Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 19, 16:26)
kirpciau apacia ir kaires smile.gif tas uzrasas man ne v temu smile.gif ir bus daug antenu... ir gal jb?smile.gif

nu as cia avansu imeciau Noelles siulytam geimui, jei nusprestumem palost, kad ne zodziais, o tipo savo varianta imestum apkarpyta smile.gif. Nes cia karpymui vietos yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 19 gegužės 2010 - 15:32
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 18, 21:33)
ir dar ant nakties paskutine  gi be gamtos as negaliu

labai labai gražu 4u.gif

QUOTE(zana33 @ 2010 05 18, 22:26)
Dar kelios jusu teismui

man pirmoji ir paskutinė, pirmoj gal vos daugiau kairės norėtųsi, bet šiaip, fainai.

QUOTE(Saddiqah @ 2010 05 18, 22:34)
Keliu dar ir aš savo "meno"...

visos patiko, labiausiai pirma ir paskutinė, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(jolanka @ 2010 05 18, 23:56)
Siandiena sugalvojau ikelti pora foto.

man abi patiko

QUOTE(Maggie @ 2010 05 19, 08:37)
Robobebrui

nugi fainos bigsmile.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 05 19, 11:49)
va tau irgi varna:

liuks, dangus gerai žiūrisi ir visumoj fainai rolleyes.gif tik varnos nepastebėčiau, jei būtum nepasakęs biggrin.gif

QUOTE(<Pienė> @ 2010 05 19, 13:58)

Sita netycia gavosi, kai vaziavo traukinys ir labai issigandom biggrin.gif

griūva traukinys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 19, 16:23)
o tai ar loshiam Noelles geima? Tarkim turiu tokia foto (fotkinant kirpt negalejau nes zumo daugiau neturejau (cia kaip pasiteisinimui biggrin.gif):

cia apie koki geima, ei? nieko nezinau!
Atsakyti
La, nebespeju su jumis.

Airv, pilvukas man asmeniskai gal J/B graziau ziuretus, bet siaip kazko truksta dar man siai foto, tik nesugalvojo ko smile.gif .

Brumbrumai, tavo baltos gelytes begalo patiko, liuks thumbup.gif .

Zana33, pirmoj foto vaikutis per daug is kadro lenda, norisi daugiau erdves, nes galvyte ir rankyte nukirpta. Antroj miela emocija, bet kliuna isdegimai ir antrasis planas ciuozia i kaire. 3 ir 4 man visai patiko, bet ryskumo truksta. O Augustelis tai tikras grazuoliuks wub.gif .

Saddigah, piene labai thumbup.gif .

Robobebras, graziai ziurisi sviestuvas smile.gif .

Piene, smagus ekspromtinis kadras, kaip supratau visai nerezisuotas biggrin.gif , o siaip jei kabinetis tai apacios truksta ir tas vagonas prie galvos, ne vietoj, blasko demesi smile.gif .

Na, ir as keliu kelias dar i buitiakus, nors nezinau gal jau ir pasikeite tema, prisipazinsiu nesekiau visko blush2.gif

user posted image

Sioj, man paciai truksta erdves desineje, kad butu kur pusti pienei, ko gero horizonatalus kadras butu geriau.
user posted image

user posted image

Laukiu kritikos smile.gif .

Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 05 19, 14:23)
o tai ar loshiam Noelles geima? Tarkim turiu tokia foto (fotkinant kirpt negalejau nes zumo daugiau neturejau (cia kaip pasiteisinimui biggrin.gif):

gal nelabai aiškiai papasakojau. Ne žaidimą siūliau. Bet tarkim turit foto, patinkančią foto, bet vistiek yra kažkas gal kas nepatinka, gal kažką pakeičiant visai kitaip atrodo. Vat tada ir galima prašytis pagalbos, nuomonių.. Tavo įkeltos foto aš visai neleisčiau, na nėra ji man įdomi, kad galima būtų gelbėti, kažką dar keisti. O karpyti vien dėl karpymo ar kažką su PS organizuoti nesinori smile.gif Žodžiu, nesupraskit klaidingai pasiūlymo.
Buvai juk įkėlęs foto, tą kur pasukai kažkiek, paskui apkarpei. Padare ibūtent tai, ką ir siūliau ir ta foto daug geriau žiūrėjosi ir verta buvo dirbti, keisti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 19 gegužės 2010 - 17:57
QUOTE(laurx @ 2010 05 19, 18:46)
La, nebespeju su jumis.

