QUOTE(paprasta @ 2010 05 14, 17:37)
Dedu kritikai ir aš savo buitiakinį vaizdelį

kažkaip man sunkiai pavyksta
Jau flicre minejau, kad man sitos labai liuks ir kvadratas man cia patinka...
Tiny, Buitiakas labai fainas... patinka man tokios...
QUOTE(bizyte @ 2010 05 14, 22:57)
atnešu dar kelias, į buitiaką bandžiau
Labai saunus kadrai... Tik pirmoje truputi svyra del sofos viskas i kaire... o siaip pirmoji labiausiai ir istrigo...
QUOTE(frederica @ 2010 05 15, 00:07)
Man patinka
Liuksines sraiges... ir spalvytes liuks...
QUOTE(solo @ 2010 05 15, 12:45)
Akasha, frederica, sraigės superinės! Akasha, o kur čia tokiam juodam fone gavai tų sraigių? Ar čia grynai PS darbas?
Namie cia tos sraiges... Specialiai ejau i lauka, ieskojau ir tenpiausi namo... o po fotosesijos, nesiau atgal i lauka
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 15, 12:55)
atspindziai superiniai

dabar juos mokaisi? bet man gal per daug ju.. arba daryciau tada desinej daugiau erdves. nes dabar atrodo, kad jos visos klonai, jei nepaziuri atidziau
Na netai, kad mokausi, bet ieskau budu, kaip juos grazius, skaidrius padaryti.... O su sraigem sia ideja, jau senokai galvoje nesiojuosi... Na vadinasi, bent jau atidziau privercia patyrineti ar klonai ar ne

.... Na neradau dideliu sraigiu, tai ir dejau daugiau, kad nebutu per tuscia... kai pagausiu didele, tai tik viena nufotkinsiu
QUOTE(Noelle @ 2010 05 15, 13:16)
nepatinka man sraiges, bet foto tai liuksine, rimtai. Stokan kelk
Frederica ir tavosios liuks. Tik formatas man nelabai patinka.
Bandysiu i stokus kelti, bet bijau, kad truksmu truputi yra... Su lempom turejau per mazai sviesos ir teko iso iki 400 kelti, o fotikas prie tiek jau triuksmauja...
QUOTE(robobebras @ 2010 05 15, 13:32)
Akasha, biskiuka mazos foto ale neiziuriu dvigubo atspindzio. Cia kazkoki nauja equipmenta iprekinai ar meistravai kazka?
Nera dvigubo atspindzio

ir dideleje jo nera... dejau stikla ant suslapintos medziagos, kad priliptu ir atspindys grazus gavosi

Bet va kadangi audinys , tai pats fonas jau kur uz stiklo gavosi per sviesus, tai teko su PS uzpiezti... Tai jau gavau pizdulei efoto, kad nemoku ps dirbti, nes brusho zymes matosi... o pas mane nesimato, tai nezinau, net kaip dabar pataisyti...