tai cia kaip supratau tuos drugelius viena kitai siuvineja?
Labu mergikės
Pagaliau išrinkau rėmuką ir sutvarkiau paskutinį darbelį. Dovana mano mamai gimtadieniuko proga. Mano mama gimus po liūto ženklu. Taigi ... liūtei dovanosiu liūtę
Siuvinėtas ant lino (linas iš senų lobynų ), DMC siuliukais. 11 spalvų. Dydis kryžiukais 100x80.

Uploaded with ImageShack.us

Pagaliau išrinkau rėmuką ir sutvarkiau paskutinį darbelį. Dovana mano mamai gimtadieniuko proga. Mano mama gimus po liūto ženklu. Taigi ... liūtei dovanosiu liūtę

Siuvinėtas ant lino (linas iš senų lobynų ), DMC siuliukais. 11 spalvų. Dydis kryžiukais 100x80.

Uploaded with ImageShack.us
pagooglinau
idomus dalykas. labai grazu kai kokios nors vienos serijos paveiksliukus visus vienam darbe issiuvineja
as kaip supratau, kad ne viena kitai siuvineja, bet ant vieno medziagos gabalo pasiskyrusios po gabaleli viena issiuvineja, siuncia kitai (tik va nelabai suprantu kaip perdavimas vyksta, turbut pastu, ar tik tam paciam mieste tas RR daromas
), ta siuncia dar kitai ir t.t., o paskutinioji atsiuncia pirmajai, kuri ta visa darba sau ir pasilieka
kaip suprantu, tai ta, kuri pradeda perka medziaga, paskelbia kokia tema siuvinet, padalina medziaga i gabalelius, kiekvienai po ploteli, issiuvineja pirmaji motyva, issiuncia ir laukia kol sugris visas darbas. ar taip?

as kaip supratau, kad ne viena kitai siuvineja, bet ant vieno medziagos gabalo pasiskyrusios po gabaleli viena issiuvineja, siuncia kitai (tik va nelabai suprantu kaip perdavimas vyksta, turbut pastu, ar tik tam paciam mieste tas RR daromas

tigras is schemukes, kur prasei ..
koks grazutis

Papildyta:
o kas tom is to, kur perdave
na tai kuriai paskutinei ,lieka darbas visiskai issiuvinetas.

Papildyta:
o kas tom is to, kur perdave

QUOTE(Dantiste @ 2010 05 08, 21:33)
pagooglinau
idomus dalykas. labai grazu kai kokios nors vienos serijos paveiksliukus visus vienam darbe issiuvineja
), ta siuncia dar kitai ir t.t., o paskutinioji atsiuncia pirmajai, kuri ta visa darba sau ir pasilieka
kaip suprantu, tai ta, kuri pradeda perka medziaga, paskelbia kokia tema siuvinet, padalina medziaga i gabalelius, kiekvienai po ploteli, issiuvineja pirmaji motyva, issiuncia ir laukia kol sugris visas darbas. ar taip? 

Viska teisingai parasei. Gali vykti ir ne tam paciam mieste, tada siunciama pastu.
Susirenka pvz sesiu siuvinetoju grupele. kiekviena susigalvoja temuke, isiuvineja savo pasirinkta pirma paveiksliuka ir siuncia sekanciai - taip darbelis keliauja per visas sesias siuvinetojas, kol grizta atgal

Na aš suprantu taip. Sakysim susirenka 6 merginos. Visos pasiima po medžiagos gabalą. Kiekviena padalina savo medžiagą į tiek dalių, kiek dalyvių. Tada kiekviena susigalvoja temą ir ant vienos dalies išsiuvinėja. Tada siunčia medžiagą su jau vioena detale išsiuvinėta kitai. Taip eina ratu kol visos dalyvės savo dalį išsiuvinėja ir grįžta savininkei atgal.
QUOTE(Višniukė @ 2010 05 08, 21:33)
Labu mergikės

kokia kysa

Taip eina ratu kol visos dalyvės savo dalį išsiuvinėja ir grįžta savininkei atgal.
jai sitaip tai visai smagu

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 08, 21:48)
taip

aha tikrai smagus dalykas tas RR'as dar kikvienam dalyviui yra sukuriama e pasto dezute, kur kitos likusios siuvinetojos dalinasi schemom ir pan. tai viskam pasibaigus labai smagu gauti slaptazodi nuo savo temos dezutes ir pamatyt kas ten susirinko.
va koki rr'a gavau siu metu pradzioje..

Papildyta:
ir pasiuvineji tai, ko pats nebutum sumastes siuvint
va koki rr'a gavau siu metu pradzioje..

Papildyta:
QUOTE(Višniukė @ 2010 05 08, 21:49)
ir pasiuvineji tai, ko pats nebutum sumastes siuvint

geras
,tiesiog kazkas sugalvojo peliuku serija,ir kiekviena is isiuvineja savo pasirinkta peliuka?bet sesios siuvineja skirtingom temom ?

QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 08, 22:36)
geras
,tiesiog kazkas sugalvojo peliuku serija,ir kiekviena is isiuvineja savo pasirinkta peliuka?bet sesios siuvineja skirtingom temom ?

Manau,kad gali būti ir ta pati tema, ir skirtinga