Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

QUOTE(*Mila* @ 2010 05 11, 22:18)
Regata, tiesa pasakius, ilindau del taves! Tyliai tyliai nuosirdziai nuosirdziai! Tikejau, kad tau pavyks, zinojau...Dabar linkiu isnesioti sekmingai ramiai ir pagaliau priglausti prie sirdies ta Dangaus siusta stebukla!  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif

o dėl tavo Amelytės džiaugiuosi, kad nieko blogo, nes tą pirmą diagnozę kai perskaičiua, tai šiurpuliukai nubėgo blink.gif o masažiukai tikrai ne pro šalį mažiems leliukams 4u.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 05 11, 22:39)
Atsimeni mano klausima ta diena, kai ejau i pasteli - nesekmingai, su keliais pakritimais? IS KUR ZINAI KAD TAU TO CLOSTO DAR REIKES?!

Siuntini gausi - jis taip supakuotas ir guli...

atsimenu... blush-anim-cl.gif

bet tu siuntinuko nebesiųsk rolleyes.gif bent kol kas, nes gal ir nebereikės ax.gif labai norėčiau, kad nebereikėtų rolleyes.gif gal kitai mergaitei palaikyk 4u.gif

Gaja, o kur čia visos matė tavo mažą žirniuką? bigsmile.gif

ablydute, labai gražiai išlindo tavo pilvelis wub.gif
Atsakyti
Labas rytas mergaitės 4u.gif

Regata, aš tavo skaičiukų laukiu nesulaukiu bigsmile.gif

Hip, gal dar nenurašyk ciklo mirksiukas.gif Kas pas tave naujo? Pasipasakok daugiau smile.gif

Lin4ia, tikrai kai TB atvažiuos dings visas liūdesys ir blogos mintys 4u.gif Svarbu dar truputį susiimti visomis jėgomis ir pakentėti 4u.gif 4u.gif

*Mila*, oj išsigandau net skaitydama.... Ačiū Dievui, kad nieko rimto bigsmile.gif
Tegu nepuola visokie negeri dalykai ant Ameliuko nono.gif

*Gaja*, na jei pasitvirtins įtarimai dėl mėlynos tai bus naujas metodas, bandant mamai nuspėti lytį biggrin.gif

Man mėlyna gražiausia spalva, tokia dar sumaišyta su šiek tiek rusvo smelinio ir šiek tiek švelnaus pilko smile.gif

O aš šiandien einu pas U pažiūrėti koks užaugo derlius po clost'o. Kažkaip nelabai tikiuosi, kad kažkas bus gero, nežinau kodėl pasąmonėje esu užfiksavusi, kad man reikia iui, o tokie vaistai kaip clost nekažiką... doh.gif Nu žiūrėsim.
Atsakyti
Akutee, mieloji, praziopsojau tavo pusiaukele...O taip laukiau! Tiesiog uzsisukau darbuose...Nepyk,kad paveluotai, bet sveikinu, brangi tu musu!  : Puse kelio iveikta, linkiu lengvai ir uztikrintai nuzigiuoti likusia kelio dali!

O mes kaip ir gerai, vienintelis dalykas man sukele siek tiek nerimo. Mazyle galvyte nelygiai laiko,vis svyra i desine. Nelaukiau nieko,  nuejom pas chgirurga, Ir dar, jau susirado "geriausia drauga" - tai raganosis issiuvinetas ant jos lovytes apsaugos pagalveles - matytumet, kaip graziai ji ji snekina, megina rankyte pasiekti, akytemis jam mirksi wub.gif

Aciu uz siltus ir nuosridzius zodziu, ir sveikinima, tokia siluma is tao postu sklinda ir geris.. wub.gif
O ju sgerai kad sukrutot pas gydytojus, patiems aiskiau ir ramiau, nekankins abejones... O jau apie raganosi kaip graziai parasei.. braskyte ziuriu auga greitai ir kasdiena pateikia po staigmena.. Viska sjum sbu sgerai, juk amelyte tikrai kovotoja (Ksenyte)
O ar esi parasius pasaku? sorry kad neatsotoju bet tikrai labai graziai rasai..manau ne vienas vaikutis klausytusi tavo pasaku ausis istempes.. wub.gif

QUOTE(Levanda81 @ 2010 05 12, 07:39)
O aš šiandien einu pas U pažiūrėti koks užaugo derlius po clost'o. Kažkaip nelabai tikiuosi, kad kažkas bus gero, nežinau kodėl pasąmonėje esu užfiksavusi, kad man reikia iui, o tokie vaistai kaip clost nekažiką... 

