Įkraunama...
Įkraunama...

Elipsinis treniruoklis

Sveikos,
kiek laiko/kartų per savaitę vidutiniškai minat?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pole: 23 gegužės 2010 - 08:15
QUOTE(pole @ 2010 05 23, 09:13)
Sveikos,

As visada stengiuosi mint kiekviena diena po pusvalandi ax.gif tik va sia savaite truputi sirguliuoju, tai apleidau treniruotes... blush2.gif
Atsakyti
As kiekviena diena isskyrus savaitgali, minu po valanda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pole @ 2010 05 23, 08:13)
Sveikos,

Minu 3 x per savaitę po val
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif

O ką veikiat mindamos treniruoklį? man tiek pabosta tą valandą nieko neveikti, niekaip neprisiverčiu ant jo užlipti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2010 05 25, 10:48)
Sveikos  biggrin.gif

O ką veikiat mindamos treniruoklį? man tiek pabosta tą valandą nieko neveikti, niekaip neprisiverčiu ant jo užlipti  doh.gif

As mindama ziuriu zinias ar kokia laida biggrin.gif kadangi neistveriu po valanda cia kaip kitos mamytes, tai man 20-30min prabega greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Špokė @ 2010 05 25, 10:48)
Sveikos  biggrin.gif

O ką veikiat mindamos treniruoklį? man tiek pabosta tą valandą nieko neveikti, niekaip neprisiverčiu ant jo užlipti  doh.gif

as valandos neminu maximum 40min, tai tuo tarpu arba muzikos klausau, arba tv ziuriu
Atsakyti
Mindama žiūriu kokią laidą per tv ar koncertą,stengiuos derinti mynimo laiką, tuo metu kai sportuosiu,kad rodytų ką įdomaus rolleyes.gif
Atsakyti
As tai i mp3 prisirasiusiu geros,uzvedancios muzikos ir klausausi per ausines good.gif uzveda juodai.
Atsakyti
Sveikutes, jungiuosi ir as i jusu buri. Antradieni vyras padare staigmenele, gavau dovanu elipsiuka tiesiai i namus wub.gif Manasis Cristopeit EL5, kol kas sunkiai as ji minu istveriu tik iki 15 min laugh.gif Bet manau neilgai truks kai galesiu ir as valandele istvert 4u.gif
Atsakyti
va tik ka nulipau nuo savo elipsiuko, visa 30 minuciu vaziavau 13-14 km/h, ir rezultate 200 kCal thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Greituole @ 2010 05 28, 12:46)
va tik ka nulipau nuo savo elipsiuko, visa 30 minuciu vaziavau 13-14 km/h, ir rezultate 200 kCal  thumbup.gif

Sveika prisijungus. As siandien irgi tik puse valandos pamyniau. Vaikas toliau nebeleido zysti pradejo lotuliukas.gif
Atsakyti