apsisprendžiau per tą laiką. Noriu balto ir tampresnio , kad greit neištąsyčiau. Tik va galvoju, kokia spalva gražiausiai atrodo tas raštelis, patark, gal balta nesižiūri?
Sveika sugįžus,
apsisprendžiau per tą laiką. Noriu balto ir tampresnio , kad greit neištąsyčiau. Tik va galvoju, kokia spalva gražiausiai atrodo tas raštelis, patark, gal balta nesižiūri?
labas noriu užsakyti lygiai tokį kaip paskutinėje nuotraukoje,tai kaip suprantu - gintarinis
garuolyte, žinok nėra raudonos spalvos
[/quote]
, o kaip bordo ar avietinė margos, gal šios mažumėlę raudonai sp. prijaučiančios būtų. Man dovanai šaliko reikia.
Sveikos,
Labai grazus saliai.
Labai grazus saliai.
Sveika,
vis dėlto baltas... Ačiū ir laukiu.
vis dėlto baltas... Ačiū ir laukiu.
Kaip ir rašiau arba bordo margą arba avietinį margą, savo nuožiūra. Ačiū
Labutis. Kadangi prie mano vardo vis dar rašoma išsirinkti spalvą, tai dar kartą kartoju: rudas 16 nuotraukoj treti iš eilės siūlai arba 19 nuotrauka, jeigu ten tie patys. Jeigu ne tie patys - iš šviesesnių.
Aga, turiu klausimą: ar mano eilė spės iki rugsėjo 8 dienos? Labai labai reikia
Aga, turiu klausimą: ar mano eilė spės iki rugsėjo 8 dienos? Labai labai reikia
lieku prie to paties smėlinis- oranžinis (buvęs gintarinis) spalva ir tankumas kaip nuotraukoj Nr. 15
Ačiū Aga
Tamsiai rudas
QUOTE(garuolyte @ 2006 08 22, 10:30)
Kaip ir rašiau arba bordo margą arba avietinį margą, savo nuožiūra. Ačiū
apsisprendžiau galutinai - avietinį, dėl kainos nėra problemų, su malonumu galima sumokėti ir 50 lt.