Suprantu kad pergyveni... 4u.gif Laikom kumstukus visus uz tave ir lauksim su geromis naujienomis.. 4u.gif
Atsakyti
Šakės kaip aš noriu atostogų nebegaliu- viskas.. man jau darbas patapo nzn prievole... doh.gif nebenoriu, nesidirba.. noriu poilsio... ir ramybės..
Atsakyti
labas rytas
Ir dar, jau susirado "geriausia drauga" - tai raganosis issiuvinetas ant jos lovytes apsaugos pagalveles - matytumet, kaip graziai ji ji snekina, megina rankyte pasiekti, akytemis jam mirksi wub.gif

kaip smagu, laukiu tokių akimirkų. Smagu, kad Amelijai tik masažiukų tereikia mirksiukas.gif

QUOTE(Hip @ 2010 05 11, 23:39)
Lin4a zinau kaip jautiesi,,,nors MB ir salia, kartais jauciuosi tokia vienisa kad norisi i siena dauzyti unsure.gif kita kalba, kita gamta, kitokie zmones,,,ner draugu, ner savos seimos,,,ner kam ant peties pasiguosti,,kavytes isgerti,,pasivaikscioti ir paplepeti apie viska ir nieka,,,ir tokia tustuma uzpuola. Bet nieko jau nepadarysi, kai jau pasukai tokiu keliu, juo ir eisi 4u.gif

dėl šitų priežasčių ir dar kitų prieš savaitę atsisakėme Mb sulaukto pasiūlymo darbui užsienyje. Nors tik išgirdusi vos nepuoliau daiktus krautis.

QUOTE(regata @ 2010 05 11, 23:40)
ablydute, labai gražiai išlindo tavo pilvelis  wub.gif

jau pastebi ir tie, kurie nieko nežino. bet man tai patinka. cool.gif
Akutee, o kada tau atostogos? ar tik dekretas, ar turi kiek sukaupusi?
Man tai atosotogos nuo birželio 1prasideda, bet realiai to darbo nebedaug, šiandien, ateinanti 2,3dienį. Ir dar vienas egzaminas rolleyes.gif tik kad kursinių krūvelė dar pabaigai lauks. bet jau tiek beliko. O birželio pabaigoje į dekretą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 12, 08:30)
Šakės kaip aš noriu atostogų nebegaliu- viskas.. man jau darbas patapo nzn prievole... doh.gif nebenoriu, nesidirba.. noriu poilsio... ir ramybės..

Matyt,jau organizmas reilakauja,jis geriau zino,ko jam reikia. Gal kokias atostogas pasiimk,o paskui ir dekretines greitai bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2010 05 12, 09:16)
Akutee, o kada tau atostogos? ar tik dekretas, ar turi kiek sukaupusi?
Man tai atosotogos nuo birželio 1prasideda, bet realiai to darbo nebedaug, šiandien, ateinanti 2,3dienį. Ir dar vienas egzaminas  rolleyes.gif  tik kad kursinių krūvelė dar pabaigai lauks. bet jau tiek beliko. O birželio pabaigoje į dekretą  rolleyes.gif

