Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

labukas visom 4u.gif

krokute,didelė tau užuojauta,laikykis console.gif

gabrieliukui dideliausi ir šilčiausi apkabinimai ,aukit sveikučiai wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gabrieliuk - nuostabios naujienos wub.gif clap.gif Aukit sveiki ir gražūs, džiaukitės vienas kitu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2010 05 20, 20:38)
Mergaitės

Galvoju kaip čia yra nauja mamytė prisijungė, o kur naujas leliukas??? g.gif  Pasirodo Gabrieliukas jau turi savo sūnuką Erikutį wub.gif  3150g... Sveikinimai jiems dideliausi wub.gif  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif

QUOTE(tanler @ 2010 05 21, 00:17)

g.gif vat ir man tas klausimas iskylo...reik pasiteirauti pardei is ko jie padaryti...

pas mus marmurinis angeliukas,sake jie kazkaip specialiai inpregnuoti kad ilgiau issilaikytu,mes irgi kazkur kaune issirinkom,juos parveza is kazkur kitur,gerai nepamenu gal is ispanijos blush2.gif

Ermita,jus gal Čičinuose uzsakinejot?
Atsakyti
QUOTE(kroskute @ 2010 05 20, 09:36)
Merginos, pasidalinsiu ir as savo istorija, sunku dalintis su artimaisiais, lengviau parasyt. Istorija liudna, skaiciau jusu, atrodo, kad kiekvienam savas skausmas sunkiausias, bandziau surast mamas, kurioms buvo panasiai, atsiliepkit, jei buvo kas panasaus.

...
Atsiprasau visu, kurias labai nuliudinau, bet norejau papasakot, gal kam is mamyciu buvo prieslaikinis gimdymas, kurios neteko vaikelio, o paskui sulauke stebuklo...

Užjaučiu tave labai...
Man pačiai analogiškai buvo įvykę- 22 savaitę nubėgo vandenys... Skirtumas tik tas, kad negulėjau ir nelaukiau. Kitą dieną skatino gimdymą. Irgi prašėm cezario, bet nieks neklausė. Sūnelis buvo per mažas gimti. Mirė gimdymo takuose... Aš ir laukiau jš ant rankų 500g stebukliuką, bet jau užmerktomis akytėmis...
Suprantu kaip jautiesi, bet turi gyvent toliau... Daug mamyčių gyvena. Bus kitų vaikiukų, bet ją visada atsiminsi.
Atsakyti
Labutis.
kažkaip viskas tuo pačiu ritmu- nauja mamytė-mažas leliukas...

Gabrieliuk, sveikinam Jūsų šeimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
kroskute- verysad.gif console.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif
Aciu jums labai uz sveikinimus wub.gif
Mus vakar isleido namucio,si kart labai greitai.Operacija praejo super gerai ir greitai.Mazylis sveikutis ir nuostabus. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2010 05 21, 10:52)
Mus vakar isleido namucio,si kart labai greitai.Operacija praejo super gerai ir greitai.Mazylis sveikutis ir nuostabus. wub.gif

Saunuoliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2010 05 21, 12:52)

thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba diena! 4u.gif

QUOTE(gabrieliukas @ 2010 05 21, 11:52)

wub.gif

Apsilankiau pas vasarinukes.Pamacius vienos mergytes nuotraukyte,nubraukiau pora asaru......
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2010 05 21, 12:52)

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Merginos,

aciu labai, kad pasidalinot savo skausmu, kazkaip lengviau pasidare, kai skaiciau jusu laiskelius, aciu uz uzuojautas, paguodos zodzius, asaros ritasi lyg pupos, bet noriu gyventi toliau, reikia surast jegu, o ju taip nera...
Mergaites, klausiat apie tyrimus, as net nezinau, kokius reiktu tokiu atveju daryti, del nesivystanciu viska darem ir genetinius ir kraujo del antifosfolipidinio sincdromo ir tuos del toksoplazmozes, citomegalo viruso, nieko man niekad nerado, o cia sako gydytojai, kai tiek isnesioji kazkokia infekcija, kazkuri raset, kad kazka rado, pas mane rado kazkokia misria infekcija, t.y. tiksliai negali pasakyti kas ir kaip.
Gydytojai sako, kad vel pastojus reikia imt paselius daznai ir slapimo ir gimdos kaklelio, ka jums sake? Gal kazka tyretes, ko as dar nesityriau?

Atsakyti
kroskute, man irgi buvo nustate kazkokia infekcija, kuri tipo ardo vandenmaisy, ir kuri sukelia prieslaikiny vandens nutekejima..
Bet kai laukiausi savo maziukes nieko ipatingo nedare...
Atsakyti