakyti
Sveikos merginos;)
Galvoju parduoti savaji elipsini treniruokli Hammer. Kantrybes daug neturejau, daug jo nemyniau, buvau uzlipusi gal 20-30 kartu wink.gif pirkau pries mazdaug 4 metus. Gal kuri noretu pirkti ar mainyti i masazini stala? wink.gif
[Aprasymas: 8 paminų pasipriešinimo lygiai reguliuojami rankiniu būdu, kompiuteris rodo: greitį, apsisukimų skaičių per minutę, laiką, atstumą, suvartotas kalorijas, pulsą. 10 programų. Yra rankos pulso matavimo sensoriai, pulso atsistatymo įvertinimo bei riebalų kiekio matavimo funkcijos. 1 rankinė programa, kuri leidžia vartotojui nustatyti norimas pasiekti funkcijų vertes]
Atsakyti
vasara baigesi visos pardavineja, vel kaups reibaliukus per ziema biggrin.gif ..... as tai myniau rugseji intensyviai, bet dabar sirguliuoju turiu sloga tokia sinusitine, tai galva plesia, nesugebu minti, kai tik siaip sloga tai dar geriau, atlaisveja nosis, o dabar kai galva sunki laukiu kol pasveiksiu, na bet savaite pertrauka nepakenks, pailsesiu wink.gif
Atsakyti
Pas mane riebalai nesikaupia tongue.gif O sportuoti yra ir kitu budu smile.gif
Atsakyti
Ir as parduodu mirksiukas.gif

Vokišką labai geros būklės elipsinį treniruoklį Christopeit EL9. Pirktas beveik prieš metus iš Winnersport parduotuvės, mažai naudotas, niekas nebilda ir negirgžda smile.gif Veikia tyliai. Kaina 1000Lt. Proto ribose galima derėtis wink.gif Kitur jo kaina apie 1500Lt su nuolaida. Plačiau apie jį:
http://pigu.lt/sport...t_el9?id=510053

Jei kam bus įdomu foto atsiųsiu į e'mail ar pan.. Visa info per AŽ.

Taip pat parduodu kilimėlį sportui, mankštos kamuolį (skersmuo 65cm), gumas sportui, 2 hanteliukus po 2kg. Kainas suderinsim.
Atsakyti