Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimas žiemos sąlygomis

Tai ka besibaigiant ziemai visos ases pasidaret ? Nieko, tuoj atsils, bus balos o po jomis ledas, gal atsigaus ir si tema. Zinoma nelinkiu nieko blogo. Tik ziemos va kelios dienos beliko. Po to PAVASARIS, tiesa ispradziu murzinas, ale vistiek pavasaris. flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laguna: 18 vasario 2006 - 09:11
QUOTE(laguna @ 2006 02 18, 09:10)
Tik ziemos va kelios dienos beliko. Po to PAVASARIS, tiesa ispradziu murzinas, ale vistiek pavasaris.  flirt.gif

Kažkaip nemanau, kad taip greitai ateis tas laukiamas pavasaris schmoll.gif dar ilgai jaučiu teks po balas su ledais taškytis biggrin.gif
O mano mašiniukas tai dabar tfu tfutfu važiuoja, bet buvo visko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 02 18, 10:10)
Tai ka besibaigiant ziemai visos ases pasidaret ? Nieko, tuoj atsils, bus balos o po jomis ledas, gal atsigaus ir si tema. Zinoma nelinkiu nieko blogo. Tik ziemos va kelios dienos beliko. Po to PAVASARIS, tiesa ispradziu murzinas, ale vistiek pavasaris.  flirt.gif

Aišku, kad taip cool.gif Kuo asiausia asė cool.gif Galiu garantuot, kad iki kokio antradienio tyyykrai nepadarysiu jokios avarijos, kad ir kaip slidu būtų. Chaaa! Chaaa! cool.gif

Tai dėl to, kad tik trečiadienį mašiniuką iš autoserviso paleist žadėjo bigsmile.gif Nius tipo lempą pakeitė, skardas išlygino, radiatoriaus groteles, tai va dar nudažys ir tada atiduos bigsmile.gif Slidu vienok žiemą buvo nail.gif:
Atsakyti
Vaziavimo skirtumas jauciasi, kur ziema, kur vasara. Na, bet jokiu problemu su geromis padangomis nematau. Pas mus i kiema ivaziuoti kai reikia toks geras status kalniukas yra, na ir visuomet ten ledas, nieko ilipu su savo "limuzinu", o nekviesti kiemo lankytojai ilgokai pavargsta ant to kalniuko kol pasiekia virsune! bigsmile.gif
Man minusas ziema, kad labai murzina masina buna is po tu pliurzu verysad.gif Tai kai reikia atidaryti bagazine rankas isiterlinu lotuliukas.gif cia didziausias ziemos minusas man! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2006 02 18, 13:57)
Vaziavimo skirtumas jauciasi, kur ziema, kur vasara. Na, bet jokiu problemu su geromis padangomis nematau.

Nu jo jo, aš irgi nemačiau, kol ant gero leduko neištaikiau laugh.gif Kur jau jokios padangos nemačija laugh.gif Mentas autoįvykio atstumus matavo - vos neišsidrėbė paslydęs laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 02 18, 18:01)
Nu jo jo, aš irgi nemačiau, kol ant gero leduko neištaikiau laugh.gif Kur jau jokios padangos nemačija laugh.gif Mentas autoįvykio atstumus matavo - vos neišsidrėbė paslydęs laugh.gif

Nepavydziu! ax.gif Kiek supratau tai tau teko vaziuoti plikledziu, tuomet labai labai slidu, bet dygliuotos padangos - nesakyk padeda leda iveikti, ziurint dar koks greitis!
Tiesa, kai rasiau, kad ikopiu i kalniuka be problemu, bet kai leidziuosi nuo kalniuko, tai reikia labai atsargiai vaziuoti, jei nepataikai i provezas, tai mano BMW sikna nesa, kur vejas pucia lotuliukas.gif Juokas juokais, bet ten murine tokia siena, tai reikia ziureti atydziau g.gif
Linkiu visoms pratempti ziema be ivykiu, o vasara yra vasara, nors buna ir vasara visko! mirksiukas.gif
Atsakyti
Kada baigsis ta ziema. Atsiboda i salta masina rytais lipti. O tos druskos tai doh.gif . Plauni, plauni masina o ji balta ir viskas.
Atsakyti
Druskų nematau, bet labai noriu savo vasarinių ratų biggrin.gif Gražesni, nu... biggrin.gif

Pala, o nuo kada juos privaloma keistis, ne nuo kovo? Bo šiaip jau žiema dar blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 28 vasario 2006 - 21:06
Žiūriu, kad jau rytoj kalendorinis pavasaris, o šį sezoną dar neteko "duotis" per pusnis, norint pasistatyt automobilį kieme. Ir užklimpt neteko. Nusivylus esu biggrin.gif Gal dar pasnigs.
Atsakyti
QUOTE(mėta @ 2006 02 28, 22:23)
Žiūriu, kad jau rytoj kalendorinis pavasaris, o šį sezoną dar neteko "duotis" per pusnis, norint pasistatyt automobilį kieme. Ir užklimpt neteko. Nusivylus esu biggrin.gif Gal dar pasnigs.

Nu tikrai varguolė kokia laugh.gif Nepaklimpo. Niu nepergyvenk taip labai... Gal kokią kitą žiemą paklimpsi,a? console.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 02 28, 17:01)
Druskų nematau, bet labai noriu savo vasarinių ratų  biggrin.gif Gražesni, nu... biggrin.gif

Pala, o nuo kada juos privaloma keistis, ne nuo kovo? Bo šiaip jau žiema dar blink.gif

Vasariniu ratu teks dar menesiuka palaukti, juos galima keistis tik nuo balandzio 1dienos! As ir jau noreciau, bet kol dar tokia ziema, tai su vasariniais buciau, kaip karve ant ledo! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2006 03 01, 09:53)
Vasariniu ratu teks dar menesiuka palaukti, juos galima keistis tik nuo balandzio 1dienos! As ir jau noreciau, bet kol dar tokia ziema, tai su vasariniais buciau, kaip karve ant ledo! mirksiukas.gif

o nuo kada galima važinėti be šviesų??nežinau blush2.gif
Atsakyti