Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

QUOTE(nasata @ 2010 05 29, 20:57)
...Gyventi be tavęs...tačiau gyvent tik tavimi...

kaip šito išmokti?..be galo sunkus kelias,kurį mums skyrė likimas...
Atsakyti
Aš Manau, Kad Vaizduotė Yra Stipresnė už Žinias - Mitas Yra įtakingesnis už Istoriją - Svajonės Yra Galingesnės už Faktus - Viltis Visada Triumfuoja prieš Patirtį – Juokas gydo Širdgėlą - Meilė Yra Stipresnė už Mirtį. (Robert Fulghum)

P.S. Rytoj mamytes prisijungsiu begu i lovyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 30, 00:03)
Aš Manau, Kad Vaizduotė Yra Stipresnė už Žinias - Mitas Yra įtakingesnis už Istoriją - Svajonės Yra Galingesnės už Faktus - Viltis Visada Triumfuoja prieš Patirtį – Juokas gydo Širdgėlą - Meilė Yra Stipresnė už Mirtį. (Robert Fulghum)

P.S. Rytoj mamytes prisijungsiu begu i lovyte 4u.gif

Super zodziai thumbup.gif thumbup.gif
Labas rytas visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tanler @ 2010 05 29, 23:03)
Meilė Yra Stipresnė už Mirtį

su šiais žodžiais širdy pradedu dieną
labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas! 4u.gif
Pas mus tamsus,apsiniaukes rytas.
Atsakyti
Labukas mamukai 4u.gif geri zodeliai,tiesiog tiesiai i sirdy...tikrai reikia pasisitengti taip galvoti kad meile yra stipresne uz mirty g.gif
Atsakyti
QUOTE(sms-as @ 2010 05 29, 19:06)
Peticija tavo jau senai pasirasyta. 4u.gif

QUOTE(viki81 @ 2010 05 29, 19:51)
As taip pat jau esu senokai pasirasius.

Aciu aciu aciuks.gif, butu saunu, kad savo draugu rate paplatintumete(skype, pastu, facebooke), nes cia moderatores pyksta verysad.gif
Atsakyti
Kokie yra žiaurūs savaitgaliai... kai supranti, kad visi su savo šeimomis....su savo mažyliais... kiek šiandien mačiau tėvelių, vėžinančių dviračiais savo dukrytes...
tikrai nesuprantu, už ką man toks likimas..juk nieko nenužudžiau.. jokio aborto nedariau.. jokios šeimos neišskyriau.. KODĖL...
ir kodėl mano pasitraukimas iš šio gyvenimo turėtų būt kažkoks savanaudiškas.....
Jei aš neverta būt Mama.... kokia prasmė gyvent...
Jei iš manęs atėmė galimybę augint dukrytę, kurios aš laukiau kaip didžiausio stebuklo...
Atsiprašau... neturiu jėgų tai pakelt..
Linkiu didelės sėkmės, toms, kurios sulaukė savo stebuklėlių.........
Aš neturiu tam jėgų...atsipašau..visų...

Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 30, 20:35)
Kokie yra žiaurūs savaitgaliai... kai supranti, kad visi su savo šeimomis....su savo mažyliais... kiek šiandien mačiau tėvelių, vėžinančių dviračiais savo dukrytes...
tikrai nesuprantu, už ką man toks likimas..juk nieko nenužudžiau.. jokio aborto nedariau.. jokios šeimos neišskyriau.. KODĖL...
ir kodėl mano pasitraukimas iš šio gyvenimo turėtų būt kažkoks savanaudiškas.....
Jei iš manęs atėmė galimybę augint dukrytę, kurios aš laukiau kaip didžiausio stebuklo...

nasata mergyt tau tikrai dabar yra begalo sunku...bet mes visos tą išgyvenom ir tikrai galiu pasakyt kad kai praradau savo kūdikį tai ir man buvo tokios mintys...bet įriausi į priekį sunkiai bet įriausi...dabar vėl kai gimė šita dukrytė ir kai atėjo konsultantai pasakyti kad išvežam į klinikas nes dūsta inekcija yra tai maniau kad numirsiu...šaukiau ant visos palatos kad nenoriu gyventi jei iš manęs atims dukra...bet ačiū dievui viskas baigėsi gerai...
tad suprantu kad sunku begalo tau bet patikėk kad ateis ta diena kai skausmas nebus toks sunkus...aišku širdį skaudės visą gyvenimą...bet skausmas atlėgs...
pagerk vaistukų...nueik pas gydytoją...laikykis mažut, laikykis iš paskutiniūjų ir irkis pirmyn, o ne atgal...
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 30, 20:35)

taip butu svanaudiskas, nes tavo mamai tu esi toks pat stebuklas kaip tau tavoji mazyle, ji patirtu ta pati.
laikykis kiek tik galima labiau, ir neklausk kodel, nes tau klausimai be atsako 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=nasata,2010 05 30, 19:35]

Tik nasata neturek blogu minciu,gink dieve ne wub.gif ,patikek mes visos tave labai suprantam ir palaikom,dauguma musu cia turi ne viena angeliuka ,o kelis verysad.gif as juos turiu 3 ir nezinau ka zada ateitis,tik zinau viena kad del saves pacios ir sau artimu zmoniu turiu eiti i prieki nors ir kaip bebutu sunku verysad.gif ,laikykis mergyt,po maza zingsneli turi eiti pirmyn,nors ir kaip bebutu sunku 4u.gif
Atsakyti
mergytės... ačiū Jums už palaikymą.. bet jūs turit dėl ko gyvent..turit mažumėles, šeimas, dėl kurių turit gyvent.. ištvert visa tai...
0 aš esu viena..visiškai viena... nemanau, kad kas nors pasigestų manęs... o mano tėtis kaip nors išgyvens..vyrai lengviau išgyvena...
Tikrai atsiprašau... nebėr jėgų..........................
Atsakyti