Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Prisidariau gėdos pačią pirmą dieną... blush2.gif lotuliukas.gif Atrodo, problema išspręsta... Vaizdas visai kitas... Bandau...

Dirbtinis apšvietimas
auto
user posted image

pusiau
user posted image

rankinis
user posted image

Kaip dabar?
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 14, 23:43)
Prisidariau gėdos pačią pirmą dieną... blush2.gif  lotuliukas.gif Atrodo, problema išspręsta... Vaizdas visai kitas... Bandau...

Dirbtinis apšvietimas

manau, kad gerai smile.gif

tiesiog visad reik balta lapa fotkint prie tokio, apsvietimo, kur paskui fotkinsi rankiniu
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 14, 14:01)
archyviniai buitekai.

Man patinka wub.gif
QUOTE(Forgete @ 2010 05 14, 14:49)
idedu pora savo bandymu, gerai tos sraiges, nelaksto greit kaip vaikai biggrin.gif

Sraigių metas biggrin.gif Kaip aš jas myliu biggrin.gif Antroji įdomi - "lenktynės" lotuliukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 05 14, 17:37)
prašom daugiau tokių pamokų 4u.gif

drinks_cheers.gif

Boružė, labai liuks.
Dėl taip vadinamų buitiakų, merginos pasisakė, sutinku dėl šviesos. Manau tikrai rasi. Nuotraukų kokybė thumbup.gif
QUOTE(zana33 @ 2010 05 14, 20:29)
Oi,kaip aciu,Noelle bigsmile.gif

Nemačiau kaip Noelle sutvarkė, bet tikiu, kad gerai biggrin.gif
Antoji turėtų J/B turėtų būti geriau, šioj veidukas žaliuoja, bent jau per mano kompą.

QUOTE(bizyte @ 2010 05 14, 22:57)
atnešu dar kelias, į buitiaką bandžiau

Man paskutinioji tookia miela, norėtųsi tik vertikalaus kadro ir kojyčių.Dabar paspausta gerokai, bet man vistiek patinka.
Saddiqah, ND - man tinka 4u.gif

Sraigių metas...
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Bizyte, man spalvota patiko 4u.gif
Frederica, ačiū už mintis 4u.gif O sraigės thumbup.gif Man spalvos ypač trečioje patiko thumbup.gif
Atsakyti
Saddiqah, gerai smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 05 14, 23:07)

Man paskutinioji tookia miela, norėtųsi tik vertikalaus kadro ir kojyčių.Dabar paspausta gerokai, bet man vistiek patinka.
Saddiqah, ND - man tinka 4u.gif

Sraigių metas...

gal horizontalaus kadro norėjai pasakyt, nu bet supratau biggrin.gif man ir kiek paspausta atrodo, dėkui už komentarą 4u.gif

sraigę namo parsinešei? biggrin.gif man pirmoji ir paskutinė patiko, pirmoj norėtųsi viršaus daugiau, paskutinė faina, spalvos patinka ir šiaip, gražiai su spalvom ir šviesa sužaista rolleyes.gif
Atsakyti
frederica, tavo sraiges nuostabios wub.gif taaaip graziai atrodo... visos 3 grazios smile.gif)
Atsakyti
Pakomentuosiu truputi veliau, nes tempai cia pas jus, kad jau suspeti nebeimanoma smile.gif

O kolkas metu savo sraiginejimus... smile.gif
user posted image
Sraiges per fotosesija nenukentejo, o veliau buvo paleistos i laisve tongue.gif

Atsakyti
Laba!
Labai grazios ir Akashos ir Fredericos sraiges bigsmile.gif thumbup.gif Malonu ziuret bigsmile.gif
Atsakyti
Akasha, frederica, sraigės superinės! Akasha, o kur čia tokiam juodam fone gavai tų sraigių? Ar čia grynai PS darbas?

Beje, aš nežinau kodėl man nepavyksta išgauti tokio "stiklinio" skaidrumo, na, kaip pas frederica, pvz. Ar čia technika, ar nustatymai, tiesiog kiekvienoj savo foto galiu įžvelgti smulkų smulkų grūdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 15 gegužės 2010 - 11:53
QUOTE(solo @ 2010 05 15, 12:45)
Beje, aš nežinau kodėl man nežinau kodėl man nepavyksta išgauti tokio "stiklinio" skaidrumo, na, kaip pas frederica, pvz. Ar čia technika, ar nustatymai, tiesiog kiekvienoj savo foto galiu įžvelgti smulkų smulkų grūdą.

gera fraze biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 05 15, 00:07)
Sraigių metas...

nu taip grazu.. spalvos, ryskumas.. sraigiu parodoj garantuota pirma vieta butu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 15, 11:52)
gera fraze biggrin.gif

nu aš fantastika doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 05 15, 12:21)
O kolkas metu savo sraiginejimus... smile.gif

atspindziai superiniai smile.gif dabar juos mokaisi? bet man gal per daug ju.. arba daryciau tada desinej daugiau erdves. nes dabar atrodo, kad jos visos klonai, jei nepaziuri atidziau smile.gif
Atsakyti