Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

Tina, nu jau pūstažandė wub.gif gražuolė wub.gif
vakar tokia graži šventė mergaitės moykloje buvo, bet tas nenaudėlis lietus nebeleido jos pabaigti. Net karinis orkestras buvo, bendrą projektą su vaikais paruošęs - gražu, tik gaila, kad visko mes nepamatėm, o jie nepraodė, ką buvo paruošę - vaikai nusiminė sad.gif
O mes vis ruošiamės pirmosios komunijos šventei bei išleistuvėms (4 klasė) - kokia pusė algos nueis doh.gif
Gražios dienos visom 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas.
nebeturiu laiko nė žodelio brūkštelt smile.gif . vėl daržai, statybos ir vaikinui mokslų pabaiga. toks kvailai užburtas ratas.....vakar tik 22 val iš daržo pasitrenkiau, nė pamokų nepatikrinau- o šiandien kyšt po nosim mokytojos raštelį, kviečia susitikt pokalbiui po pamokų doh.gif . niekaip negaliu šiandien, tai sakė į namus ateis. vėl vaikinas ko tais prisidirbo verysad.gif . rytą pašokau iš miego susapnavusi kad Matą mašina pertrenkė, jetau, net dabar dar purto vidinis drebulys. merginą vakar paskiepijom, tai puse naktelės verkė. dėjau kompresus ant kojų, tai truputį apramino kojytes ir užmigo mažulė. nu nėra buvę, kad į skiepą sureaguotų g.gif , o vakar...
tai tiek pas mane- geros Jums dienelės 4u.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinsiu ir as savo istorija, sunku dalintis su artimaisiais, lengviau parasyt. Istorija liudna, skaiciau jusu, atrodo, kad kiekvienam savas skausmas sunkiausias, bandziau surast mamas, kurioms buvo panasiai, atsiliepkit, jei buvo kas panasaus.

Turejau du nesivystancius nestumus, gana mazus, skausmo buvo daug, bet su vyru nepraradom vilties sulaukt savo stebuklo. Sia ziema po 1.5 metu, atrode pailseje ir pasiruose vel per Kucias suzinojom, kad stebuklas ivyko. Visa laika galvojau ir tikejau, kad su situo vaiku viskas bus gerai, vijau visas blogas mintis, daktarai tikino, kad nestumas gerai vystosi. Taip sulaukem ir tos 13 savaites, po, kurios, atrodo jau nieko blogo ivykt negali. Viso nestumo metu kas pora savaiciu pakraujuodavau, paguledavau ligoninej, taip sulaukiau pirmuju judesiuku, mazyle many taip spurdejo.

22 savaite pajutau, kad kazkas bega per kojas, raudancia vyras nuveze i ligonine, daktarai patere nutraukti nestuma, tai buvo prieslaikinis vandenu nutekejimas. Raudojau gimdykloj ir klausiau, gal dar ka galima padaryti? Gydytojai sake, kad pavojinga laukti, bet vandenu liko, ir jei man nepasidarys blogiau, galim laukti. Taip ligoninej nuolat kraujuodama, jausdama spazmus prabuvau 2 savaites, buvo daugiau nei 24 savaites, kasdien verkiau ir dziaugiausi, kad dar spurda mano stebuklas, vandenu padaugejo, jie nebebego. Mane israse namo ir liepe gulet.
Buvau pasiryzus viskam, galejau gulet, galejau bet ka padaryt, kad tik sulaukciau tos daktaru rekomenduojamos 27 savaites, kai vaikeli galima gelbet.

