Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimas žiemos sąlygomis

QUOTE(lotute @ 2006 01 23, 13:45)
na jau jau pranesa siokius tokius atsilimus thumbup.gif  thumbup.gif

Pagaliau clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 23, 11:15)
Šalti šalti bek is kiemo  fear.gif  eina peklon tie salciai  blink.gif  viskas butu gerai, tik vat mano masinoje kazkas negerai ir masina visai nesyla per siuos salcius  verysad.gif  ir kojas ir rankas nusalau kol siandien iki darbo atvaziavau  doh.gif

Gal antifrizo mažokai aušinimo sistemoje? g.gif
Atsakyti
maniškis golpukas jau nuo ketvirtadienio nerodo gyvybės ženklų sad.gif laukiu atšilimo, bet kaip reikės man jį užkurt, neįsivaizduoju sad.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 01 23, 12:10)
Gal antifrizo mažokai aušinimo sistemoje?  g.gif

tai kad su antifrizu viskas gerai blush2.gif buvo nuspresta kad greiciausiai termostatas nedirba, tai draugas nupirko termostata, bet paaiskejo kad autoservisai geriausiu atveju tik ketvirtadieni priims, kai jau ir salciai baigsis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrytuke @ 2006 01 23, 13:17)
tai kad su antifrizu viskas gerai  blush2.gif  buvo nuspresta kad greiciausiai termostatas nedirba, tai draugas nupirko termostata, bet paaiskejo kad autoservisai geriausiu atveju tik ketvirtadieni priims, kai jau ir salciai baigsis  doh.gif

o geras doh.gif
Atsakyti
na va mano masiniukas kaip bitute dirba thumbup.gif per salcius didziuosius uzsivede, o vakar ir termostata pakeite, tai dabar vel silta masinoje thumbup.gif ir pastovi duju-benzino persijunginejimo problema dingo, kai masina pasyla jau tik ant duju vaziuoja thumbup.gif tai vat merginos pas ka per salcius nesyla masina tai:
1. pasitikrinat ar uztenka antifryzo bakelyje
2. jei pirmas punktas nepadeda, greciausiai bus sugedes termostatas
3. jei ir antro pakeitimas nepades, tai gali kazkoks peciukas buti sugedes 4u.gif
Atsakyti
maniškė irgi per šalčius neužsivedė, bet šiandien jau užkūriau... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano mašiniukas veikia kaip reikalas ir per tokius šalčius. O šiap apie vairavimą žiemą nieko ypatingo negaliu pasakyti, nes neseniai pradėjau vairuoti ir negaliu palyginti su vairavimu vasarą.
Atsakyti
Na ką... Išbandėm slidumą, išbandėm minus 20 (važiavau!), dabar programoje nusimato pūgos... Pagal prognozes. Kų darom? Milabraaaaaaaa ! biggrin.gif
Atsakyti
Nu ka, per pugas dabar reiks bent jau puse valandos anksciau keltis. Kol masina atsikasi doh.gif O siaip man patinka puga, ypac kai su arbatos puodeliu ziuri pro langa rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2006 01 24, 22:14)
Nu ka, per pugas dabar reiks bent jau puse valandos anksciau keltis. Kol masina atsikasi  doh.gif 

Svarbu dar pataikyt ir savo atsikast laugh.gif

O siaip man patinka puga, ypac kai su arbatos puodeliu ziuri pro langa  rolleyes.gif
Tttaaaaip, penktadienio vakare, kai ryt ryte niekur važiuot nereikia. Ir dar ant atvirukų. O šiaip bjaurastis dry.gif
Atsakyti
Labas,

O man labai patinka važiuoti per pūgas, liūtis ir pnš.
Pažiūrėkite šį mažą filmuką. Reikia būtinai garso ir kiek galima įsijausti į tai kas vyksta lyg vyktų su jumis. Kantriai palaukite kol parsisiųsite.
Atsakyti