Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

Laba diena! 4u.gif

Kiek daug nuotraukyciu.Visi kokie nuostabus!
Ir kapeliai graziai sutvarkyti.
Gaila,kad pas mane negalima nieko sodinti ar bent jau zvakeliu padeti ten kur norisi.Tik tiek sau sakau,bent jau turiu kur nueti.Bet labai liudna pasidaro,kai pamatau kad ir vel nauji angeliukai palaidoti.Vyras guodzia mane,kad musu berniukai daugiau draugu dabar turi.Ir tikrai tokios mintys mane kazkiek pakelia.

Jungiuosi prie tu,kurioms siandien ne kokios nuotaikos.Net nezinau kodel man taip.Reikejo iki miesto nuvaziuoti,tai vos islindau is namu.Tris knygas nusipirkau,tai nekantrauju baigti sena knyga skaityti,kad naujas galeciau ''ryti''

QUOTE(tanler @ 2010 05 26, 22:53)
O pirkdama geliu paprasiau 5vnt o man moteriske sako reikia nesti lygini skaiciu,

Zinau sita paproti.As visuomet net negalvodama imu lygini skaiciu,bet kodel?Is kur tai kilo?Vat idomu pasidare.
Pirkom kazkada geliu dovanojimui lyginiu skaicium(nepamenu kiek)tai floriste sake,kad nelabai ziuri kiek geliu puokstej.Svarbu graziai atrodo.
Atsakyti
sveikos,mergaitės 4u.gif prašau,atsiliepkit,kas nors.stogas važiuoja.sužinojau,kad rytoj Markučio klasiokai su visais tėvais važiuos į kapelius pas mano mažiulį.grįžau iš darbo nusikriokus iki neįmanomo
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 05 27, 15:51)
sveikos,mergaitės 4u.gif prašau,atsiliepkit,kas nors.stogas važiuoja.sužinojau,kad rytoj Markučio klasiokai su visais tėvais važiuos į kapelius pas mano mažiulį.grįžau iš darbo nusikriokus iki neįmanomo

laikykis ,bet ka jie gali tik nepamiršti, labai malonu iš tėvų pusės
Atsakyti
nuostabią mokytoją turėjo Markutis ir tėvai nerealūs.galėčiau dabar bet kurį apkabint ir išsžliumbt.šiandien vakare klasėje šeimų šventė.mano širdis sudaužyta.padėkite susirinkti šukes...

eisiu paimt Ernesto iš darželio.parašykit man,mielosios.žinau,kad tik jūs galit suprasti,ką dabar jaučiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 27 gegužės 2010 - 15:07
QUOTE(*ermita* @ 2010 05 27, 16:02)
nuostabią mokytoją turėjo Markutis ir tėvai nerealūs.galėčiau dabar bet kurį apkabint ir išsžliumbt.šiandien vakare klasėje šeimų šventė.mano širdis sudaužyta.padėkite susirinkti šukes...

jei būtum šalia apkabinčiau kad galėtum išverkti visas ašaras,apsiverkiau su tavimi angel_sadangel.gif dabar apkabinimas stiprus virtualus console.gif
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 05 27, 16:02)

labukas 4u.gif o Dieve brangioji laikykis,isivaizduoju kaip tau sunku...ir as vel pravirkau...kiek daug verkianciu mamyciu,mes su tavim brangioji ermita...
Atsakyti
Ermita, mieloji...visa sirdimi su tavimi....Galiu tik isivaizduot kaip nepakeliamai tau sunku dabar...GAl pabandyk iseit kur nors su suneliu,....gal kaip nors pabandyt atsijungt nuo liudnu minciu.....Stiprybes tau kuo didziausios....
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 05 27, 15:51)

console.gif laikykis ir as susigraudinau cray.gif bet labai labai miela is ju puses kad nepamirso Markucio wub.gif
Atsakyti
*ermita*,
mieloji kaip tave paguosti........
nepaguodžiamas šis skausmas deja................
tik kartu galim pabūti, apkabinti ir pasidalinti Tavo skausmą.............
tik netylėk, nekentėk viena..................
kiekviena čia esančių mamų žino ką jauti ir išgyveni , supranta kaip tai klaiku.............
privalom tai išgyventi.........turi sūnelį jaunėlį.........neapleisk tiktai jo...............
stiprybės Tau ir jūsų visai šeimai..................
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akedite: 27 gegužės 2010 - 16:29
na va,sutvarkėm Angeliuko namučius,laukia svečių...
Atsakyti
QUOTE(*ermita* @ 2010 05 27, 18:54)
na va,sutvarkėm Angeliuko namučius,laukia svečių...

Ermituk, visa sirdele su tavim. Labai graziai sumaste klasiokai tavo angelelio.
Atsakyti
ermita visa širdimi su tavimi.. 4u.gif
kaip norėčiau tave apkabint ir išsiverkt.. balsu..išsirėkt...
žinau, kad nepalengvėtų..bet nors
sekundei gal lengviau pasidarytų..tik sekundei..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nasata: 27 gegužės 2010 - 23:41