Sveikos,
kiek laiko/kartų per savaitę vidutiniškai minat?
QUOTE(pole @ 2010 05 23, 09:13)
As visada stengiuosi mint kiekviena diena po pusvalandi

As kiekviena diena isskyrus savaitgali, minu po valanda

QUOTE(pole @ 2010 05 23, 08:13)
Minu 3 x per savaitę po val
QUOTE(Špokė @ 2010 05 25, 10:48)
Sveikos
O ką veikiat mindamos treniruoklį? man tiek pabosta tą valandą nieko neveikti, niekaip neprisiverčiu ant jo užlipti

O ką veikiat mindamos treniruoklį? man tiek pabosta tą valandą nieko neveikti, niekaip neprisiverčiu ant jo užlipti

As mindama ziuriu zinias ar kokia laida

QUOTE(Špokė @ 2010 05 25, 10:48)
Sveikos

as valandos neminu maximum 40min, tai tuo tarpu arba muzikos klausau, arba tv ziuriu
Mindama žiūriu kokią laidą per tv ar koncertą,stengiuos derinti mynimo laiką, tuo metu kai sportuosiu,kad rodytų ką įdomaus

As tai i mp3 prisirasiusiu geros,uzvedancios muzikos ir klausausi per ausines
uzveda juodai.

Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri. Antradieni vyras padare staigmenele, gavau dovanu elipsiuka tiesiai i namus
Manasis Cristopeit EL5, kol kas sunkiai as ji minu istveriu tik iki 15 min
Bet manau neilgai truks kai galesiu ir as valandele istvert

va tik ka nulipau nuo savo elipsiuko, visa 30 minuciu vaziavau 13-14 km/h, ir rezultate 200 kCal

QUOTE(Greituole @ 2010 05 28, 12:46)
va tik ka nulipau nuo savo elipsiuko, visa 30 minuciu vaziavau 13-14 km/h, ir rezultate 200 kCal 

Sveika prisijungus. As siandien irgi tik puse valandos pamyniau. Vaikas toliau nebeleido zysti pradejo