QUOTE(tanler @ 2010 06 08, 14:37)
Laba diena mamytes
Mes iseigynes praleidom sode su vaikais toks geras oras buvo o siandien labai salta net nesinori ir is namu listi...burbulu pusti nevaziavome nes lyjo kaip is kybiro
Gavau tyrimu atsakymus...viska ka liepe pasidaryti gyd viskas neigiama...ir tik vienas tyr kuri pasidariau savo iniciativa nosiarykles tonziliu pasielis parode auksini stofilokoka...tai siandien nusipirkau antibus kursas 7d geri 7poilsis ir vel 7d. gyd pazadejo kad busiu sveika
nu bent tas guodzia kad tai isgydoma...negaliu patiketi
galesiu normaliai kvepuoti...tiek daug metu mane kankino ta nosis
Sekmadieni pardaviau vezimuka
kad zinotumet su kokia skaudancia sirdim....o vakare suguldem vaikus ir 23.30 vaziavome i kapines su vyru...taip tamsu ir taip grazu....Uzdegem zvakeles baltos naslaites ir petunijos tokios dydele ir tiek daug ziedu....visas kapelis baltas...ir tos zvakeles lig karuseles sveseles...momentu apeme jausmas kad as prie jos lovytes...ir man taip silta ir gera...
Einu paskaityti ka priraset....
Papildyta:
Zinot o man jau nekyla klausimas KODEL? Dabar as dazniau pagalvoju kokia ji uzaugtu,kokia ji butu,kaip mano vaikai zaistu kartu
fotografuojant man truksta jos kadre 
Papildyta:
Ziuriu i jusu nuotraukas tokios grazios seimos
ir suprantu kad kiek vienoj truksta dar vieno ar net keliu vaikeliu
ir taip liudna ...
Atrodo vel reik pradeti gerti vaistu jau trecia diena

Mes iseigynes praleidom sode su vaikais toks geras oras buvo o siandien labai salta net nesinori ir is namu listi...burbulu pusti nevaziavome nes lyjo kaip is kybiro

Sekmadieni pardaviau vezimuka

Einu paskaityti ka priraset....
Papildyta:
Zinot o man jau nekyla klausimas KODEL? Dabar as dazniau pagalvoju kokia ji uzaugtu,kokia ji butu,kaip mano vaikai zaistu kartu

Papildyta:
Ziuriu i jusu nuotraukas tokios grazios seimos

Atrodo vel reik pradeti gerti vaistu jau trecia diena

gal gali tiksliau papasakoti kas tau buvo