Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 05 19, 12:49)
neskaityk apie automatinius rezimus, kaip portretas, panorama, sportas ir t.t. - tai laiko gaisimas ir "pensininku" rezimai, geriau per ta laika paskaityk apie pvz., diafragma, islaikyma, ekspozicija - kad suprastum is principo, tada automatiskai neprireiks tu nesamoniu.

Ačiū už patarimą 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu visiems komentavusiems! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena,
dėkui visiems už komentarus 4u.gif smile.gif Jau galvojau nušvilpsit mane su visu mano "menu", bet visai pusėtinai gavosi, sakyčiau. biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2010 05 19, 07:25)

o vat "menas" geriau. boruzhe nieko, piene. ryshkumas geras. cia su kokiu objektyvu, stikliuku/etc? koki fotoaparata turi?

Canon 450D, objektyvas šiuo atveju kitinis ef-s 18-55mm ir "prišriūbuotas" adapteris ar kaip ji geriau pavadint 10x makro stikliukas. Dar turiu canon ef 75-300mm, tai šitą panaudoju, kai iš toliau fotkint galima, vaiko nuotraukas lauke su juo dariau, parke paukščiai, voverės... Norėčiau canon ef 50mm 1.8 bigsmile.gif bet jau vyras stabdį pajungė, tai dabar žiūriu, ką per ebay parduot ir bus man objektyvas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 19, 14:07)
Laba diena,
dėkui visiems už komentarus 4u.gif  smile.gif Jau galvojau nušvilpsit mane su visu mano "menu", bet visai pusėtinai gavosi, sakyčiau. biggrin.gif
Canon 450D, objektyvas šiuo atveju kitinis ef-s 18-55mm ir "prišriūbuotas" adapteris ar kaip ji geriau pavadint 10x makro stikliukas. Dar turiu canon ef 75-300mm, tai šitą panaudoju, kai iš toliau fotkint galima, vaiko nuotraukas lauke su juo dariau, parke paukščiai, voverės... Norėčiau canon ef 50mm 1.8 bigsmile.gif bet jau vyras stabdį pajungė, tai dabar žiūriu, ką per ebay parduot ir bus man objektyvas... lotuliukas.gif

o ko 1.4 nenori?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 19, 11:49)
airv nu man ta plunksnele irgi kazkaip nesiziuri, kazko kitko reik, visa kita neblogai, ypac apsvietimas.

Aišku smile.gif
Susimasčiau, o kokie "aksesuarai" tinka nėščių fotosesijai, kad būtų "nenuvalkiota"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 19, 12:14)
o ko 1.4 nenori?smile.gif

Dėl to, kad kaina didesnė. hihihi.gif Norėčiau aš daug ko, akys plačios, ausys stačios, bet deja deja, yra kas sako ramintis. biggrin.gif
Atsakyti
Jetus aš vis svajoju irgi db apie 50 tuka ir apie makro.. wub.gif tikiuosi kita mėnesi turet 50tuka o per vasara dar ir makro isigyt... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 05 19, 07:37)
Robobebrui biggrin.gif
faina foto, rimtai.
Atsakyti
Laba dienele smile.gif nu jus ir prikalbat... Ymetu savo linksmaja nuotraukele, ir einu skaityt ka priraset 4u.gif
Sita netycia gavosi, kai vaziavo traukinys ir labai issigandom biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(<Pienė> @ 2010 05 19, 14:58)
Laba dienele smile.gif nu jus ir prikalbat... Ymetu savo linksmaja nuotraukele, ir einu skaityt ka priraset  4u.gif
Sita netycia gavosi, kai vaziavo traukinys ir labai issigandom biggrin.gif

sita nelabai, tokia "muilinine", "sau".
Atsakyti
o tai ar loshiam Noelles geima? Tarkim turiu tokia foto (fotkinant kirpt negalejau nes zumo daugiau neturejau (cia kaip pasiteisinimui biggrin.gif):
user posted image
full saizas download
flickr nemokamam accounte neduoda bonuso ideti full size, tai kur radau ten uzuploadinau.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 19, 16:23)
o tai ar loshiam Noelles geima? Tarkim turiu tokia foto (fotkinant kirpt negalejau nes zumo daugiau neturejau (cia kaip pasiteisinimui biggrin.gif):

kirpciau apacia ir kaires smile.gif tas uzrasas man ne v temu smile.gif ir bus daug antenu... ir gal jb?smile.gif
Atsakyti