Deja, po keliu dienu namie, vandenys vel pradejo begti, ligoninej po tyrimu paaiskejo, kad infekcija mano kune dideja ir laukti darosi pavojinga mano gyvybei. Mano mazylei buvo 25 savaites, Cezaris buvo pavojingas man del infekcijos. Daktarai vis kartojo, kad gimdyciau pati, jei lemta tai lemta vaikeliui isgyvent, man bus geriau del kitu nestumu ateityje, jei gimdysiu pati. Apie jokius kitus vaikus ir nestumus galvot negalejau, norejau sito, tik sito vaiko, kuris spurdejo, blaskesi many ir labai nenorejo gimti pries laika. 4 paras mane skatino skatinamaisiais vaistais, gimdos kaklelis labai sunkiai atsidarinejo. Visi kartojo, kad vaikeliui sansu labai mazai, turiu galvot apie save, o as laukiau stebuklo, o gal....
Gimdziau sunkiai, vaikelis iki pat paskutines sekundes blaskesi, sirdute plake. Tik veliau gydytojas pasake, kad pries pat stumima sutriko sirdies veikla. Gime mergyte ir jau nekvepavo, sirdutes veikla buvo sustojusi. Kai ja man parode, tai buvo mazas zmogeliukas, tokia miniatiurine 650 g. mano grazuole uzmerktom akytem...I popieriu suvyniotas kunelis, mano karalaite, kuria maciau pirma ir paskutini karta. Raudojom ir raudam abu su vyru kartu, nezinau, nei kaip atsigaut nei kaip gyvent toliau. Kiekviena ryta ciupineju savo pilveli, gal kas pasispardys, deja...

Atsiprasau visu, kurias labai nuliudinau, bet norejau papasakot, gal kam is mamyciu buvo prieslaikinis gimdymas, kurios neteko vaikelio, o paskui sulauke stebuklo...
Atsakyti
QUOTE(kroskute @ 2010 05 20, 09:36)
Merginos, pasidalinsiu ir as savo istorija, sunku

labukas,

pacios didziausios stiprybes tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , mano panasi istorija buvo:kraujavimai, infekcija, prieslaikinis 20sav. ir du prarasti suneliai verysad.gif

Laikykis , zinau kaip tau sunku, nes paskaicius tavaja istorija asaros eme vel kauptis akyse, nes pilnai suprantu tavo jausmus, troskima tureti vaikeli, tustumos jausma ir begalini skausma sirdyje, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif , console.gif
Atsakyti
Mano buvo kitoks atvejis...pas mane apsigimimas buvo ir kai ėjo 22 sav. skatino...bet po to dar gimė 2 dukrytės... wub.gif
Žinau žodžių nėra paguost, atrodo kad pasaulis apsivertė aukštyn kojom...tad laikykis ir tikrai dar turėsi vaikučių...
Atsakyti
Merginos, pasidalinsiu ir as savo istorija, sunku dalintis su artimaisiais, lengviau

Uzuojauta console.gif Stiprybes jusu seimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 20 gegužės 2010 - 09:26
Labas rytas
Atsiprasau visu, kurias labai nuliudinau, bet norejau papasakot, gal kam is mamyciu buvo prieslaikinis gimdymas, kurios neteko vaikelio, o paskui sulauke stebuklo...

Yra cia visokiu mamyciu... vienokiam ar kitokiam laike netekusiu... ir yra po netekties jau vaikuciu turinciu... sustiprekit... atsigaukit truputeli... ir ateis stebukliuklas i jusu seima 4u.gif
Atsakyti
[quote=kroskute,2010 05 20, 08:36]

console.gif laikykis kaip nors verysad.gif buvo ir man 2 persileidimai 16,ir 20 sav.,tai 16 sav. berniukas buvo maciau, o dukryte 20 klause ar atnesti sutvarkius parodyti,bet as jau pati nenorejau verysad.gif
Atsakyti
Merginos, pasidalinsiu ir as savo istorija

console.gif saunuole kad atejai 4u.gif nes bus sunku, bus tokiu akimirku kada gyvent nenoresi....turesi tai isgyventi 4u.gif sunkiai bet kartu kaip nors iveiksim...

