Galvoju kaip čia yra nauja mamytė prisijungė, o kur naujas leliukas??? Pasirodo Gabrieliukas jau turi savo sūnuką Erikutį 3150g... Sveikinimai jiems dideliausi
pas mus marmurinis angeliukas,sake jie kazkaip specialiai inpregnuoti kad ilgiau issilaikytu,mes irgi kazkur kaune issirinkom,juos parveza is kazkur kitur,gerai nepamenu gal is ispanijos
Merginos, pasidalinsiu ir as savo istorija, sunku dalintis su artimaisiais, lengviau parasyt. Istorija liudna, skaiciau jusu, atrodo, kad kiekvienam savas skausmas sunkiausias, bandziau surast mamas, kurioms buvo panasiai, atsiliepkit, jei buvo kas panasaus.
...
Atsiprasau visu, kurias labai nuliudinau, bet norejau papasakot, gal kam is mamyciu buvo prieslaikinis gimdymas, kurios neteko vaikelio, o paskui sulauke stebuklo...
Užjaučiu tave labai...
Man pačiai analogiškai buvo įvykę- 22 savaitę nubėgo vandenys... Skirtumas tik tas, kad negulėjau ir nelaukiau. Kitą dieną skatino gimdymą. Irgi prašėm cezario, bet nieks neklausė. Sūnelis buvo per mažas gimti. Mirė gimdymo takuose... Aš ir laukiau jš ant rankų 500g stebukliuką, bet jau užmerktomis akytėmis...
Suprantu kaip jautiesi, bet turi gyvent toliau... Daug mamyčių gyvena. Bus kitų vaikiukų, bet ją visada atsiminsi.
Sveikutes mergaites Aciu jums labai uz sveikinimus Mus vakar isleido namucio,si kart labai greitai.Operacija praejo super gerai ir greitai.Mazylis sveikutis ir nuostabus.
Sveikutes mergaites
Aciu jums labai uz sveikinimus
Mus vakar isleido namucio,si kart labai greitai.Operacija praejo super gerai ir greitai.Mazylis sveikutis ir nuostabus.
Sveikutes mergaites
Mus vakar isleido namucio,si kart labai greitai.Operacija praejo super gerai ir greitai.Mazylis sveikutis ir nuostabus.
Sveikutes mergaites
Sveikutes mergaites
aciu labai, kad pasidalinot savo skausmu, kazkaip lengviau pasidare, kai skaiciau jusu laiskelius, aciu uz uzuojautas, paguodos zodzius, asaros ritasi lyg pupos, bet noriu gyventi toliau, reikia surast jegu, o ju taip nera... Mergaites, klausiat apie tyrimus, as net nezinau, kokius reiktu tokiu atveju daryti, del nesivystanciu viska darem ir genetinius ir kraujo del antifosfolipidinio sincdromo ir tuos del toksoplazmozes, citomegalo viruso, nieko man niekad nerado, o cia sako gydytojai, kai tiek isnesioji kazkokia infekcija, kazkuri raset, kad kazka rado, pas mane rado kazkokia misria infekcija, t.y. tiksliai negali pasakyti kas ir kaip. Gydytojai sako, kad vel pastojus reikia imt paselius daznai ir slapimo ir gimdos kaklelio, ka jums sake? Gal kazka tyretes, ko as dar nesityriau?
kroskute, man irgi buvo nustate kazkokia infekcija, kuri tipo ardo vandenmaisy, ir kuri sukelia prieslaikiny vandens nutekejima.. Bet kai laukiausi savo maziukes nieko ipatingo nedare...