nzn kada atostogos.. unsure.gif Saugau jas kad galeciau iseiti pries dekretines i atostogas.. Na jei tik nuo 30 sav. i dekretines, vadinas tai bus liepos pabaiga.. tai leipos pradzioj pasiimciau atostogas.. doh.gif O as tikejaus kazkaip birzelio vidury jau atostogas pasiimt... aha optimiste doh.gif nesenai tik suzinojau, kad nuo 30 sav... blush2.gif
O tau kaip ciotkai jau taip arti arti dekretinės wub.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 12, 09:20)
Matyt,jau organizmas reilakauja,jis geriau zino,ko jam reikia. Gal kokias atostogas pasiimk,o paskui ir dekretines greitai bus ax.gif

matyt... bidavo toks nenoras ir anksciau, bet..dabar kazkaip keistai, atsikeliau viena ryta, pamasciau irvel i darba.. ir vsio nebepraeina.. doh.gif Nenuvargstu cia, pasidarau svarbaiusius dalykus, o visa kita neskubedama.. bet..tas vazinejimas toliausiai uz VLn.. juodai iskankina.. ir seip viskas nebesikelia rankos darbui blush2.gif

Vilniaus panorama 360 laipsniu nuo Gedimino kalno

http://www.vfoto.lt/...ediminas_tower/
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2010 05 11, 23:40)
bet tu siuntinuko nebesiųsk  rolleyes.gif  bent kol kas, nes gal ir nebereikės  ax.gif  labai norėčiau, kad nebereikėtų  rolleyes.gif  gal kitai mergaitei palaikyk  4u.gif

Closto nesiusiu, o likusia dali vis tiek gausi...
Niu niekad nebuvau pazaduke, ale dabar - tai gripai, tai darbai doh.gif Vakar dirbau iki puses 3 nakties... Toks laikas pas mus dabar.. Tai va - pora savaiteliu ir grisiu i normaliu zmoniu pasauli...

Vaziuojam su MV i pirma nestukiu paskaita - ajezustumarija kaip jaudinuos blush2.gif
Atsakyti
O mes kaip ir gerai, vienintelis dalykas man sukele siek tiek nerimo. Mazyle galvyte nelygiai laiko,vis svyra i desine.

Milut,tikrai nepergyvenk (nors tu matau taip ir darai mirksiukas.gif ),nes mano mazoji visa i viena puse,kaip lankelis sukdavosi,igri vienos puses raumenukai buvo stipresni,tai liepe masaziukus ir net lovytej guldyt tai i viena puse galvyte,tai i kita,nes leliukas vis i langa sukasi arba i mama,tai vis i ta pacia puse,o kai apsuki galvyte i kita lovos gala,tai norom nenorom i kita puse tenka sukti galvyte,kad langa pamatyti smile.gif Mes turejom 10-15 masaziuku po 15min.ir viskas puikiai susitvarke thumbup.gif Beje ir manie pazaisdavau,palankstydavau rankytes,kojytes,tave masaziste irgi pamokys smile.gif Dar mamos eina i spec baseiniukus su leliukais,bet as nejau,tai negaliu nieko pasakyti..
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2010 05 12, 07:13)
Suprantu kad pergyveni... 4u.gif  Laikom kumstukus visus uz tave ir lauksim su geromis naujienomis..  4u.gif

Ačiūūū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 12, 09:28)

Vakar dirbau iki puses 3 nakties... Toks laikas pas mus dabar.. Tai va - pora savaiteliu ir grisiu i normaliu zmoniu pasauli...

Vaziuojam su MV i pirma nestukiu paskaita - ajezustumarija kaip jaudinuos  blush2.gif

nu graziausia...kas cia per darbai iki nakties? doh.gif diplominius matyt skaitei taisei? g.gif tu ziek nepersidirbk 4u.gif
O i kur eisit i kursus? as irgi jau emiau dometis blush2.gif
Atsakyti
Ablydute,jau pilvuko grazumas,kaip smagu,kai jau visi mato,nestukes visi gerbia,zavisi (bent man neteko blogu zodziu isgirst) wub.gif Augink ir toliau taip graziai smile.gif
Levanda,labai laukiu tavo vizito smile.gif Nors as apie closta ne super nuomones,bet zinau,kad kitom mergaites jo tikrai pakanka,tai linkiu buti vienai is tu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gaja*: 12 gegužės 2010 - 08:32