Įkraunama...
Įkraunama...

PKS - sulaukiančiųjų skyrelis

Laba vakara,

vakaras buvo ne toks, kokio tikejausi...Vel audra, vel stiprus lietus, vel "pykst-pokst", tik sikart su ugnies kamuoliais...
Gelbetojai buvo bejegiai, bala prie duru karts nuo karto zibteledavo melsvai ir vel pasirodydavo ugnies kamuoliai...
Iseitis viena - isjungti elektra visai laiptinej - pieneliui vel iskilo pavojus..
Nieko nelaukusi susikroviau visa pienuka i saltkrepsi, kilnojamaji savo turteli i autokedute ir movem pas senelius...uz 17 km...
Ne zodziais o darbais...
Amelija saugiai miegojo pusbrolio lopsy, pienelis itaisem dvejuose dieduliu saldiklio stalciuose...
Bet neramu...palikau namus - jauciausi israuta tarsi su saknimis; ir MB toli...
Nors...
Atejus nakciai, klausantis Amelijos tylaus, ramaus ir lygaus kvepavimo, sukalbejus padekos malda Auksciausiajam, vel suvokiau -
As amzinai saugosiu tavo miega!
Nesvarbu kur, nesvarbu kaip, svarbiausia, kad mudvi kartu - tu rami ir saugi, o as be galo laiminga, kad esi!

QUOTE(*July* @ 2010 05 18, 19:25)
Tikiuosi tu visa tai rasai kazkur, ta prasme popieriuje? Apjungsi veliau ir knyga bus 
O siaip tai skaitant tai ka tu rasai zinai kokia man interpretacija kyla?
Kad visos problemos - lietus, elektra, kiauras stogas.... yra tokie menkniekiai, tokios smulkmenos, kai didziausia laime su tavim. Va kur slypi to vaikelio ir mamos rysio esme 
"kai as tave pamaciau, pamirsau, kad is viso kazka skaudejo"

Dekui, dar niekur nesaugau...turiu sasiuvini, bet...
po dukrytes gimimo tik cia rasau...ir tai visai ne eiles, tai tik mintys, ir tik cia...

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 18, 20:08)
As cia biski neromantiskai,bet tikiuosi tavo kompas veiks ir be elektros? Nes mums labai diena praskaidrini savo eilem  Man tai viso pasakojimo paveikslas mintyse piesiasi - slapia,niuru,prieblanda,bet namuose silta ir jauku,nes yra sviesuliukas Amelyte

Taip, nebeliko "as"...o buvo...dabar ji svarbiausia wub.gif

QUOTE(Lars @ 2010 05 18, 20:32)
Mergaites, ka tik gavau zinute nuo Rotos .
"Si sauleta vakara 18.50 val. pasauli isvydo musu berniukas! 3730 g ir 53 cm  Abu jauciames gerai!"

Va cia tai naujiena! bigsmile.gif
Sveikinimai mielajai mamytei ir stipruoliui suneliui! Daug pienelio ir ramiu nakteliu!

QUOTE(regata @ 2010 05 18, 20:56)
*Mila* šauniausia mūsų skyrelio rašytoja 

Dekui, yra ir be manes geru blush2.gif
Labai grazus tavo skaiciukai! 4u.gif
Nustok taip jaudinusis!
Dziaukis, dziaukis savo stebukleliu, snekink ir pamatysi, pajusi ramybe wub.gif

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 05 18, 21:16)
Sekanti cikla pradedu badytis,pats isodinimas birzelio pab/liepos pradzioj.Pagal cikla iseis.Ateje tyrimau LH-3.5,FSH 3.9.Gavau daug svirkstuku,adatyciu ir vaistu.Tikiuosi sugebesiu pati susileist 

Vajei, kaip dziugu bigsmile.gif
Liepa rezervuota tau, brangi musu! wub.gif

Einu i fotki, ikelsiu kelias foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mila*: 19 gegužės 2010 - 19:24
Jau ikeliau nuotraukas ax.gif

Beje, Valerie, as sapnavau, kad musu Ingute pagavo zvaigdinuka ir po keliu savaiciu ji is tiesu mums cia parase apie ka tik pamatytasias graziasias II wub.gif
Nu gal tikrai arteja tavo eile bigsmile.gif
Atsakyti
Mila,o pas tave nuotykiai ziuriu nesibaigia doh.gif Savrbu,kad po audros visada ateina ramybe ir pasirodo saule smile.gif Paziurejau nuotraukytes wub.gif Amelyte jau galvyte kaip graziai laiko thumbup.gif O ta nuotraukyte kur Amelija pas tetuka gleby miega taip graziai rankytes susidejusi,tai kaip paveiksliukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 19, 22:15)
Mila,o pas tave nuotykiai ziuriu nesibaigia doh.gif Savrbu,kad po audros visada ateina ramybe ir pasirodo saule smile.gif  Paziurejau nuotraukytes wub.gif Amelyte jau galvyte kaip graziai laiko thumbup.gif O ta nuotraukyte kur Amelija pas tetuka gleby miega taip graziai rankytes susidejusi,tai kaip paveiksliukas wub.gif

Na, kas del nuotykiu - tai cia mano natura tokia lotuliukas.gif Paneles neduos sumeluoti, mano ir nestumas neeilinis buvo lotuliukas.gif As ju neieskau, jie patys mane suranda doh.gif Gerai tik tai, kad gerai baigiasi blush2.gif
Dekui uz pagyras Amelijai wub.gif Beje, ji labai megsta taip rankas susideti arba labai panasiai laikant sugniauzti kumstukus valgant - paskui luzta, o kumstukai taip ir lieka laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mila* @ 2010 05 19, 22:18)
Na, kas del nuotykiu - tai cia mano natura tokia lotuliukas.gif Paneles neduos sumeluoti, mano ir nestumas neeilinis buvo lotuliukas.gif As ju neieskau, jie patys mane suranda doh.gif Gerai tik tai, kad gerai baigiasi blush2.gif
Dekui uz pagyras Amelijai wub.gif Beje, ji labai megsta taip rankas susideti arba labai panasiai laikant sugniauzti kumstukus valgant - paskui luzta, o kumstukai taip ir lieka laugh.gif

Mano mazoji iki siol gerdama pieneli pries nakti paima mano pirsta ir suspaudus laiko,tai taip ir uzmiega,tai paskui istrauk kad geras doh.gif
Atsakyti
Labas vakarelis!

rota nuosirdziausi sveikinimai jusu seimai! Saldaus pienelio, ramiu nakteliu, tegul auga didelis ir grazus sunelis teveliu dziaugsmui!!! wub.gif

regata as tavo vietoj daugiau nebedaryciau tyrimu savo nuoziura, nes po to ju interpretavimas (ir dazniausia klaida nepaziurejus matavimo vienetu, nezinant interpretavimu taisykliu etc.) sukelia tik nevaldoma stresa ir nervacijas! Del saves pasistenk atsisakyti savavalisku tyrimu, nors ir labai norisi zinot, bet patikek viskas bus gerai is savo laiku gausi tam visus irodymus 4u.gif Laikykis ir daugiau jokiu stresu, pasistenk megausis nestumu, kalbekis su zirniuku ir rupinkis savimi drinks_cheers.gif

valerie as tikiu kad greituoju laiku tu tapsi nestuke.gif ir tu butinai tikek, pamatysi tikejimas daro stebuklus 4u.gif

Mila na ir nuotykiai, uz ka gi jusu namuciams tek bedu del letaus doh.gif
Tikiuosi greituoju laiku viskas issispres ir galesit grizsi namucio ir TB neuzilgo atvaziuos 4u.gif Labai grazios nuotraukytes, visgi Amelija - tevelio kopija wub.gif

ernestuke kaip laikosi Majukas, gal jau gereja jam 4u.gif

Atsakyti
musu draugyte Amelyte su 2 menesiukais 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2010 05 19, 10:26)
VALERI, BUS 4u.gif '

QUOTE(possibly @ 2010 05 19, 11:44)
Valerie tikrai ir i tavo kiema ateis svente 4u.gif

QUOTE(*July* @ 2010 05 19, 17:01)
Cia tai labai geras zenklas  thumbup.gif Pries man pastojant kolege susapnavo, kad as jai pasakau, jog esu 7 savaites  nestuke.gif. Po neilgo laiko jai tai ir pasakiau: "Jau 7 savaites"  biggrin.gif

Merginos, gal nereikia deti i mane tiek vilciu... unsure.gif Kaip reiks issisukt, jeigu..? g.gif 4u.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 19, 19:38)
Tikrai labai geras zenklas,nes mane net dvi drauges (viena kitos nepazistancios) susapnavo,kad laukiuosi,tai iki siol klausineja ar ju sapnai nesipildo,bet as dar nasakau iki 12sav.pas mane grieztas nusistatymas ax.gif Taigi,Valerie,ruoskis ivykiui mirksiukas.gif

