Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

labas rytas
sapnavau Valerie, kad pasirodė mums jau su tokiu nemažu pilvuku nestuke.gif
QUOTE(Hip @ 2010 05 19, 07:38)
As nors ne nescia, bet meseede,,,man saldainiu nereik, geriau mesos smotukas,,,ir patinka visos gyvulio dalys - nuo ausu iki uodegos biggrin.gif

o, čia man tinka drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos merginukės bigsmile.gif
Pirmiausiai - daug daug sveikinimų Rotulei ir jos sūneliui - aukite didučiai
Keberiokst - džiaugiuosi labai, kad pajudėjo reikali, kad yra konkrečios datos - viskas bus labai gerai thumbup.gif
Regata - kantrybės ir ramių nervų, kuo mažiau streso - tuo geriau žirniukui (pupytei) hihihi.gif

Papasakosiu apie vakar dieną doh.gif siaubas, negana to, kad sužinojau naujo - absoliutų nulį, bet be pietų pertraukos prasėdėjau iki 15,10. Finale - man tiek gailėjo laiko, kurį turiu ten leisti... O šiandien dar tas pats laukia... Vienu žodžiu tai mano jau ketvirti šitos rūšies kursai, bet tokio tūpo vedimo dar nebuvę...
Vakar po tų nesąmonių nulėkiau greitai pavalgyti ir į savo antraeiles, tai namo pajėgiau per duris įeiti ir tiesiu taikymu į lovą. Kažkokia debiliška šita savaitė ir tiek doh.gif
Na ką vėl važiuoju ten pat, vėl vakare paršliaušiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 19 gegužės 2010 - 07:37
Labutis!

Rotai didziuliai sveikinimai!

Regata, nesinervink, as per si nestuma irgi buvau prisigalvojus negimdyvini, nes kiausides skaudejo, poto nesivystanti, nes kraujavau, o dabar mano trupinelis mane spardo wub.gif

Keberiokst! Valio pajudejo ledai!
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(ablydute @ 2010 05 19, 08:30)
labas rytas
sapnavau Valerie, kad pasirodė mums jau su tokiu nemažu pilvuku  nestuke.gif

blink.gif biggrin.gif 4u.gif Ech, kaip butu gerai, kad tavo sapnas issipildytu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Oho kiek čia naujienų bigsmile.gif

QUOTE(Lars @ 2010 05 18, 20:32)
Mergaites, ka tik gavau zinute nuo Rotos .

"Si sauleta vakara 18.50 val. pasauli isvydo musu berniukas!  biggrin.gif 3730 g ir 53 cm  biggrin.gif  Abu jauciames gerai!"
Dar viena musu skyrelio mergaite tapo mama  wub.gif  Dziugu  wub.gif

Sveikinimai naujai mamytei ir tėveliui wub.gif

QUOTE(regata @ 2010 05 18, 20:56)

o aš šiandien tiek streso apturėjau  doh.gif aišku, pirmiausia reikia išmanyt apie tokius dalykus, o tik paskui stresuot... tik atėjusi į darbą paskambinau dėl savo HCG, ir sužinojusi skaičiuką - 385 išsižiojau  doh.gif  unsure.gif  blink.gif  iškart primečiau, kad žiauriai sulėtėjo augimas...
11 dpoIUI - 42,5
13 dpoIUI - 128
17 dpoIUI - 385

Na, tikrai negalima taip stresuot ankščiau laiko - visad pirma su gydytoja pasitark mirksiukas.gif O kiaušidę skauda, nes ten tupi didelis geltonkūnis, o gal net du 4u.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 18, 21:16)

Sekanti cikla pradedu badytis,pats isodinimas birzelio pab/liepos pradzioj.Pagal cikla iseis.Ateje tyrimau LH-3.5,FSH 3.9.Gavau daug svirkstuku,adatyciu ir vaistu.Tikiuosi sugebesiu pati susileist  ax.gif

Labai labai už Tave sergam, kad tik viskas būtų kuo puikiausiai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mes tinginiaujam siandien namie... Visi trys wub.gif Uzejo toks noras - nezinau net kodel... Vartaliojames lovoj, gavau kavos, dabar MV su pilvuziuku snekasi - aiskina kaip reikia elgtis su mamos pusle tongue.gif

Arba as kvaila, arba mazasis jau reaguoja i balsa - tiek mano, tiek tetuko... g.gif
Pasikalbinam, pasiglostom pilvuka - ir is karto pasikutena... Ar cia sutapimas, ar ne - ieskau informacijos nete... ax.gif