As pagymdziau savo trecia dukryte balandzio 3d buvo 29savaites gymdziau zinodama kad ji nepravirks..Ji buvo labai grazute 1180g 38cm...beproto skaudu...bet judam i prieki...sunkiai po zingsneli...neketinu sustoti..dar keli menesiukai ir vel bandysime smile.gif Saunuole kad gimdei pati...nes po cezario kiek zinau metus negalima pastoti...Mano atveju svarste ar leisti gymdyti paciai ar daryti cezari...nors as apie tai suzinojau jau kai gavau israsa is ligonines.Ir aciu dievui kad gymdziau pati..

Mamytes vakar senukose uzmaciau statuleliu angeliuku ir gan nemazu g.gif manau visai tiktu vietoi paminkliuko...bet galvoju kiek laiko isstovetu g.gif

Mums buvo rasti letinio chorionamnionito pozimiai...paprastai tariant lietine infekcija...kuria gyd. praziurejo.

Radau labai aisu paveisliuka
user posted image
Cia aprasymas rusu alba jai kas skaito...
http://www.ureaplasm...p?article_id=48
Atsakyti
kroskute 4u.gif mirksiukas.gif

o musu kale pasiutele pusryciams tetuko tapkes sugrauze doh.gif lotuliukas.gif
Kristulee sukis sukis tam uzburtam rate, po to i manekenes galesi eit smile.gif , suprantu tave, tik namie neturiu burio vaiku, bet irgi -darbas, darzas , namai, renginiai doh.gif , aciudie kad kelnes dar nesmunka, ba jau reiktu tada man tempus stabdyt... laukiu jau ziemos , kad laiko daugiau laisvo butu tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
QUOTE(kroskute @ 2010 05 20, 08:36)
Merginos, pasidalinsiu ir as savo istorija, sunku dalintis su artimaisiais, lengviau parasyt. Istorija liudna, skaiciau jusu, atrodo, kad kiekvienam savas skausmas sunkiausias, bandziau surast mamas, kurioms buvo panasiai, atsiliepkit, jei buvo kas panasaus.

Mano taip pat panasi istorija.
Savo berniuku netekau 19sav.
Vandenys nubego,kuriu net nepastebejau,nes kraujavau visa nestuma.Ir po keliu dienu uzejo saremiai.Ju sirdeles plake,vis dar plazdejo many,bet mano organizmas susimaise su laiku ir stume juos nepasigailedamas.
Pirmom dienom norejau tik savo berniuku,jokiu kitu vaikiuku.Paskui matyt protas susitaike,jog ju nebus.
Kiekviena men. sulaukdama mmm ivykdavo tragedija,nes norejau kuo greiciau pastoti.
Stai jau 9men. atejo (kaip greitai laikas eina blink.gif ),vis dar laukiu,laukiu,laukiu...

Kroskute console.gif
Atsakyti

Labas, aš savo žvaigždutės netekau 22 sav. labai panaši situacija - kraujavau gal nuo 6-8 sav. vis po truputį, gulėjau ligoninėje keletą kartų, čiulpiau magnio tabletes (po šiai dienai prisimenųu jų skonį), vietinėj ligoninėj gerai prižiūrėjo, bet kai išsiuntė į Kauną doh.gif nu, nepasisekė man su gydytoja KMUK. Ten ir netekau savo žvaigždelės - teišgyveno 50 min. verysad.gif po jos turėjau dar vieną labai sklandų nėštumą, džiugią žinią, kad laukiuosi sūnaus, o sesė sulauks taip trokštamo brolio wub.gif Tačiau šį kartą likimas iš mūsų pasišaipė kitaip - gimė berniukas su širdies yda, kuri mus nugalėjo bebaigiančius trečiuosius metus angel_sadangel.gif Taigi, šiuo metu turime du angelus ir dar bent vieną svajonėse wub.gif
O tu tyrimus kokius dareisi, kad vis persileidimai pas tave kartojasi? Aš dabar po truputį viską išsitirsiu, nes jau pabodo gydytojais vien pasikliauti. Gal tuomet ramiau man pačiai bus...
Atsakyti