Įkraunama...
Įkraunama...

Šalikėliai - garbanėlės, mocheriniai šaliai

Na, ir kaip siūlų paieška baigėsi, kokie rezultatai? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 25, 19:16)
sad.gif Nieko negavo, iš šios rūšies siūlų nieko neatvežė cray.gif Žadėjo ateinančią savaitę, tai labai labai tikiuosi. Taip, kad mano išeiginė nuėjo šuniui ant uodegos...

Nepergyvenk, viskas išsispręs... console.gif Ir mes visos tikimės.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 25, 10:40)
Impresion, va įdėjau dabar tavo spalvą, ar tinka? Tamsiai rudas ir šiek tiek tokio žalio, bet labai labai tamsiai žalio į rudumą.
Šaliai

Tinka mirksiukas.gif Labai laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga, aš turiu 1 nepradėtą pokelį tokių siūlų (žalia su baltu) Linate, tai gal galėtum iš manųjų numegzti?
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 26, 19:42)
Man parašyk tiksliai kokie, kokia sudėtis, nes Linate biški tysta šitie šaliai.

delux Linate angora. 70% angoros, 30% PAC (velnias žino, ką tai reiškia g.gif ). 100 g Cond. 3.52 Oz. Ca. 550 mt. - 601.7 Yds.

Viską nurašiau, ką radau. Mama mezgė man šaliką ir kepurę iš jų, bet sunkiai, nes sąnariai nesveiki. Tai nešiojasi gerai. O kaip dėl šalio - nežinau, spręsk Tu.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 21, 21:17)
Gražiausiai atrodo ne vienspalviai, tada raštas gerai matosi. Vienspalviai taip neišryškina rašto. Čia sudėjau spalvas, kurias turėjau nufotkintas.
Visos šalių spalvos

1. rds baltas
2. Aaukse margas avietinis
3. vi_ka - avietinis
4. Impression rudas - 19 nuotrauka
5. Aumiga - gintarinis
6. garuolyte - alyvinis arba avietinis
7. Lėja32-baltas
8. Ingulė - gintarinis
Rytoj lėksiu pirkti siūlų ir į darbą kibsiu ax.gif

QUOTE(Aga @ 2006 08 26, 11:16)
Jei negaunu siūlų, tai baigus baltą iškart Impression tau pradėsiu, kol gausiu siūlų kitų. Baltą tikiuos baigti per savaitgalį.

Aga, o kaip su mano ? unsure.gif g.gif vi.ka ir impression tai po manęs ax.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aaukse, kad negaunu siūlų kokių reikia spalvų, eitumėt visos pagal eilę sad.gif Bet ketvirtadienį jau pažadėjo, kad tikrai bus.
Lėja, iš angoros mezgiau ardžiau kelis kartus, angora per stora tokiam šaliui. Galiu parodyt kaip atrodė angorinis, man tai baisus. Taip jo niekas ir nenorėjo, atidaviau į kaimą, nes nei storais virbalais nesigauna, nei plonais, nėra to purumo...
user posted image

Atsakyti
Na, tai lauksim baltų... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 27, 22:11)
rds, tavo baltas baigtas, ryt išsiųsiu. paskutinės nuotraukos:
rds baltas

Tai jau čia aš savo baltą įsivaizduoju... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 27, 22:11)
rds, tavo baltas baigtas
rds baltas

bigsmile.gif grožis

QUOTE(Aga @ 2006 08 27, 22:17)
Baltas man irgi dabar labai patiko, sėdžiu ir žaviuosi  blush2.gif

ir aš žaviuosi ir laukiu kol atsiimsiu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 08 30, 12:56)
Gavau avietinių pagaliau, kitoj vietoj, brangiau, bet vistiek pirkau. Taigi tik pabaigiu Impression ir pradedu iškart Aauksei, iki kitos savaitės pasitengsiu kaip nors numegzti per savaitgalį. Po to sąrašas eina taip:
1. Aumiga - gintarinis
2. garuolyte - alyvinis arba avietinis
3. Lėja32-baltas
4. Ingulė - gintarinis

Laukiu su džiaugsmu...
Gero mezgimo. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
jei siustum i Mazeikius,tai noreciau bordo spalvos salio labai bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti