Įkraunama...
Įkraunama...

po Angelo sparnu...

QUOTE(nasata @ 2010 05 31, 16:08)

tikiuosi man pavyks po mažą žingsnelį eit toliau...su jūsų pagalba
Na jei kartais ir vėl praskysiu, tai jau labai nepykit  blush2.gif

Svarbu,kad atsiradai.O tai jau issigandus buvau.... Bet vistiek pasiulymas susimeetint galioja mirksiukas.gif
Ar tu jau darban sugryzai?

QUOTE(rencė @ 2010 05 31, 18:53)
mažos pėdutės iki jų eina, pirmiausiai prie vieno malūnėlio, paskui prie kito ir vėl grįžta iš kur atėję... atrodo, lyg manieji būtų trumpam sugrįžę pasisvečiuoti... cray.gif  cray.gif  cray.gif

cray.gif cray.gif cray.gif

Bice 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis...
jetau kaip liūdna čia verysad.gif .
visoms stiprus apkabinimas ir po 4u.gif .
laikykitės. nes kaip buvę, kaip nebuvę, esat MAMOS...
esu pavargusi ir nusikalusi juodai, griebiu visus sunkius darbus iš eilės, tik tada negalvoju kad už 12 dienelių mano sūnelio jau 4 metinės... laikas ...koks negailestingas.
Atsakyti
QUOTE(nasata @ 2010 05 31, 17:08)
Svajonėse juk niekas man netrukdys augint savo mažylę...
Pažadu keltis kiekvieną rytą... ir blogas mintis pakeist geresnėmis...juk tikrai niekada nežinai, kas laukia ryt..
tikiuosi man pavyks po mažą žingsnelį eit toliau...su jūsų pagalba
Na jei kartais ir vėl praskysiu, tai jau labai nepykit  blush2.gif

laikykis, nasata.. liudna, kad ir tau teko patirti visa tai..
As zinau viena savo labai artimo zmogaus istorija, kuri kartais padeda ir man nepaluzti.. Ta moteris neteko savo dukrytes, kuriai jau pusmetukas buvo.. Ji labai labai verke del mazuliukes.. Tada ji susapnavo sapna, kuriame ji pamate savo mergaiciuke.. Mergaiciuke ramino mama ir maldavo: mamyt, nebeverk, nes as skestu tavo asarose.. Pagailek manes..
Galvoju, jog reikia issiverkti, bet negalima savo liudesyje paskesti... Gal tikrai musu vaikuciai kencia matydami mus verkiancias? As tikrai verkciau, jei matyciau savo mama, liejancias asaras del manes.. Tie ypatingi vaikai - musu angeliukai - turbut neveltui buvo mums siusti.. Juk turi buti kazkokia prasme tame?
Atsakyti
Sveikutes,

kokie uz sirdies griebiantys Jusu postai...Skaitant atrodo sirdis gali sustot plakusi cray.gif

kaip zadejai idejau nuotraukytes su musu angeliuku namukais wub.gif
Atsakyti
labutis visoms mamytėms 4u.gif

porą dienelių nebuvau užsukusi.stengėmės savaitgalį į gamtą pabėgt,pailsėt.bet ašaros vistiek pasiveja.

nasata,tai,kad sugebame gyventi su mums tekusia likimo dalia parodo,kad mūsų stiprybė neišmatuojama.o kartu ir meilė Angeliukams.šiandien,praėjus pusei metų kai turiu Angeliuką,jau žinau,kad šalia skausmo ir meilė Jam gyvena.dar stipresnė...

kurios buvo šie žodžiai?-
Jau niekad nebus taip kaip buvo,
Jau niekad tavęs neturėsiu,
Tačiau,kol šioj žemėje būsiu,
Tave ............ mylėsiu.

taip jie man įkrito į širdį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ermita*: 01 birželio 2010 - 10:18
QUOTE(Pamelo @ 2010 06 01, 10:45)
Sveikutes,

kokie uz sirdies griebiantys Jusu postai...Skaitant atrodo sirdis gali sustot plakusi  cray.gif

kaip zadejai idejau nuotraukytes su musu angeliuku namukais wub.gif

labai grazus namukai wub.gif tik labai liudna ziuret i tuos tris vardukus verysad.gif
Atsakyti
Visoms po 4u.gif
Kaip tos nuotaikos ir jausmai greitai keičiasi...
šiandien vėl sunkoka...vėl gumulas gerklėj... bet laikausi...
kaip kokiuose amerikietiškuose kalniukuose...staigiai žemyn..po to iš lėto aukštyn..ir vėl staigiai žemyn...
Geros dienelės..
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o manes kazko i albumeli neileidzia g.gif
Atsakyti
QUOTE(rencius* @ 2010 06 01, 14:20)
sveikos 4u.gif

o manes kazko i albumeli neileidzia g.gif

kazin kodel g.gif slaptazodis toks pats,tiesa as jo net nezinau jis issaugotas kad kiekviena kart rasyt nereiketu biggrin.gif
Atsakyti
Labukas mergaiciukes 4u.gif vis paskaitau jusu laiskucius,pasidariau kazkokia uzdara gal tai negerai o gal ir gerai...net nezinau...tiek daug liudinciu mamyciu,pas visas mus likimai skirtingi...sieja mus skausmas ir toks visu panasus,tiek asaru marios tiesiog...sia savaite jau penki menesiai kaip mano sunelio nera salia,siaubas o tas skausmas toks lyg pirma diena...asaros...asaros...kartais lyg staug vilku kaip skauda sirdi,nebuvo dar nei dienos be asaru...kodel prarandame tuos kuriuos labiausiai mylime...
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif

Siandien su dukriuku nuvaziavom ir nupirkom 2 skraidancius balionus.Viena rozini ir viena balta. Su baltu Urtyte pazaide ir taip atsargiai po truputi paleido i dangu.... sese,su gimtadieniu tave....

Rozini parsinesem namo,juk siandien vaiku diena.

Svenciam....
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2010 06 01, 18:15)
Labutes mirksiukas.gif

Siandien su dukriuku nuvaziavom ir nupirkom 2 skraidancius balionus.Viena rozini ir viena balta. Su baltu Urtyte pazaide ir taip atsargiai po truputi paleido i dangu....  sese,su gimtadieniu tave....

Rozini parsinesem namo,juk siandien vaiku diena.

Svenciam....

wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti