Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(alionuschka @ 2010 05 15, 14:16)
Sveikos merginos! Patarkit kokia knyga geriausia nusipirkti paskaityti pradedantiesiems fotografuoti? turiu veidrodinį fotoaparatą. tu knygų tiek daug... nzn kuria išsirinkti... gal iš savo patirties pasakysit kokios jums naudingos buvo.
Dėkoju.

Fotoaparato instrukcija cool.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 15, 16:18)
Fotoaparato instrukcija  cool.gif

aciu
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2010 05 15, 14:20)

biggrin.gif Čia aš nepiktai, tiesiog tikrai reiktų išsinagrinėt fotiką nuo - iki.... O populiariausios knygos S. Kelby "skaitmeninė fotografija", Michael Freeman "fotografo akis" ar Petersono "Susipažinkime ekspozicija".
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 15, 15:24)
biggrin.gif Čia aš nepiktai, tiesiog tikrai reiktų išsinagrinėt fotiką nuo - iki.... O populiariausios knygos S. Kelby "skaitmeninė fotografija", Michael Freeman  "fotografo akis" ar Petersono "Susipažinkime ekspozicija".

jo, populiariausios ir turbut geriausios sitos. bet jei nori labiau is technines puses, tai instrukcija. o visiems terminams, kas yra f, islaikymas ir pan, tai geriausia internete ziuret smile.gif arba ziurek 1 psl kur tikrai daug info.
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 15, 16:24)
biggrin.gif Čia aš nepiktai, tiesiog tikrai reiktų išsinagrinėt fotiką nuo - iki.... O populiariausios knygos S. Kelby "skaitmeninė fotografija", Michael Freeman  "fotografo akis" ar Petersono "Susipažinkime ekspozicija".

Dabar tikrai aciu smile.gif
instrukcija savaime aisku....
jau norėjau rašyt, kad turbūt ne visiem užteko instrukcijos perskaityt jei tema tokiu pavadinimu įkūrėt??? lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 15, 14:13)
ką tai reiškia? smile.gif minties nėra?

nea, ne del minties, o kad visose kazko truksta.. na smilga nukasta pati pasakei, pakui nepamenu kelintoj, saule labai tukdo nes toks blynas gaunasi jau.. 4u.gif
bet faina kad gristi su foto!!!!!

QUOTE(solo @ 2010 05 15, 14:18)
Fotoaparato instrukcija  cool.gif

jo - cia pirmas dalykas!

QUOTE(solo @ 2010 05 15, 14:24)

nesiulyciau as fotografo akies kaip pirmos knygos.. nzn kaip kitiems.. bet man ji dbr labai gerai susikaite . kai diafragmas ir speed issinagrinejau pirma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 15, 14:38)
nea, ne del minties, o kad visose kazko truksta.. na smilga nukasta pati pasakei, pakui nepamenu kelintoj, saule labai tukdo nes toks blynas gaunasi jau..  4u.gif 
bet faina kad gristi su foto!!!!!
--
nesiulyciau as fotografo akies kaip pirmos knygos.. nzn kaip kitiems.. bet man ji dbr labai gerai susikaite . kai diafragmas ir speed issinagrinejau pirma smile.gif

nu supratau, grįžtu, nes su gerai orais ir ūpas atsirado.. dabar modelių reiks pasiieškot smile.gif
--
man ji sudėtinga, bent šiai dienai, tiesiog akropoly atsiverčiau paskaityt, kokiu stiliu rašo. Pradžiai irgi nesiūlyčiau. Visi kelby giria, aš pradėjau nuo ekspozicijos.
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 05 15, 15:38)

tai visos sitos netinka kaip pirmos.. isvis gal nera tokios lietuviskos, kuri isdestytu pirma kas yra diafragma, islaikymas, kas su kuo valgoma.. bent as neradau g.gif tos "Skaitmenine fotografija", kur knygynuose pilna, tai visiska nesamone. nes 90% kaip photoshopu padirbet ir siaip kazkokiu nereikalingu pasakojimu. geriausia netas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 15, 14:44)
tai visos sitos netinka kaip pirmos.. isvis gal nera tokios lietuviskos, kuri isdestytu pirma kas yra diafragma, islaikymas, kas su kuo valgoma.. bent as neradau  g.gif tos "Skaitmenine fotografija", kur knygynuose pilna, tai visiska nesamone. nes 90% kaip photoshopu padirbet ir siaip kazkokiu nereikalingu pasakojimu. geriausia netas smile.gif

siaip as kaip pirmas skaiciau Kelbi..
Atsakyti
Akacha superrrrrr thumbup.gif thumbup.gif

Aš šuniukų parodoje buvau 4u.gif jorkiukus gaudžiau 4u.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif) imetu jusu teismui dar viena studijine.. Tik nesuprantu kodel kai ymetu, tas tiulis taip susimuiluoja, o pas mane jis toks detalus?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 05 15, 17:39)
Laba diena smile.gif) imetu jusu teismui dar viena studijine.. Tik nesuprantu kodel kai ymetu, tas tiulis taip susimuiluoja, o pas mane jis toks detalus?

kelk per flickr.com mirksiukas.gif
Atsakyti