Trys poros kumsciu uz KEBERIOKST 4u.gif
Patys silciausi sveikinimai ROTULES seimynai 4u.gif
REGATA, maladec - visi stresai pagal plana thumbup.gif Turiu gera naujiena - aprimsi, ir bloga - po triju-keturiu menesiu... 4u.gif
INGUTEVI, laukiu oi laukiu pirmu tavo nuvemimu... 4u.gif
VALERI, BUS 4u.gif '
HIP, uz tave ypac sergu... 4u.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif

Pirmiausia sveikinu Roteles seima su naujo zmogucio atsiradimu 4u.gif Aukit sveikuciai wub.gif

Regata viskas gerai su tavo skaiciukais, maziau stresuok, dziaukis savo pilveliu wub.gif

July su praejusiu 4u.gif

Keberiokst pagaliau viskas juda i prieki ir tikiu, kad sekminga 4u.gif

Mila tavo postai mieli wub.gif

Kistina pilvelis wub.gif

Valerie tikrai ir i tavo kiema ateis svente 4u.gif
Atsakyti
Rotele, sveikinimai pagausejus seimynai...nepakartojamas jausmas wub.gif

Keista, kai sapnuoji visai net nematytus zmones...ogi sianakt sapnavau tave, regata, ir tavo vyra...ejom i gimtadieni, tai jus parodete savo dovana - stiklini stala trikampio formos, kurio viduj tavo nuotrauka ireminta smile.gif Keista...
Atsakyti
Priviet biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(valerie @ 2010 05 18, 22:50)
Tikrai neprazilsi  biggrin.gif
Manau, stengsies valdytis, nes galvosi apie zirniuka  wub.gif

QUOTE(Bangine @ 2010 05 19, 09:39)
Regata, nesinervink, as per si nestuma irgi buvau prisigalvojus negimdyvini, nes kiausides skaudejo, poto nesivystanti, nes kraujavau, o dabar mano trupinelis mane spardo  wub.gif

QUOTE(Kistina @ 2010 05 19, 09:59)
Na, tikrai negalima taip stresuot ankščiau laiko - visad pirma su gydytoja pasitark  mirksiukas.gif O kiaušidę skauda, nes ten tupi didelis geltonkūnis, o gal net du  4u.gif

QUOTE(possibly @ 2010 05 19, 11:44)
Regata viskas gerai su tavo skaiciukais, maziau stresuok, dziaukis savo pilveliu wub.gif

ačiū už nuraminimus ir patarimus aciuks.gif user posted image

QUOTE(gretusiu @ 2010 05 19, 10:26)
REGATA, maladec - visi stresai pagal plana  thumbup.gif Turiu gera naujiena - aprimsi, ir bloga - po triju-keturiu menesiu...  4u.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Aistė V. @ 2010 05 19, 11:51)
Rotele, sveikinimai pagausejus seimynai...nepakartojamas jausmas wub.gif
Keista, kai sapnuoji visai net nematytus zmones...ogi sianakt sapnavau tave, regata, ir tavo vyra...ejom i gimtadieni, tai jus parodete savo dovana - stiklini stala trikampio formos, kurio viduj tavo nuotrauka ireminta  smile.gif Keista...

nu va, matai biggrin.gif tokia populiari noriu būt, kad savo nuotraukas dovanoju sapnuose lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu siaubekas!!!! Tai kur visos?
Labas dienas smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ale tikrai, kaip cia siandien ramu ax.gif

QUOTE(ablydute @ 2010 05 19, 07:30)
labas rytas
sapnavau Valerie, kad pasirodė mums jau su tokiu nemažu pilvuku  nestuke.gif

Cia tai labai geras zenklas thumbup.gif Pries man pastojant kolege susapnavo, kad as jai pasakau, jog esu 7 savaites nestuke.gif. Po neilgo laiko jai tai ir pasakiau: "Jau 7 savaites" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*July* @ 2010 05 19, 17:01)
Sveikos,

Ale tikrai, kaip cia siandien ramu  ax.gif
Cia tai labai geras zenklas  thumbup.gif Pries man pastojant kolege susapnavo, kad as jai pasakau, jog esu 7 savaites  nestuke.gif. Po neilgo laiko jai tai ir pasakiau: "Jau 7 savaites"  biggrin.gif

Tikrai labai geras zenklas,nes mane net dvi drauges (viena kitos nepazistancios) susapnavo,kad laukiuosi,tai iki siol klausineja ar ju sapnai nesipildo,bet as dar nasakau iki 12sav.pas mane grieztas nusistatymas ax.gif Taigi,Valerie,ruoskis ivykiui mirksiukas.gif
Atsakyti