Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

Sveika sugįžus,
apsisprendžiau per tą laiką. Noriu balto ir tampresnio , kad greit neištąsyčiau. Tik va galvoju, kokia spalva gražiausiai atrodo tas raštelis, patark, gal balta nesižiūri? g.gif 4u.gif
Atsakyti
sveika sugrizus 4u.gif , dabar lauksiu, taigi pirma eilej biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti

labas noriu užsakyti lygiai tokį kaip paskutinėje nuotraukoje,tai kaip suprantu - gintarinis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingulė: 20 rugpjūčio 2006 - 16:07

garuolyte, žinok nėra raudonos spalvos sad.gif Nei vienspalvės, nei nieko su raudonu sad.gif Yra tik angora, bet siūlai storoki ir negražiai gauna sad.gif
[/quote]

, o kaip bordo ar avietinė margos, gal šios mažumėlę raudonai sp. prijaučiančios būtų. Man dovanai šaliko reikia.
Atsakyti
Sveikos,

Labai grazus saliai. bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika,
vis dėlto baltas... Ačiū ir laukiu. 4u.gif
Atsakyti
Kaip ir rašiau arba bordo margą arba avietinį margą, savo nuožiūra. Ačiū
Atsakyti
Labutis. Kadangi prie mano vardo vis dar rašoma išsirinkti spalvą, tai dar kartą kartoju: rudas 16 nuotraukoj treti iš eilės siūlai arba 19 nuotrauka, jeigu ten tie patys. Jeigu ne tie patys - iš šviesesnių.

Aga, turiu klausimą: ar mano eilė spės iki rugsėjo 8 dienos? Labai labai reikia wub.gif
Atsakyti
lieku prie to paties smėlinis- oranžinis (buvęs gintarinis) spalva ir tankumas kaip nuotraukoj Nr. 15

user posted image
Atsakyti
Ačiū Aga wub.gif Tamsiai rudas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(garuolyte @ 2006 08 22, 10:30)
Kaip ir rašiau arba bordo margą arba avietinį margą, savo nuožiūra. Ačiū

apsisprendžiau galutinai - avietinį, dėl kainos nėra problemų, su malonumu galima sumokėti ir 50 lt.
Atsakyti
tai kaip supratau balktų siūlų jau turi blush2.gif ax.gif
Atsakyti