QUOTE(*Mila* @ 2010 05 19, 21:02)
Beje, Valerie, as sapnavau, kad musu Ingute pagavo zvaigdinuka ir po keliu savaiciu ji is tiesu mums cia parase apie ka tik pamatytasias graziasias II wub.gif
Nu gal tikrai arteja tavo eile bigsmile.gif

Bijau galvoti net sia linkme unsure.gif Nors labai noreciau tiketi tuo blush2.gif

Mila, tavo Amelyte jau spejo uzsiaugint tokius grazius zandelius! bigsmile.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lin4ia @ 2010 05 19, 22:35)
valerie as tikiu kad greituoju laiku tu tapsi  nestuke.gif ir tu butinai tikek, pamatysi tikejimas daro stebuklus  4u.gif

Noreciau tiket, kad mums visoms (kurioms dar nepasiseke) pasiseks mirksiukas.gif wub.gif 4u.gif

Kaip tavo nuotaika? g.gif
Atsakyti
Lin4ia,kaip tavo sveikatele? Ar jau pagerejo?
Mila,ar tikrai Amelytei siandien lygiai 2men.? Sveikinu is visos sirdies
user posted image
Atsakyti
Labas rytas!

QUOTE(valerie @ 2010 05 19, 22:51)
Kaip tavo nuotaika?  g.gif

QUOTE(*Gaja* @ 2010 05 19, 22:56)
Lin4ia,kaip tavo sveikatele? Ar jau pagerejo?

Aciu uz jusu rupesti wub.gif
Sveikata tokia neaiski, didelis silpnumas - valgau spinatus nes mastau gal gemoglobinas pakrites ir del to g.gif , po darbo vos datempiu kojas iki namu, pamiegu 1-2 val ir tik tada atrandu jegas dar 2 val "gyvenymo" vakare irnesakyk.gif
Tempa kazkokia keista... bet ir BT fokusa parode is ryto g.gif

geros dienos ir buckis oro_buckis.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Zinai Valery, Keberioks ir Lin4ia - as apsidairiau aplink, ir kai mudvi tik 4 cia neapnestejusios (nebemt ka nors praleidau g.gif ), kai visa minia nestukiu, manau nepasigauti nestuke.gif virusiuko tikrai neimanoma! Viskas bus gerai merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Siandien ragauju nauja alu - su juodaisiais serbentais,,visai nieko thumbup.gif

Pasiguosiu as cia jum: uzvakar vakare mano hormonai susiuto ant MB, kaip uzpykau, praverkiau visa nakti,,,,vakar buvo MB gimtadienis, o as ne kriu kriu ta proga doh.gif o siandien sarmata blush2.gif blush2.gif dovana as jam iteikiau anksciau, bet turejau rozanciu dar suverus, ketinau iteikti,,,nu zodziu, jauciuosi didziausia pasaulio kiaule verysad.gif

Milut, labai uzjauciu del problemu,,,pas mus elektros karta po zaibo 3 dienas nebuvo,,,nebuvo telefono, kompiuteriu, maisto, kavos ryte, silto vandens,,,,gerai, kad vasara buvo, kitaip butu teke kur viesbuti nuomotis is salcio doh.gif Kaip gerai, kad senelius turit!
As irgi is dzukijos beje ax.gif

QUOTE(gretusiu @ 2010 05 19, 03:26)
Labas rytas  4u.gif
Arba as kvaila, arba mazasis jau reaguoja i balsa - tiek mano, tiek tetuko...  g.gif
Pasikalbinam, pasiglostom pilvuka - ir is karto pasikutena... Ar cia sutapimas, ar ne - ieskau informacijos nete... ax.gif
HIP, uz tave ypac sergu...  4u.gif

Aciu tau labai 4u.gif

Tu ne kvaila,,,leliukai is tiesu pratinasi prie mamos balso pilvelyje,,,,kaip manai, kodel jiems gimus, jie visai kitaip reaguoja i mamos balsa nei visu kitu - ogi todel, kad jie girdejo ja visa nestuma 4u.gif dar gali su muzika paeksperimentuot, jei paleisi ka nors ramaus ir tuo paciu kalbesi su leliuku ramiai, glostysi pilveli, veliau bus lengva maziuka prie tos muzikos nuraminti ir uzliuliuoti.
Atsakyti
Mila, o jau foto "prieš lūžimą" nerelai wub.gif wub.gif Labai miela wub.gif
Tikra braškytė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Hip @ 2010 05 20, 06:50)
Labas vakarelis 4u.gif

Zinai Valery, Keberioks ir Lin4ia - as apsidairiau aplink, ir kai mudvi tik 4 cia neapnestejusios (nebemt ka nors praleidau g.gif )

mane praleidai.... biggrin.gif
Atsakyti