Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

Sveikos, mamytes,
labai retai beapsilankau, vis su savo vyrais uzsiemusi smile.gif uzjauciu visas naujas mamytes..
As siandien labai idomiai pasijutau.. maniau, kad jau sugebejau susitaikyti su savo netektimi, o pasirodo jog manyje yra tokiu idomiu jausmu.. Siandien atejo biblijos aiskintojos kazkokios (paprastai nesileidziu i kalbas, bet kad jau 6 karta eina, tai nusprendziau paklausyti vien is mandagumo).. zodziu, kai man eme rodyti labai graziais paveiksliukais knygute ir pasakoti koks dievas yra geras ir kaip jis vykdys tokius pazadus, kaip antai: ir numireliai atgis, ir invalidai pasveiks... zodziu, sirdyje pajutau toki pykti, zvelgdama i tuos paveikslelius!! Nustebau, nemaniau, kad manyje yra toks pyktis ir nusivylimas religija.. zodziu, neilgai uzsibuvo moteriskes, bet sake dar karta ateis ir man paaiskins, kodel vis gi zmones kencia... Zodziu, bus idomu isgirsti atsakyma..
Gimus mazyliui labai neberandu sau ramybes.. kol jo nebuvo, kazkaip negalvodavau kaip augtu mano mergytes.. o dabar nuolat matau kaip jos zaistu su vyresneliu (juk jau netrukus butu 3 metai joms), kaip gera butu juos tureti visus drauge.. noriu visu savo keturiu vaiku.. Baisiai liudna.. o ir vyresnelis pradejo labai daznai kalbeti apie seses, uzdavinet visokius klausimus.. Sudetinga viskas..
Tai va, tokiom emocijom ir gyvenu... Bet bandau neuzsidaryti liudesio bokste.. Tikiuos, kad cia mano pogimdyviniai hormonai siaucia ir kad tuoj vel busiu savimi, o ne liudesiuke.. Labai jau banguoja tos mano nuotaikos: nuo euforijos ir atgal..
Tai va, pasipasakojau ir eisiu.. Reiks prisruosti ir man parodyti jums savo ypatinga mazyli, kuri sesutes mums padovanojo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antuke: 26 gegužės 2010 - 21:49
Antuke kai perskaiciau tavo posta tai pamaciau save blush2.gif kai buvau kapinese sekmadieni viena moteriske salia, pamate kuniga ir sako savo vyrui reik pakvesti tegu pasimeldzia...o man toks pyktis sukylo...kaip pradejau an jos rekti "ka jis jums pades? Jems jau niekas nepades!"apsizliumbiau...o ji man pradejo aiskinti kad mes jauni ir nieko nesuprantam,bla-bla-bla, del mirusiu negalima verkt...O kas belieka, paklausiau as?As va dukra palaidojau,kodel gi jai dievas toks geras, kodel pasieme ja?kuom tas vaikelis nusikalto pries dieva?Dievui matyt reikalingas buvo jusu vaikas ir nereikia pykti...Man sakau ji ir gi buvo reikalinaga! Niekada nesuprasite ka mes mamos jauciam!Kas nepraejo nesupras niekada!Tik tada ji nutylo...O pirkdama geliu paprasiau 5vnt o man moteriske sako reikia nesti lygini skaiciu,ka zmones pagalvos blink.gif ...o man sakau pofig kas ka galvos kiek noriu tiek ir nesu mad.gif ....oi mamytes issilejau ir apsizliumbiau.

O nuotaikos svyravimas tai normalu...as galiu juoktis o uz penkiu minuciu kaukti ne savo balsu doh.gif dabar stengiuosi prisitaikyti prie tokio gyvenimo..

zydra kaip as laukiu kada galesiu ikelti tokias nuotraukeles wub.gif mane zavi tokios seimynines nuotraukos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 26 gegužės 2010 - 22:54
Labas rytas user posted image nuejau trecia naties miegoti wink.gif uz tai palenkiau visas kelnes biggrin.gif vaziuosiu dar bateliu nusipirkti ir galesiu eit grazi pas vaika i baliuska user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tanler: 27 gegužės 2010 - 08:11
Labas rytas...
ruošiuos pas gydytoją... verysad.gif bijau...
Geros dienelės, mamytės 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nasata: 27 gegužės 2010 - 08:48
QUOTE(nasata @ 2010 05 27, 09:42)
Labas rytas...
ruošiuos pas gydytoją... verysad.gif bijau...
Geros dienelės, mamytės  4u.gif

Pas ka eisi?
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 27, 09:48)
Pas ka eisi?

Eisiu pas tą, kuri mane prižiūrėjo, kai laukiausi... neičiau pas ją, bet noriu išgirst jos versiją tiesiog...
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 27, 09:52)
Eisiu pas tą, kuri mane prižiūrėjo, kai laukiausi... neičiau pas ją, bet noriu išgirst jos versiją tiesiog...

Tai tu apziurai eini? seip po 6savaiciu reik eiti....
Atsakyti
Sveikos

Visoms po 4u.gif

Zydra wub.gif

Nasata stiprybes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 27, 09:52)

nueik pas ja, vien kaip tu sakai isgirsti ka ji sakys.
o jei noresi kitos nuomones apie savo sveikata nueisi pas kita.
stiprybes.

tanler bet juk tu turi seimyna ir didesne nei mano. tik nuvaziuok i kokia grazesne vietele ir turesi ka ikelti ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

nasata sekmes, ir sveikateles, viskas bus gerai. Gal jau mmm prasidejo.

Nledi grazi seimyna
Raja tavo fainuolis thumbup.gif
Zydra labai graziai atrodot

Visoms po 4u.gif
daugiau kaip ir neturiu ka pasakyt angel_sadangel.gif , tikiuosi kad ateis tas laikas kai turesiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aniri*: 27 gegužės 2010 - 10:53
Labas 4u.gif

Nasata, laikykis 4u.gif

Žydra wub.gif wub.gif wub.gif

Ačiū už pagyrimus, mano vaikams ax.gif
Atsakyti
Labutis.

verkimo dienos pas mane... gal kad artėja 4 sūnelio mirties metinės... sunku...nebegaliu... nežinau kaip stot į vėžes..
laikykitės mamukai 4u.gif
nebegadinsiu nuotaikų
Atsakyti