Tai ka besibaigiant ziemai visos ases pasidaret ? Nieko, tuoj atsils, bus balos o po jomis ledas, gal atsigaus ir si tema. Zinoma nelinkiu nieko blogo. Tik ziemos va kelios dienos beliko. Po to PAVASARIS, tiesa ispradziu murzinas, ale vistiek pavasaris.
QUOTE(laguna @ 2006 02 18, 09:10)
Tik ziemos va kelios dienos beliko. Po to PAVASARIS, tiesa ispradziu murzinas, ale vistiek pavasaris. 
Kažkaip nemanau, kad taip greitai ateis tas laukiamas pavasaris
O mano mašiniukas tai dabar tfu tfutfu važiuoja, bet buvo visko
QUOTE(laguna @ 2006 02 18, 10:10)
Tai ka besibaigiant ziemai visos ases pasidaret ? Nieko, tuoj atsils, bus balos o po jomis ledas, gal atsigaus ir si tema. Zinoma nelinkiu nieko blogo. Tik ziemos va kelios dienos beliko. Po to PAVASARIS, tiesa ispradziu murzinas, ale vistiek pavasaris. 
Aišku, kad taip
Tai dėl to, kad tik trečiadienį mašiniuką iš autoserviso paleist žadėjo
Vaziavimo skirtumas jauciasi, kur ziema, kur vasara. Na, bet jokiu problemu su geromis padangomis nematau. Pas mus i kiema ivaziuoti kai reikia toks geras status kalniukas yra, na ir visuomet ten ledas, nieko ilipu su savo "limuzinu", o nekviesti kiemo lankytojai ilgokai pavargsta ant to kalniuko kol pasiekia virsune!
Man minusas ziema, kad labai murzina masina buna is po tu pliurzu
Tai kai reikia atidaryti bagazine rankas isiterlinu
cia didziausias ziemos minusas man!
Man minusas ziema, kad labai murzina masina buna is po tu pliurzu
QUOTE(lovely @ 2006 02 18, 13:57)
Vaziavimo skirtumas jauciasi, kur ziema, kur vasara. Na, bet jokiu problemu su geromis padangomis nematau.
Nu jo jo, aš irgi nemačiau, kol ant gero leduko neištaikiau
QUOTE(Noa @ 2006 02 18, 18:01)
Nu jo jo, aš irgi nemačiau, kol ant gero leduko neištaikiau
Kur jau jokios padangos nemačija
Mentas autoįvykio atstumus matavo - vos neišsidrėbė paslydęs 
Nepavydziu!
Tiesa, kai rasiau, kad ikopiu i kalniuka be problemu, bet kai leidziuosi nuo kalniuko, tai reikia labai atsargiai vaziuoti, jei nepataikai i provezas, tai mano BMW sikna nesa, kur vejas pucia
Linkiu visoms pratempti ziema be ivykiu, o vasara yra vasara, nors buna ir vasara visko!
Kada baigsis ta ziema. Atsiboda i salta masina rytais lipti. O tos druskos tai
. Plauni, plauni masina o ji balta ir viskas.
Druskų nematau, bet labai noriu savo vasarinių ratų
Gražesni, nu... 
Pala, o nuo kada juos privaloma keistis, ne nuo kovo? Bo šiaip jau žiema dar
QUOTE(mėta @ 2006 02 28, 22:23)
Žiūriu, kad jau rytoj kalendorinis pavasaris, o šį sezoną dar neteko "duotis" per pusnis, norint pasistatyt automobilį kieme. Ir užklimpt neteko. Nusivylus esu
Gal dar pasnigs.
Nu tikrai varguolė kokia
QUOTE(Noa @ 2006 02 28, 17:01)
Druskų nematau, bet labai noriu savo vasarinių ratų
Gražesni, nu... 
Vasariniu ratu teks dar menesiuka palaukti, juos galima keistis tik nuo balandzio 1dienos! As ir jau noreciau, bet kol dar tokia ziema, tai su vasariniais buciau, kaip karve ant ledo!
QUOTE(lovely @ 2006 03 01, 09:53)
Vasariniu ratu teks dar menesiuka palaukti, juos galima keistis tik nuo balandzio 1dienos! As ir jau noreciau, bet kol dar tokia ziema, tai su vasariniais buciau, kaip karve ant ledo! 
o nuo kada galima važinėti be šviesų??nežinau