nu bandau pakritikuot, kaip as isivaizduoju savo galva smile.gif

pirmoj man noretusi arciau mergaites.. kad labiau matytusi ka ji daro. ir tada maziau imant virsaus, nes vis tiek jis cia nieko "nesako". bet siaip grazi, didele gal geriau ziuretusi smile.gif
antroj, kaip pati sakei, noretusi desines daugiau. bet seimos albumui tai superine nuotrauka smile.gif
trecia man idomi, bet gal to plakato isvis nereikia..
Atsakyti
šiek tiek alyvų 4u.gif kokie įspūdžiai? blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
laurx, mano akiai visos trys foto vykusios, antrojoj gal mergaitė galėtų būt dešiniau, ne centruota, bet čia turbūt todėl, kad akis atpratus nuo centravimų, iš esmės nekliudo. Fainai, pirmoji fantastiška.

paprasta, pirmojoj nekokia kompozija ir tas baltas blynas ir fotkinimo kampas, ir plius išdegę. Antroji geriau, bet man neprasiskleidusios alyvos apskritai nėra vertas foto dėmesio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2010 05 19, 19:48)

paprasta, pirmojoj nekokia kompozija ir tas baltas blynas ir fotkinimo kampas, ir plius išdegę. Antroji geriau, bet man neprasiskleidusios alyvos apskritai nėra vertas foto dėmesio biggrin.gif

ačiū.. ilgiau pažiūrėjus ir man pirmoji pačiai nebepatinka 4u.gif
Atsakyti
prisedau ir as truputi pabandysiu pakomentuot:)))
tik vaiku nuotrauku nekomentuosiu, zinau kaip sunku graziai pagaut akimirka, o ka jau ten kalbet apie suziurejima kompozicijos. visom po 4u.gif

QUOTE(zana33 @ 2010 05 18, 14:27)
Laba!

man patiko gamtos nuotraukos, visi tie mazi stebukliukai kuriuos gali rast miske ir pro kuriuos praeitum nepastebejus:)) labai patiko nuotrauka kur i medzius ziurima is apacios, labai graziai medziu kamienai pasislepia lapijoje.

QUOTE(Maggie @ 2010 05 18, 14:56)
melynos (keistokos spalvos, bet taip paveike neuzhmirshtuoles)

labai patiko spalva ir kad pirmam plane neissiskleidusios pienes..nes kaip ir kitiems pienes visada noris matyt geltonas, kaip ir neuzmirstuoles melynas

QUOTE(Akasha @ 2010 05 18, 15:16)

katinukas ant stiklo nerealus, pati ispudingiausia trecia..nors myliu tik sunis, bet su tokia nuotrauka ir katinu galima susiviliot:)))

QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 18, 22:33)
ir dar ant nakties paskutine smile.gif gi be gamtos as negaliu biggrin.gif

labai graziai spalvos dera, ryski zalia ir gaivi balta:) man kvepia pavasariu:)

QUOTE(Maggie @ 2010 05 19, 09:37)
Robobebrui biggrin.gif

patiko labai pati pirma nuotrauka, nes antra jau kaip ir paveluota. gaila kad dangus niurus, nors ir baltam fone jinai graziai ziuretusi.

QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 19:11)
šiek tiek alyvų  4u.gif kokie įspūdžiai? blush2.gif

pati paskutine man pati graziausia is alyvu temos, nemoku paaiskint kodel, bet patinka kad beveik visa nuotrauka tik viena sakele, kad neprasiskleidus..gaila tik kad laseliai ne fokuse..

blush2.gif nelabai dar moku komentuot, is grazu-negrazu neislipu, o iki kompozicijos vertinimo man dar toli:))

idedu ir savo keleta nuotrauku kritikai:)
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
corrie, ačiū 4u.gif man tavo nuotraukėlėse pastatai krypsta blush2.gif

dar spygliukų 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 05 19, 21:02)
dar spygliukų  4u.gif

ryskumas tai pavydetinas smile.gif bet man taip dar apcios norisi.. kad spygliukai islistu..
Atsakyti